Drug
Cartel
((IC))
Šajā stāstā netiks pieminēts ar baigiem skarbiem vārdiem, tāpēc lasat droši.
Drug Cartel - Mexikāņu Kartelis kura bija TOP #3 Uz visas pasaules, tirgojās ar narkotikām ļoti daudz audzēja marihuānu, kā arī noliktavā tika atrasti daži cilvēki kā Kristijāns un Edijs, Abi tika apcietināti par to kad ar tiem ieročiem tika notikušas vairākas slepkavības. Personas tika izlaistas pēc tiesasas, kā nevainīgi, visi tajā pašā dienā bija priecīgi un protams iedzēra. Pēc tam viņi devās pa ielām un kāda persona sāka lekties augumā. Protams Kristijāns un Edijs to neizturēja, paņēma AK-47 un sašava personu, kā arī sademoleja viņa auto.
Edijs protams tika apcietināts uz 2 gadiem par slepkavību.
Edijs pēc diviem gadiem tika izlaists un Kristiāns paziņoja viņam, pašlaik norimsimies un pagaidīsim kad būs pilsētā miers. Kristiāns pašlaik ar ediju braukā pa ielām ar behām.
((OOC))
Pievienoties organizācijā pašlaik ir iespējams, un jasazinās ic lai tiktu organizācijā.
Noteikumi!!!
1.Nākot organizācijā tev jāpiekrīt , kad apzinies ,ja nodosi organizācijas atrašanās vietu iegūsi PK vai CK.
2. Nedrīkst nekādā gadījumā pamest organizāciju NonRP Veida ja nē tiks ielikts ajail'ā.
3.Nepieņemam biedrus frakcijā kuriem ir vairāk par 3 history ajail.
Good luck visiem kas izlasija šo topiku kā arī man Westrom
Nu, ja godgi fufelis, neko tur vispār nesaprotu. Storijs ir izmētāts, ss'us varēji ielikt tā lai nav jājiet linkā. Bet nu labi, ka kko pacenties .
Good luck Tev mans draugs. Esam draugi, nevajag man ck.
nemetīšu, nebaidies
Piedodiet, par tiem imgur linkiem, tāpec kad man bildītes.lv nereāģē, dekstopā saliku visas bildes, tāda kad nav bilžu.
Kristiāns pašlaik ar ediju braukā pa ielām ar behām
Šis ir tik Dope.
Nu vecīt nē, stāsts ir izmuļāts tur pat nav ne sākuma, ne īsti beigu. Ieteikums-piestrādā labāk velreiz un tad meiģini atkal, jo pašlaik Tu tik apkauno sevi.
Ja man ir masina Audi drikstes pievienoties jusu klanam? dzirdeju ka jus tikai ar beham
vai cerams sie trakuli nenositis mani ar savu bmv
*meksikāņu nevis mexikāņu
Stāsts ir pilnīgs bezsakars, saprašana kas ir kartelis tev arī nav nekāda.
speriena standarts
wazij, speriena standarts esi tu. pietiek izmantot vārdu "speriens" tā, itkā tu būtu some kinda og players. tu i kuce, so ebalo off. netelo trolli, ja tu nemaki. <o/ #kickARMY!Q!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ooh kas pa roustu Šockins dod vaļā!
respekt autoram, var redzet ka centies
Tātad tu esi LSGD priekšnieks un taja pašā laika nelegalais ?
nē, tas topiks jau ir ielikts kad, man viņu nepieņems tāpēc gāju us gd.
CRINGE ALERT - Galīgs fufelis..
si ir ta oficicala dorpa f3/
Arhivēta.
~TC~
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
airdox, daunars, 7n4_, Assassin, Raivic, dandijs, KristapsDD, durejs, MMD, half-pedor, Cicik, Brazy, KendRick, Kontaz, Iphone82, SAMMLUNG, labdaris, adn384, PiePutnis, GoblinX, Sheriff, 9Boz, Wormix, lancer, Pon4iks, XerisLV, Biggy, Gezeitenjager, Kubitis, Pablo, Beazzy, Ph0niXS, 518293182, naurz, Maiznieks, Balto Spēks, LaKush, Guzman , shockins, Povintijs, wazijs, Filipolv, Skecets, ivanovs, linceens, fantastiK, Artis18, Roxbyyy, rolanddis, archerrylv