bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
17
0
topic
International Crime Family
sencis.
Servera administrators
Frakciju komanda
Transportlīdzekļu komanda
Transportlīdzekļu 3D modelētājs
papinsh
309 atbildes forumā
Online: 10d 6h 22m
Redzēts 26. aprīlī, 12:08
3 Brīdinājumi
Pievienots, 21. februārī, 21:12

International Crime Family

Reiz, ne tik senā pagātnē, Los Santos - pilsēta, kas slavena ar savu greznību, spilgtajām gaismām un nebeidzamu iespēju klāstu, piedzīvoja savu tumšāko periodu. Noziedzība bija kā sērga, kas izplatījās pa ielām, korupcija saindēja tiesībsargājošās iestādes, un iedzīvotāji bija zaudējuši cerību. Tā bija auglīga augsne kaut kam jaunam, kaut kam, kas varētu mainīt spēles noteikumus. Tā radās International Crime Family.

ICF nebija parasts noziedzīgais grupējums. To veidoja no dažādām pasaules malām nākuši indivīdi, katrs ar savu unikālo prasmju kopumu un dziļi iesakņojušos vēlmi pārveidot Los Santos. Viņu mērķis bija skaidrs - attīrīt pilsētu no iekšējās puves, izskaust korupciju un atjaunot kārtību, bet pēc saviem noteikumiem. Viņu metodes bija nežēlīgas, bet efektīvas.

ICF ir rūpīgi organizēta, ar skaidri definētām lomām un hierarhiju. Tās vadība bija anonīma, pārvaldot operācijas no ēnas un izmantojot sarežģītu informāciju un resursu tīklu. Viņi infiltrējās visos pilsētas līmeņos, no zemākajām ielām līdz augstākajām valdības struktūrām, izmantojot gan viltu, gan spēku, lai sasniegtu savus mērķus.

Pakāpeniski, izmantojot gan savu intelektuālo, gan fizisko spēku, ICF sāka pārņemt Los Santos. Viņi izveidoja savu taisnīgumu, sodot tos, kas bija korumpēti, un aizsargājot nevainīgos. Ar katru veiksmīgu operāciju viņu ietekme auga, līdz viņu vārds kļuva par gan biedu, gan cerību simbolu.

International Crime Family rašanās Los Santos bija paradokss - organizācija, kas izmantoja noziedzību, lai cīnītos pret noziedzību. Viņu metodes varētu būt apšaubāmas, bet viņu ietekme bija neapstrīdama. Los Santos kļuva par pilsētu, kurā kārtība tika atjaunota nevis caur likumu un taisnīgumu, bet caur spēku un izlēmību. ICF kļuva par leģendu - parādību, kas vienlaikus bija gan tumša, gan gaiša, atspoguļojot pašu Los Santos dvēseli.

Pēdējo reizi rediģēja sencis., 1. martā, 00:53.

[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 25. martā, 23:00
0
post

ARHIVS

Lietotāji skatās šo tēmu: 0