Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas (ar izņēmumiem) [ X, bet veco acc nevaru atrast. ]
• Esmu aktīvs/-a forumā - (ar izņēmumiem) [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem (ar izņēmumiem) [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ 15 ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]
Anketa
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Kā tikko sāku RolePlay'ot iekš MTA svēras tā ir arī palicis mans lietotājvārds -Bezikaans
Pieredze šāda veida amatā: Vienā no slavenākajiem, kur esmu adminējis ir Lomuspēle.lv, bet ir arī daudz un dažādi citi ''mēnešnieki''un arī projekti. Pārsvarā darbojos iekš legālās svēras - LSPD, LSGD, LSAK. Esmu apņēmības pilns mācīties to, ko vajadzēs, lai varētu pilnvērtīgi darboties savā amatā un ar mierīgu sirdi palīdzēt saviem kolēģiem un primāri palīdzēt spēlētājiem.
Kādus pienākumus vēlētos pildīt kā administrā
tors un kāpēc: Esmu vairāk ieinteresēts iekš legālo frakciju zonas, tajā skaitā LSPD, LSGD, LSV, TLL Beno, Ziņu Dienests. Tādēļ es varu apgalvot, ka vēlos tieši kandidēt un pildīt Legālo FMK Biedra darbiņus, protams, ka nevar aizmirst arī par palīdzības lūgumiem(reportiem), kā arī par to, ka man kā administrātoram ir jārāda piemērs RolePlay ziņā un tā izmantošanā. Esmu ar mieru veltīt vairākas stundas dienā, lai pierādītu sevi, bet varu solīt, ka mans pienākums tiks veikts ar vislielāko sirdsapziņu un centību.
Pieredze lomuspēles jomā: Lomuspēlē(turpmāk RP) esmu sens draudziņš dažādām frakcijām. Pirmā frakcija kurā ''erpoju'' bija Chris WorkShop, kas bija RainersK veidota, viņš man iemācīja visus RP pamatus, kas man līdz šodienām ir pamatīgi uzlabojušies. Turpināju spēlēt dažādās frakcijās, mehāniķu, nelegālajās, TLL Beno, ziņu dienestā, LSGD un LSPD, visvairāk man pie sirds ir nākušas legālās frakcijas, kā jau iepriekš minēju, bet es atzīstu, ka vienmēr kaut kas jauns nenāks par sliktu mūsu zināšanu uzlabošanai. Vispār kā tādu RP spēlēju 6 gadus, bet ar pārtraukumiem, kas ir nedēļa, divas. Ik dienu priekš RP veltu vismaz 6-10 stundas, kas manuprāt nemaz nav maz.
Motivācijas vēstule:
Es rakstu, lai paustu savu vēlmi kļūt par Administrātoru jūsu MTA lomuspēles serverī. Es esmu liels spēļu fans un MTA ir viena no manām iecienītākajām spēlēm. Es arī pavadu daudz laika, spēlējot jūsu serverī un esmu pārliecināts, ka man ir prasmes un pieredze, lai palīdzētu jums uzturēt un uzlabot jūsu spēles pieredzi.
Man ir vairāk nekā 3 gadi pieredzes kā Administrātors citos lomuspēļu serveros un esmu bijis atbildīgs par dažādiem uzdevumiem, piemēram, spēles noteikumu uzraudzību, spēlētāju atbalstu un atbildību par spēles stabilu darbību. Es arī strādāju kopā ar citiem Administrātoriem, lai nodrošinātu, ka spēles noteikumi tiek ievēroti un ka spēles pieredze ir pozitīva un iedomājama.
Es esmu pārliecināts, ka es varētu ievērojami uzlabot jūsu spēles pieredzi, ja būtu izvēlēts kā Administrātors. Es esmu aktīvs spēlētājs jūsu serverī, tāpēc es esmu pazīstams ar spēles kopienas vēlmēm un prasībām. Es arī esmu strādājis pie citu spēlētāju problēmu risināšanas, un esmu gatavs palīdzēt ar jebkuru situāciju, kas rodas jūsu serverī.
Ja jums ir interese un brīvās vietas Administrātoru amata ierēdņiem, es būtu ļoti priecīgs, ja man būtu iespēja pieteikties un piedalīties jūsu komandā. Es esmu pārliecināts, ka es spētu ievērojami uzlabot spēles pieredzi, un esmu gatavs darīt visu iespējamo, lai jūsu serveris turpinātu attīstīties un būtu viens no labākajiem MTA lomuspēļu serveriem.
Paldies par iespēju pieteikties un es ar nepacietību gaidu jūsu atbildi!
Ar cieņu, Bezikaans !
https://imgur.com/a/LGf1LhV
Pisies uz omegu, nahuj neesi vajadzīgs, pie tam admins. Jauku dienu!
par, sakarigs cuhans, ir ar vinu jautri paerpot
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
pieteikuma automatiskas noraidisanas faktors varetu but varda administrators pareizrakstiiba
nop pabira nebus
Nebūs. - Šis visu izskaidros. https://prnt.sc/lTaZg-iRUxjA
Atrodies cita servera administrācijas sastāvā, kurā Tevis dēļ ir izmesti/pazemināti vismaz 10 administratori. Viss administrācijas sastāvs teica, ka Tu esi lohs un nekas vairāk, tāpēc, ka vienas dienas laikā tiki tālāk kā viņi un tas ir saprotams, jo Backspace domāja ka ieviesīsi kārtību, ar savu attieksmi un dirsā līšanu sapisi visu serveri un tā aktivitāti, tagad varēs sēdēt ar 15 spēlētājiem.
