LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds: Donna Anna Bass
Vecums: 21 gads
Dzimšanas datums: 01.01.1998
Dzimšanas vieta: Los Santos
Tālrunis: 369526
Pilsonība: Amerikāniete
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Akadēmija[ X ]; Augstkola [ ] ; Asociāta grāds [ ] ; Bakalaura grāds [ ] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ]
Iepriekšējā darba vieta: Nav
Pašreizējā darba vieta: Nav
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) : Iegūts sertifikāts par pabeigtu Policijas Akadēmiju San Fiero
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?:
Var teikt, ka 50/50. Akadēmijas praksē bija jāiejūtas virsnieka statusā.
Motivācijas vēstule:
Pēc vidējās izglītības sapratu, ka vēlos kalpot valstij. Patīk sportisks dzīves veids un tā iemesla dēļ sāku mācīties Policijas akadēmijā. Tagad esmu pabeigusi, ieguvusi sertifikātu. Nestrādāju San Fiero personisku iemeslu dēļ. Brīvajā laikā aizraujos ar fotogrāfēšanu un tādējādā veidā esmu ieguvusi redzes atmiņu.
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?:
Kā jau iepriekš minēju esmu sportiska kā arī jauna, drošsirdīga un konkurētspējīga. Patīk nedaudz riskēt (kas arī nepieciešams šajā darbā). Neesmu pārkāpusi nevienu likumu.
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 19 gadi
Vārds: Megija
UCP: Megiii
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Jā, ir, bet vairs neatceros kuros serveros. Manuprāt, ka te pat Kick'ā bija.
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: Jā
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Jā
Jūnijs 14, 2019 / Piektdiena
Rekrutēšanas un Apmācības dīvīzija ir pārskatījusi jūsu iesūtīto aplikāciju, vēlamies ziņot kad tiekat pārcelts uz nākamo daļu/posmu, vadaties pēc noteiktās informācijas.
Ar cieņu, Los Santos Policijas Departamenta divīzijas dalībnieks Rory Beeney