Tātad sveiki visiem mta.kick.lv spēlētājiem! Mani sauc Deivids, dzīvoju un mācos Grobiņā( Netālu no Liepājas). Esmu 17 gadus vecs/jauns. Manas intereses lielākoties ir ap sportu, interesē un sekoju līdzi UFC, MMA kā arī boksam. Ar boksu nodarbojos mājās pie boksa maisa, kā arī ar svarcelšanu un citiem vingrinājumiem. Interesē arī transportlīdzekļi, drifts un rallijs. Pašlaik arī pats uzsāku mācības autoskolā, lai uz 18 gadiem varētu pēc iespējas ātrāk nokārtot autovadītāju apliecību. Protams, viena no manām interesēm ir arī datorspēles, tieši roleplay. Ar roleplay aktīvi nodarbojos 4 gadus, sākot ar D*a, E*s laikiem, taču par roleplay es uzzināju vēl agrāk. Pa šiem 4 gadiem esmu ieguvis ļoti lielu pieredzi roleplay atveidošanā, adminēšanā un visā kas saistīts ap roleplay.
Sveicināts ;)
Čau
Pec nick padomaju, ka atkal esi tas mazais Pectam izlasiju un sapratu, bij nice uzspelet kopa ar tevi MTA PUBG ;)
Hello Deivid
Esi manīts citos komūnos, anyway sveiks un veiksmi šeit.
Sveicināts!
yoo
Sveicināts, veiksmi tev.
Sup. Mans rekords ir bijis 105,5kg uz grudaka. Pats sveru 78+-. Cik tu cel?
Un vispr sveiks. Saucu, sauxu tevi uz šejieni, bet attieksme tava bija kinda dīvaina, bet nu ok. Cilvēki komūnā ir tpc atvelk visus crazzy putnus uz šejieni Lai nu kā, lai izdodas tev viss šeit. Bučas.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Prieks redzēt jaunas sejas. Veiksmi!
Sveiks !Ceru,.kad nerakstīsi GM pieteikumu .
Svex, veiksmi iemacities RP
Čau atkal, nebiju domājis, kad atnāksi, bet veiksmi tev.
čau čau
SkyLine, Extazy, Hazieal, bobo, mamba yeaz, Davexx, MrLa!pa, DeagLe, Samanis, MMD, Funky, Kiwix, Ērms, bLank, Ralphy, Kapracis, 442240, banots_lietotājs, Tomss, GoblinX, Brazy, Beazzy, Pablo, linceens, Guzman , half-pedor, Maiznieks, Balto Spēks, primeyeez, PiePutnis, 518293182, Filipolv, Megiii, shockins, THE_BEAR, Solid, Борис Ельцин, RayD, Andersons, iFamous, Sheriff, 𝙀𝙨𝙠𝙖, sleepe, esketit., HUMMER, HaipenLV, Patriots, NightClawz, labdaris, 9Boz, Danno, ivanovs, Cubex