Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Markuss
Vecums:16 sha 17 bus
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): bendzingalva
Izveidoto personāžu saraksts: Emilio Hernandez
Pieredze šāda veida amatā: komandas zinu bet vel mācos dažas nevar acerēties biju gamemasters mystick serveri tur ari visu iemācijos
Pieredze lomuspēles jomā: saprašana ir un varu arī mācit jauniņus kuri nesaprot neko Esmu to darijis jau
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/dY5bfIF
Motivācijas vēstule: lai MTA aug un atīstas augsim kopa nu ko lai saka novēlu sev un pārejiem veiksmi spēlēsim mta atveidosim limu spēli uzturēsim lv rp dzīvulai veicas velos palīdzet serverim un adminstrācijai galva man strada tikai jājautā
Funny džekiņš esi,tā kā tu man atbildēji tik pat labi varēji uzrakstīt savu motivācijas vēstuli,bet nē džeks izdomā labāk tā vietā uzrakstīt kaut ko gudru un cerēt ka paplašinās savu vārdu krājumu.
P.S
Nesanāca,better luck next time.
naksies dot rec, tomer plasi izversts pieteikums, tiesam esi pacenties!
nu
Pret,
Ja nevar pacensties uzrakstit normalu pieteikumu, tad staff sastava nav ko darīt.
bus jaieliek par, ir rpots kopa un braucam viena reisa ar autobusiem
Pret, kas tas par pieteikumu? Gramatikas kļūdas arī ir, nezinu vai te ,kas labs varētu sanākt.
plz tell me this is a joke xd pret
fujax
Vajadzēja vairāk pacensties, nevis uz atro uzbliezt un domāt , ka pieteikums būs ideāls , saku Nein .
Zaļš, ja ļoti interesētu amats būtu piepūlējies vismaz uzrakstīt lasāmu tēmu.
Atteikts.
Ryan Gosling, Kristiāns, rackzz, DriverOG, Ofkors, Skrevele, GaraiS, yanchux, Raivis, Assassin, archaa, Osmans, Draugs, Admiiiks, LerryS, Ricins, ELSB, keyglock, 9Boz, Psychicaut, Scrubs, Saulgreezy, gerachnik, nauriks, Sharper, Supreme, Jitzie, klassiks, draiver, kadzis, paklaxjss, dandijs, sweex, trepke, M1ksz, Haseeb, FL3X, Zariinjsh, samantiina, sencis., Tominsh, W22D, figura, KewinGreeys, hustlerx, Kasparsrims, Kristherz, Leonchiks, Jony, MMD, Rendiijs, Petriks420, joebiden, 518293182, Norbis, CiMBo, cuvaks2ble0, Animals, Zexity, paklaxjsALT, Pelnutrauks, qtecc1, Assasins, Tonijs, RalfyS, Kurts, ddandaliis, KasParNa*uj?, airdox, SHIT, Bridges, LUĪZE, juppi, Loews, naurz, Safety21, marats, Sneaky