Pats labi saproti, ka nebūs. Netiek pieņemti cilvēki kuri pieteikumus raksta pēc vairāku gadu nospēlēšanas kick'ā, kur fujakiem ir jau +20 un viņi saprot 500x vairāk kā Tu, iepriekš tika noraidīti tādi pieteikumi un tagad mēģini Tu? Es domāju, ka labākajā gadījumā Tev pat uzrauga pieteikumu noraidītu, nerunājot par to kas notiku ar administratora pieteikumu.
Un vārds ''AdministrĀtors'' nav pareizs, jap.
Droši, varu aiziet, skaties. Tūlīt iemetīšu arī screenshot.
https://streamable.com/ilhuc7
Zinu, ka nepieklājīgi ir atbildēt, bet lūdzu.
ko tu paradiji tu paradiji tikai to ka nauris tev lika aiziet uzrakstit ka atsakies no pienakumiem ko nebiji izdarijis jau pirms pieteikuma paldies ka vel apvelc laiku un datumu dauni butu vismaz pacenties fake uztaisit
Man nav ko slēpt, esmu gatavs veltīt sevi Kick.lv serverim, bet vismaz es esmu atklāts. Tas serveris tāpat ir miris.
Nebūtu teicis, bet nu, šoreiz jāpiekrīt džingijam, ka tā vien ir.
Jā, uzspied vēl dislike, varbūt vieglāk paliks. https://prnt.sc/HT0XKq7OrM2r
Patiesība nepatīk nevienam, tā ir bijis vienmēr un izmainīt kaut ko tajā ir neiespējami. Ja cilvēks negrib pieņemt kritiku un paturēt savu atbildi pie sevis, tad tā vien būs, ka viņš to visiem pateiks un parādīs cik ļoti viņu cita cilvēka atbilde/domas par to kāds administrators Tu būtu, ir aizskārušas Tevi. Viens uzrakstīja pieteikumu uz uzraugu, tas arī atbildēja un parādīja, ka kritikas pieņemšana nav viņa stiprā puse, otrs (Tu) parādīji tieši to pašu un labākais ir tas, ka sēžat abi vienā sarunā. Nākamo pieteikumu gaidīsim no Efreha.
Par! Zināms Cilvēks, zinu viņu no 2020
RolePlay diezgan labi uztver, lai jau izmeģina
Kategorisks pret, kas tas ir? ??? ? XDD
Dauns uzraksta šodien kad pamet serveri, vienkārši izmira tas true hujn, Kick dzīvs un Tu uzreiz admins, nebūsi admins gan jau nespēlēsi. Ej drāz caurumu kokā, tas ir vienīgais ko Tu spēj.
Ļoti par, man patīk
huj tur nebus tev
Nu Anti
Pret, nemāki žīdus gāzēt
All we had to do was follow the damn train, CJ!
būšu PAR zinu fujaku jau vairākus gadus, zinu ka no malas dažiem var izskatīties ka viņš nav spējīgs būt šajā amatā, taču ir tieši otrādāk. vienmēr, cik viņu ilgi pazīstu, serveros ir pildījis augstākstāvošos uzdotos uzdevumus, pārzin visus terminus un RP labā līmenī. kā arī, foršs fujaks, ar viņu būs forši ikvienam, uzlabos spēlētāju garastāvokļus katru dienu
Safety21, Scrubs, trepke, hustlerx, Kurts, nauriks, naurz, Kristherz, ddandaliis, Jony, qtecc1, Hačiko, Collins, yanchux, archaa, Flarelv, dandijs, Ricins, kadzis, sharpnesss, juppi, PETER1ZZ, draiver, Sneaky, joberis, Bosch, klassiks, timaballs, Twizzy, 9Boz, Biezaputra, Admiiiks, sluker, niksniklaavss, 518293182, FalkeLV, DidzzyS, pagarinatajs, ! starxzs, Valchhaaa, raivorijs, Draugs, Kristiāns, Leonchiks, Tropkillaz, MrLa!pa, Zexity, Tonijs, Negro, Cryptix, airdox, Jitzie, Freedy, RainersK, Ryan Gosling, Bezikaans, Angelis, sencis., 7n4_, Bridges, joebiden, Sharper, SAŠP, DesertFoxLV, bLank, jurislips, Kspaks, Avatars, Ekstazijs, Arhimēds Pitagors, realduksitis, Burakz, geralds, Daveys, Sestais, command, RaivoKR, Efrehs, namshud, Adrul1s, Ofkors, negeris, pidars, raymanins, Loews, Tmoil, Kapteinis, MaryJane, Lacoste1337, Rendiijs, TheShadowLV, Liepinshh, Evoksijs, figura, LAUKISSSS, DriverOG, Kapracis, Infernus, Maruzha, zayac, grauzejs