bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
1
topic
Black Gangster Disciples -420-
Balto Spēks
Lietotājs
33 atbildes forumā
Online: 1d 6h 47m
Redzēts 2019. gada 29. martā, 02:11
Pievienots, 2018. gada 11. jūlijā, 23:57

CwDjzJD.png

Chapter 1– Iepazīšanās

Jamal’s nāk no nabadzīgas ģimenes, dzīvo ghetto rajonā un nevar atļauties to ko viņs vēlās. Lai zēns pelnītu naudu viņš jau no 13 gadu vecuma dīllo zāli rajonos, bet no 10 gadu vecuma ir spiests nesāt ieroci lai aizstāvētu sevi un ģimeni. Rajonā viņs bija ievācies nesen un bija pazīstams tur citiem tikai 2 nedēļas. Kādu dienu kad viņs devās dīllot zāli viņš nepaņēma savu ieroci. Dīla laikā piekāpa bariņš nēģeru un atspārdīja Jamal’u līdz nemaņai. Zēnu bezsamaņā aizgādāja uz tuvāko slimnīcu. Kad viņs pamodās viņs izteica pāris vārdus „K-k-oo ? Koo es ?!” . Zēns pavēra acis un ieraudzīja mātes smaidu. Jamāls neizskatījās pārāk priecīgs, jo bija piekauts. Kad sīkais atgriezās mājās, viņs ārā negrasījās iet, jo bija kauns no rajona nēģeriem, bet kad nācās to darīt viņs satika baru vecāku nēģeru ar kuriem viņs izveidoja sava veida ‘ Ally ‘. Tajā pašā vakarā viņu uzaicinājā un vietējo nēģeru māju kur notika ballīte. Tur bija zāle, *Cenzēts*, alkohols utt. Paliekot piedzēries gulēt tur. Nākamajā dienā ar skaidru prātu sīkais piedāvāja dīlu saviem čomiem. Viņs mājās audzē zāli, bet vecākajiem nēģeriem sēklas bija jāsadabū pašiem. Laikam ritot starp nēģeriem izveidojās diezgan liels ally’s kuru nevarēja pārraut.

ghKWKoY.png

Chapter 2 – Mātes nāve

 

Gandrīz katru otro dienu Jamal’s devās uz vietējo klubu, draugu rīkotām diskotēkām un nakti pavadīja tur. Viņs apzinājās, ka viņa māte, Sjū’ palika mājās viena. No rīta pamostoties Jamal’am bija nelāga sajūta sevī. Viņs apģērbās, izdzēra glāzi šņabja un uzpīpēja, pēc kā devās uz mājām. Ieejot hood’a pagalmā bija izmētātas mantas, bet durvis bija atstātas vaļā. Tiklīdz Jamal’s iegāja iekš mājas bija redzamas asins pēdas. Virtuvē gulēja Jamal’a māte, Sjū’. Zēns izvilka laukā savu ieroci, pēc kā devās pārmeklēt visas pārējās istabas. Ienākot mātes guļam – istabā, uz gultas mētājas lietots prezervatīvs. Jamal’s saprata, ka viņa māte bija izvarota un beigās nodurta. Zēns izsauca visus nepieciešamos avārijas dienastus, pēc kā laikam ritot viņs pārdeva māju un apmetās dzīvoklī, netālu no viņa draugiem.

ghKWKoY.png

Chapter 3 – Kā visi sūdi aizsākās

 

Rajonā kur mitinājās Jamal’s  tika nogalināta viņa māte. Pāris gadus viss gāja klusu un neklīda nekādas baumas par Jamal’a izdrāzsto un nodurto māti līdz rajonā sāka klīst baumas. Tur mitinājās vietēja nēģeru banda. Jamal’s ar saviem draugiem ievāca informāciju par viņiem dīllojot viņiem zāli un citu sūdu. Džamals salasīja savu nēģerus un devās pie nēģeru bandas. Sākumā viņi novāca bandas hood’a žurkas un tad satika to ‘ galvu ‘, Jamal’s viņu satvēra, pēc kā nogrūda to uz ceļiem un ar asarām acīs kliedza : „ Kāpec ? Kāpec tev tas bija jādara ? ‘’ un tad atskanēja šāviens nēģeris kurš izdrāza un nodūra Jamal’a māti bija miris, bet negaidīti ieradās viena policijas patruļa. Visi kopīgi bēga projām un tas bija sekmīgi. Laikam ritot starp Jamal’u un to draugiem izveidojās savs grupējums. Viņi tiecās pēc ‘ Black Gangsters Disciples ‘ tradīcijām un aizsargāja savu teritoriju.

ghKWKoY.png

OOC Informācija

 

Kas mēs esam ?

Mēs esam afro – amerikāņu grupējums kurš uzdarbojās / aizstāv savu teritoriju vai rajonu Jefferson un Crenshaw apgabalā. Mūsu grupējuma biedri sastāv no 16 līdz 21 gadu vecumam. Mēs bieži vien uzturamies savā rajonā, hood’ā un tur pavadām lielāko dienas daļu. Tā saucamo hood rp. Mēs kā paši pār sevi nekontrolējam un mēs nesaku, ka mēs uzbruksim pirmo vai pēdējie. Nēģeri mēdz būt dažādi un kā to izvēlās attēlot cilvēks kuram ir savs nēģera personāžs.

ghKWKoY.png

Kā var pievienoties pie mums ?

