Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Arturs
Vecums: 20 (Maijā 21)
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Nav
Izveidoto personāžu saraksts: Bruce Shady
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze man ir visu veidu amatos, sākot ar GameMaster, līdz ar Servera Vadīšanu.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze iekš lomu spēles man drīz būs 14 gadi, sāku spēlēt Lomuspēli no 7 gadu vecuma. Esmu atveidojis Mehāniķa, LSPD, LSGD, LSZD, LSV, LSAK un Gangu RolePlayus, jeb Lomuspēli caur attiecīgu Character.
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule: Labdien, Labvakar vai Labrīt, daudzi no jums noteikti pazīst un zin mani kā DoubleT, jeb citi sauc par Ozolu. Esmu 20 gadus vecs kam pa dienām pēc darba nav īpašu lietu ko darīt, tādēļ pavadu aktīvi iekš servera pašlaik attēloju Los Santos Glābšanas Dienesta RolePlayu, protams tik cik tie izsaukumu būtu. Principā visiem noteikti rodas jautājums kādēļ es kādēļ es pieteicos, tad nu lūk. Man patīk uzklausīt cilvēku problēmas, palīdzēt cilvēkiem ar lietām, lai kādas tās būtu protams savu pienākumu apjomos cik varu un drīkstu. Esmu ātri atsaucīgs un cilvēkus, jeb /report un viņu lūgumus novietoju pirmā vietā, pēc kā tikai pēc tam atgriežos pie iepriekš darāmās nodarbes. Iekš servera es pavadu 6-16h dienā, kā jau var pamanīt, stundas kāpj ļoti ātri, tas vien nozīmē par ļoti patīkamu aktivitāti. Esmu komunikls, jautrs, izpalīdzīgs un atsaucīgs. Tādēļ tieši es būtu ideāls šim darbam. Protu likt /gate, intus u.t.t, visu ko principā var iedomāties.
Paldies, Jauku visiem spēlēšanu!
Ar cieņu DoubleT!
PAR!
Šim cilvēkam noteikti jādod iespēja, zin ko dara.
pilns staffs ar dzerokliem kkadiem, nevajag vel vienu
pret
PRET no manis.
Esmu iepriekš saskāries ar tevi citos serveros, ļoti toksiska persona, neko citu kā ielikt modus kuri sver 50MB un braukāt apkārt nezināji. Nav nekādas jēgas no tevis spriežot pēc tā, ka nevarēsi apmācīt nevienu spēlētāju.
Par, jo Assasins ir mans draugs
Pret, bez ooc nemāk.
Pret, tiešām ir toksisks !
Pret, šodien tieši tevi specoju, kad nevarēji tikt galā ar IC situāciju neizmantojot ooc un nepiespamojot to. Var redzēt ka cilvēks spēlē dēļ naudas un zaudēt neprot/negrib.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Pret,
Augstāk viss tika pateikts, nav ko piebilst.
Iedošu par, esam adminējuši citos serveros, sapratīs,ko iesākt esot staffa, lai veicas.
rec jo visas frakcijas bijis un maija 21 paliks un 1 posts tikai = neesi cancer randoms 100%
nezinu tevi tā, bet palasot pieteikumu, izskatās, ka tā pieredze ir
kāpēc gan nē, esmu par
nav aktivs , -rep
BTW kungi, šis nav īstais Assasins...
Došu pret, jo nedz serverī tevi esmu manijis, nedz redzējis kaut kādu aktivitāti citās komūna platformās! (Neskaitot kaut ko ierakstīt čatos)
You aint me brotha,
Pirmo reizi tevi redzu, pret.
Safety21, Kurts, Gozmit, MMD, Draugs, Assassin, Ofkors, airdox, ddandaliis, 9Boz, Infernus, n1k0lajsxd, dandijs, Psychicaut, paklaxjss, Sharper, Kristiāns, Adrul1s, nauriks, Jitzie, Scrubs, Raivis, Skrevele, ELSB, LerryS, yanchux, Bosch, gerachnik, samantiina, rackzz, GaraiS, kadzis, DriverOG, Solids, archaa, PETER1ZZ, Ricins, 518293182, cuvaks2ble0, Bārnijs, Loews, keyglock, joberis, Saulgreezy, sweex, Assasins, trepke, Brazy, Haseeb, M1ksz, pasarti, betteredijs, Biezaputra, timaballs, hustlerx, W22D, draiver, Liepinshh, hoodrat, Caster, Cryptix, Maruzha, Collins, Admiiiks, Osmans, figura, Kriksis, Gakisons, Rocoo, qtecc1, Sc4rLV, kleptom, FL3X