bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
11
0
topic
[Gamemaster] MaryJane
MaryJane
Uzraugs
219 atbildes forumā
Online: 6d 8h 13m
Redzēts 24. martā, 21:37
Pievienots, 5. martā, 21:41

 

Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu

Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi

• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ + ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ + ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ + ]


Anketa

Vārds: Nikolass

Vecums: 18

Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Light, bandito

Izveidoto personāžu saraksts: Sean Yadong (Eastside Movement)

Pieredze šāda veida amatā: Tieši gamemaster amatā man pieredze ir ļoti liela, taču ne šajā serverī, labas komunikācijas spējas, protu izpalīdzēt kad ir vajadzība.

Pieredze lomuspēles jomā: Lomuspēles pieredze ir ļoti liela, kopumā tieši MTA:RP spēlēju 7 gadus, esmu spēlējis arī SAMP komūnos, kā LSRP, RCRP. Visvairāk pieredzi esmu guvis nelegālajās frakcijās, kā arī valdības organizācijās. Es sevi varētu saukt par daudzpusīgu roleplayeri, protu gandrīz visu kas ir saistīts ar roleplay attēlošanu. 

Servera /history ekrānšāviņš: Tagad neesmu spējīgs pievienot, bet tukšs.

Motivācijas vēstule: Vēlos pievienoties šī servera gamemasteru komandai, jo esmu aktīvs komūna biedrs, jau divus gadus, kā arī mana roleplay pieredze man ļauj mācīt citus spēlētājus, kuri ir tikko pievienojušies un kuriem ir vajadzīga palīdzība tieši apgūt pamatzināšanas, lai varētu uzsākt spēlēt nejauši nepārkāpjot noteikumus. Kā arī, es uzskatu ka priekš šī servera spēlētāju bāzes lieluma, tieši uzraugu skaits ir par mazu un ir vajadzīgi vismaz divi lai varētu kvalitatīvi pārraudzīt serveri, sekot līdzi spēlētājiem, novērst jebkādas problēmas kādas ir radušās, vai nu tās ir domstarpības spēlētāju starpā, vai nu kādi pārkāpumi un es uzskatu ka esmu gatavs un pietiekami aktīvs lai pildītu šos pienākumus, par cik serverī atrodos katru dienu.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 18. martā, 16:17
0
post

pieņemts, izveido ticketu kick discord serverī un pievieno šī pieteikuma linku.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0