Par sevi:
Vārds - Artūrs
Bilde -
Vecums - 24
Dzīvesvieta - Saldus
Tavi hobiji - Patik iet copēt. Kaut gan sen neesmu bijis.
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? - Skolas laika spēlēju futbolu, tagad tam nav laik.
Kāds ir tavs moto? (sauklis) - Nekad neskaties atpakal.
Ko tu parasti dari brīvajā laikā? - Klausos muziku, uzpeleju kadu interneta spēliti vai skatos kadu filmu, serialu.
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? - Esmu tik bijis Lietuva un polija.
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? - Nejauši google uzgaju. Ta jau interesants projekts. " src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/smile.gif" />
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? - Darba gandriz ar trimerim tristuri sev pirkstu noplavu.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? - Gruti nokaitinams, pec dabas mierigs, ari jautrs medzu būt.
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? - Ja jau citi uzraksta tad kapec lai es neuzrakstitu.
Tavs novēlējums visiem lasītājiem - Izbaudiet dzīvi uz visiem simts. ;)
Par spēlēm:
Nespeleju no tam spelem nevienu.
Yo, foršas brilles.
Btw dope frizūra prieks 2k19
Sveiks, arī man copēt patīk, brīvajā laikā kapāt futbolu, bet nu jā, darbs noņem lielāko daļu laika, veiksmi tev, tiekamies serverī.
Sveiks, lai tev veicās šeit!
Sveiks,veiksmi iekš ši projekta.
čau, veiksmi pie mums
Ayo, iecepīja brilles.
Veiksmi šeit.
Cjavinja, Veiksmi Tev. 😅 Riktīgs krievu gangsters
Yooo esam pazīstami jau no kāda cita projekta normāls čalis prieks redzēt
★ Sam Gurjinyan izņemtu atslēgas no braucoša auto aizdedzes un ar savām rokām sašķaida Sergei galvu★ :hit2:
Čau
te nekā nav
heyyy, man arī patīk copēt ja ir kompānija, veiksmi.
sup, gl
Sveiks
Opā, kāds no mana gala. Runājot par copi nesen Pakulī izvilku 6kg Līdaku. Anyway Sveiks!
shockins, samantiina, SHIT, bLank, yanchux, SkyLine, Madryy, esketit., Cuhz, FL3X, IceKing, StaFFорд, TrustR, CherBerry, Ofkors, Fosiks, teoy, ttt, Gozmit, Flomits, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Ērms, ivanovs, Angelis, RastA, Artis18, Logix, Clown, GoblinX, realduksitis, UMEH, Laurz, Kqastr