Pie mums pievienošanās varbūt nebūs vieno no tām vieglākajām, bet pamat sastāvā meklēju vēl 3 – 4 biedrus. Kad pamat sastāvs tiks savākts tad pievienoties vajadzēs apgrozoties starp mums vai čillojot mūsu rajonā. Proti ar to vien nepietiks. Jūs pret mums nedrīkst izrādīt naidu, pazemojumu. Fiziski to drīkst, bet pret jums nepaliks labs iespaids. Ja ir situācija kur jūs varat pierādīt sevi mūsu acīs tad jūs to droši varat darīt. No mūsu puses būs respekts pret jums.

ghKWKoY.png

Organizācijas OOC noteikumi.

Iekš frakcijas būs arī OOC noteikumi kurus nedrīkstēs pārkāpt lai varētu OOC pierādīt, ka mūsu frakcijās nebūs nekāds low RP līmenis. Daži no noteikumiem būtu jāzin pašiem, kā piemēram nelietot OOC, jeb „ /b ‘’ čatu RolePlay laikā. Protams būs jāievēro visi F1 noteikumi kuri tur ir citēti.  Ja jums tiešām lomu spēles laikā vajag kaut ko piebilst rakstiet to /pm vai /f čatā. Ja jūs šos likumus nevarēsiet ievērot tad jums frakcijā nebūs atvēlēta vieta.

Automātiski tu piekrīti – PK / FPK / CK –

ghKWKoY.png

 

P.S Wazzyy atļauja izmantot topic.

ghKWKoY.png

 

Pēdējo reizi rediģēja Balto Spēks, 2018. gada 12. jūlijā, 00:00.
Beazzy
Lietotājs
49 atbildes forumā
Online: 2d 21h 34m
Redzēts 2021. gada 18. martā, 18:29
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 00:10
0
post

GL mums. Ja viss izdosies, būs nice. Rezervēts.

 

Pēdējo reizi rediģēja Beazzy, 2018. gada 12. jūlijā, 00:12.

MMD
Lietotājs
So dien nekas
189 atbildes forumā
Online: 17d 3h 10m
Redzēts 12. aprīlī, 19:09
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 00:14
0
post

black gangster tas ir tad, kad melnie rp a ne aziati

55b00d9f2e70abuxqjmr1437601183.png

shockins
Lojālais lietotājs
90 atbildes forumā
Online: 9d 6h 10m
Redzēts 16. aprīlī, 17:44
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 02:25
0
post

Bruh.. Tiešām neapnīk atveidot vienu un to pašu organizāciju simtiem reižu? Cik šis jau ir redzēts, un jautrākais ir tas, ka tiek atveidots galīgi dažāds stāts iekš personāžā. Es saprastu, ja organizācijas līderis, būtu kaut kripatu gudrs, bet šajā gadijumā, kritisks gadijums... Derētu izbeigt šādu vienas frakcijas ciklu, neko nesaku par citu cilvēku organizācijam, kuras cilvēki atkārto, bet to atkārto viens cilvēks, un viņš arī atveidos to IC stāstu atkal. Šo organizāciju personīgi atceros vairākas reizes, kad karoja pret krieviem, kad vienkārši tēloja "hood gang", un trešajā vēl kaut kas interesants bija. Bet nu.. Ja jau ir izveidots, tad es vēlos redzēt, lai atkārtojas tas, kas tiek atveidots. Jo tad jau savādāk tas sanāk kā PG, ja personāžs spēj atveidot dažādos laika posmos, dažādas situācijas. Pašam 9boz labprātāk ieteiktu aizliegt veidot organizācijas iesācējiem, kas neko nesaprot no illegal tipa organizācijām. Šis spēletājs ir spilgtākais piemērs tam, man īstenība roka jau piekusa teikt taisnību, tapēc laikam šeit apstāšos.. 

naurz
Lietotājs+
204 atbildes forumā
Online: 6d 17h 3m
Redzēts 3. aprīlī, 23:33
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 09:40
0
post

GL

 

wazijs
Lietotājs
21 atbildes forumā
Online: 7h 38m 43s
Redzēts 2018. gada 28. augustā, 12:03
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 10:06
0
post

poh lai rpo, bet f3 veca kaa elle

Redman
Lietotājs
103 atbildes forumā
Online: 4d 20h 53m
Redzēts 2023. gada 16. janvārī, 02:50
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 13:15
1
post

ceru tu varesi disciples novadit tikpat gaishi un spozhi ka es un wazzyy, atceries wazelin? pagaidam tev tas nav izdevies un vareji but kaut mazliet originals un uztaisit beidzot sevis pasha topiku nevis katra meneshnieka mest sho. a un ludzu, shis storijs vietam ir nepardomats ja gribi varu uzskaitit, iespejams atnaksu paliga veiksmi


Balto Spēks
Lietotājs
33 atbildes forumā
Online: 1d 6h 47m
Redzēts 2019. gada 29. martā, 02:11
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 13:29
1
post

Arhivēt-Lai citi neraud,kad pa 10 x tiek izmantots topic .

-TC-

9Boz
Servera administrators
Frakciju komanda
VIP
Veterāns
362 atbildes forumā
Online: 36d 14h 36m
Redzēts 9. maijā, 11:55
Pievienots, 2018. gada 12. jūlijā, 13:33
0
post

Frakcija tiks pārvietota uz arhīvu.

~TC~

https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0