Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ ]
Anketa
Vārds: arturs
Vecums: 14
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir):nav
Izveidoto personāžu saraksts: luxy xheyk
Pieredze šāda veida amatā:nav
Pieredze lomuspēles jomā:nav
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/TcDPWJc
Motivācijas vēstule: Vēlos kļūt par adminu/uzraugs, jo es palidzesu cilvekiem kad kads cits to nevares esmu aktivs serveri un patik palidzet citiem cilvekiem
VECIIT, ŠIS IR DIEVS .. REKOMENDEJU
Veiksmi vecīt cerēšu, ka šeit iegūsi lomuspēlē pieredzi adminējot serveri, rekomendēju!
Labs esmu PAR ļoti labi uzrakstīts pieteikums 10/10.
miera
xd
cau
Par, cilvēks RP saprot labāk nekā akmenis, tas jau ir labi.
Motivācijas vēstule: palīdzēšu cilvēkiem
Legenda Kick 2023
dodu par, gan jau labaks pieteikums, nekā starikam.
Veciti esmu par
go, go
parak gari uzrakstiji, ganjau sakarigs teksts, tik Es šodien nejūtos sevišķi strādīgs, lai izlasītu tapec PAR
Es domāju kad šeit uzreiz ir jāpiešķir ad bez divām domām.
PAR
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Es domāju šis jāver ciet. Ja nespēj attēlot pietiekošas RP prasmes priekš mehāniķa, tad arī uzrauga pienākumus nespēs attiecīgi pildīt.
Spēcīga anketa, PAR
Specīgi, jūtu labs kandidāts, Par
pret
paspamo vel savus dislike
Izlasot pieteikumu, nešķiet, ka esi pietiekami atbilstošs priekš šī amata veikšanas. Jau sākot ar vecumu, neatbilsti kritērijiem, bet mēdz būt arī jaunāka gājuma cilvēki, kas ir sakarīgi un uzdoto prot izpildīt pienācīgi. Neesmu par tevi dzirdējis ne labu, ne sliktu. Ieteiktu ilgāk paspēlēt un uzkrāt lomuspēles pieredzi, kura pēc tava teiktā nav. Arī motivācijas vēstule nav izsmeļoša. Prasītos nedaudz plašāk aprakstīt sevi un raksturot savu atbilstību amatam. Protams, labs nāk ar gaidīšanu un pēc laiku ceru sagaidīt sakarīgāku pieteikumu. Tad arī dotu par. Bet pašlaik... pret.
Skrevele, Kristiāns, Osmans, Zexity, GaraiS, Blackberry, dandijs, paklaxjsALT, Jony, ddandaliis, Simixx, Pienvedejs, qtecc1, yanchux, hustlerx, reintards, Belone, arturs213, naurz, ! starxzs, archaa, Admiiiks, niksniklaavss, Guzman , Rendiijs, draiver, PETER1ZZ, Collins, girts, airdox, ELSB, Kristers, Arnolds.aka.Rapid, Leonchiks, pidars, Ryan Gosling, DidzzyS, jurislips, nauriks, Draugs, Ricins, Swufy, Sharper, raivorijs, jur, Twizzy, joberis, klassiks, Loews, cjoma, 9Boz, LUĪZE, Liepinshh, kadzis, command, joebiden, 518293182, Angelis, Freaky, Sneaky, Tropkillaz