Es atvainojos un ludzu piedoshanu un atzistu savu vainu ka nedaudz parspileju bet bija iemesli uz to gribu dabut unban . Paldies liels par saprotasanu .
Es ienacu , mana masina par kuru samaksaju 80 000 nav sataisita un atrodas docos , vel atslegus nezinu ka dabut atpakalj .
Baiku izmet udeni visu laiku kad stradu vaj eju gulet .
Kamer gaju uz Dokiem sauj, DM ar car , rokas dzelzus uzmet , rakstiju reportu 3admini bija online un neviens neatbidl . Ienacu weba lai uz Leon uzkrastit ka vins lieto komandus nepiemerota kartiba it ipashi teleporte mani pie sevis un grib atnemt naudu ar tiem kuriem nav ieksas .
Banu uzlika BOSCH
p.s uz karsto roku iekeros sory .
mans ip : 77.38.191.16
nickname : Chicago Jungle
mana godiga reakcija
kads tu malacis esi
kāds &
traki gan
Takš fujak nomierinies nebus tev unban
es seit nespeleju un fujakam vēl ir bans?
Ble norm administrēšana
fuzis admins jutas pudul vaiba
izmeklesanas gadijuma man nav nekada sakara ar so grupejumu, neatbalstu sis organizacijas darbibas
Jitzie, Bosch, paklaxjss, nauriks, figura, lorexzz, juppi, Tropkillaz, Draugs, dandijs, CarD, DriverOG, Raiziņš, Zexity, command, Daveys, Sharper, Arhimēds Pitagors, RaivoKR, draiver, girts, dmer777, KasParNa*uj?, raivorijs, yanchux, Biggy, Tējaaa, Swufy, LUĪZE, BMWPOW3R, jur, geralds, DesertFoxLV, 518293182, kadzis, archaa, Ryan Gosling, Atty, Bridges, Osmans, paklaxjsALT, Leonchiks, Kristiāns, PETER1ZZ, cjoma, Twizzy, joebiden, Zatlerzaurs, grauzejs, Renis2004, sencis., hustlerx, Pienvedejs, Dark1jsLV, Adrul1s, Rimbikis, cuvaks2ble0, Durdulis, samantiina, ansix, niksniklaavss, sluker, Maruzha, IkeaHB, sweathly, hoodsta, RainersK, bLank, LVnooB, Sestais, Tripijs420, naurz, daunars, Saulgreezy, Hyper, Gozmit, Lxst, EBK, klassiks, ELSB, marats, Tominsh, n1k0lajsxd, Liepinshh, saulstarins, Kiwix, Ricins, zayac, logicfe, Supreme, Memorie, DidzzyS