bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
5
3
topic
Čau !
Bezikaans
Lietotājs
9 atbildes forumā
Online: 9h 33m 16s
Redzēts 2023. gada 14. maijā, 00:24
Pievienots, 2023. gada 08. aprīlī, 21:19

 

  Sveiciens katram no Jums. Esmu Bezikaans un īstajā vārdā - Mārtiņš. Daudzi jau zin, ka esmu latgalietis ar sulīgu sirdi, lai dotu un dalītos ar citiem. Esmu 15 gadus vecs jauneklis, kas uzturās ļoti aktīvi iekš Kick.lv MTA servera jau no 2017. gada. Spēlēju, lai gūtu kaifu un izklaidētos. RolePlay's manā uztverē ir vieta kur piepildīt savus realitātes sapņus virtuālajā dzīvē. Prieks, ka ir arī draugi kas palīdzēja uzsākt manas gaitas iekš lomuspēļu dzīves. Esmu sapratis to, kas mani vairāk motivē turpināt darīt un dzīvot ar moto ''Centies, pierādi un sasniedz mērķi''. 
    Kā jau iepriekš minēju lomuspēli spēlēju no 2017.gada. Parēķinot tas sanāk 6 gadi iekš lomuspēles. Atzīšu, sākumā kā jau visi biju pilnīgs gurķis kas spēlēja uz ''tostera''. 20FPS likās daudz, lai izbaudītu. Laikam ejot arī esmu uzsācis spēlēt FiveM RolePlay'u, bet tomēr MTA ir tā bērnības garša, kas atgādina tik daudz atmiņu. Pirmās frakcijas, kur centāmies ''editot'' ScreenShot'us, bet rezultāts bija pilnīgi neizlasāms. Tas viss paliek atmiņās, bet es teikšu, ka tās ir labas atmiņas. 
   Protams, ka mazliet vajag pastāstīt arī par kaut ko citu, nevis tikai par spēlītēm. Nu tātad - esmu Rēzeknes novada volejbola komandas pārstāvis, kas spēlē kā galvenais cēlājs, bet mazajā komandā arī spēlēju kā uzbrucējs. Vienmēr sirdī bijusi aizstāvīgums un lepnums, par sevi, par Latgali. To pierādot esmu Jaunsargs 3. kvalifikācijā un arī Vīru skolas B grupas Kapteinis, kas palīdz ieiet mūsu gaisotnē jaunākajiem kolēģiem. Daži mani ārpus spēļu draugi zina, ka esmu vienmēr gribējis būt ar ieroci pie krūškurvja tajās karavīru rindās, kas aizstāv ģimenes, bērnus, draugus un kaimiņus. Savā pagastā bieži svētkos gadās arī stāvēt uniformā pie Latvijas karoga miera stājā. Nav viegli, jāstāv ir 1 stunda, citreiz pat divas. Patīk piedalīties Lāčplēša dienas gājienā un arī militārajās parādēs. Esmu izgājis Jaunsarga grupas instruktora palīga nometni, kas ļauj man to pierādīt. Jums tagad liekās, ka esmu tikai pareizais un kārtīgais, bet uzreiz saku, ka aiz tā visa slēpjas arī melnais gariņš. Ar saviem pagasta drauģeļiem iedzeram kādu glāzi brendija vai viskija. Aizejam uz kādu balli, izballējamies un forši pavadām jauniešu brīvo laiku. Kad vēlāk, ja ne tagad ? Vienmēr, tikai un vienmēr tagad.  Vasarā jūlījs ir mans brīvlaiks, bet tad sākās kulšanas sezona, kur strādāju uz traktora ''Fendt Varior 939'', draugi citreiz saka - ''Kas tev svarīgāks, darbs vai draugi ?'', bet tad es atbildu, ka abi ir svarīgi. Kā mēs ziemā tusēsim, ka mums naudas nebūs, tāpēc pagājušajā vasarā visi strādāja un ziemā dauzijāmies ar vecām tačkām, mocīšiem, kvadriem un dzērām. Katra piektdiena bija nodzerda līdz nelaimēm. Vienvārd sakot, esmu diez gan aizņemts cilvēks. 
   Vēlme, ko vienmēr esmu velējies piepildīt ir tāda - maksimāli palīdzēt spēlētājiem ieiet lomuspēļu dzīvē, lai atgrieztu vecos laikus, kad reāli uz katra stūra ''erpoja''. Bet visā visumā es dzīvoju bez vēlmēm, man ir tikai mērķi. 
   Vēlu Jums visiem veiksmi, lai izdodās visi iecerētie mērķi gan lomuspēlēs, gan arī realitātē. Strādājiet, dzeriet, dejojiet, ballējiet, bet esiet draudzīgi, lai kaut kas, kas mūs vieno !  Tiekamies spēlē ! :heart: 

    ~Cieņā, Bezikaans - Mārtiņš ! ~

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2023. gada 08. aprīlī, 21:20
0
post

velti rakstiji 

ata

Ricins
Lojālais lietotājs
Seržants
Mafia
Ričiņš
1783 atbildes forumā
Online: 125d 14h 46m
Redzēts Vakar, 17:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 08. aprīlī, 22:41
1
post

Pisies prom, tā pat staffa neņems tevi. Daunars


Collins
Lojālais lietotājs
34 atbildes forumā
Online: 1d 3h 54m
Redzēts 15. aprīlī, 09:57
Pievienots, 2023. gada 09. aprīlī, 02:04
2
post

ČAU MANS SENAIS DRAUGS

​​​​​​

Admiiiks
Lietotājs++
Andža
306 atbildes forumā
Online: 13d 5h 2m
Redzēts 21. aprīlī, 22:27
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 11. aprīlī, 16:10
0
post

dzērāj tu, lieki rakstiji pastāvi 3 stundas pie karoga un nevajadzēs adminu :)




Lietotāji skatās šo tēmu: 0