Es atvainojos un ludzu piedoshanu un atzistu savu vainu ka nedaudz parspileju bet bija iemesli uz to gribu dabut unban . Paldies liels par saprotasanu .
Es ienacu , mana masina par kuru samaksaju 80 000 nav sataisita un atrodas docos , vel atslegus nezinu ka dabut atpakalj .
Baiku izmet udeni visu laiku kad stradu vaj eju gulet .
Kamer gaju uz Dokiem sauj, DM ar car , rokas dzelzus uzmet , rakstiju reportu 3admini bija online un neviens neatbidl . Ienacu weba lai uz Leon uzkrastit ka vins lieto komandus nepiemerota kartiba it ipashi teleporte mani pie sevis un grib atnemt naudu ar tiem kuriem nav ieksas .
Banu uzlika BOSCH
p.s uz karsto roku iekeros sory .
mans ip : 77.38.191.16
nickname : Chicago Jungle
Pērkons daugava jāzin' gandrīz no galvas!!!!!
Nāvi krieviem!
VDD ziņojums nosūtīts! Gaidi ciemiņus!
SAULE LATVI SĒDINĀJA BALTAS JŪRAS MALIŅĀ!!!
beidz runat mesls smird pec okupantiem un zagtam mikreneem
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Kick-ded
Nāvi krieviem
@fletcher nomirsti kropli, šito nožēlosi, ngl.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Ok
nonemts admin ar iemeslu rakstu 14 gadigam meitenem seksuala manieree
aizdod kadu avataru es skatos tev sitadi un tadi
ooo ble zbis paldies
bystar var ludzu izmantot kadu no siem avatariem sava signature? es iedosu credit
nu
unban
Es aizmirsu pievienot , kād sāku spēlēt nepildīju role play lomu jo neizlāsiju noteikumus kād ienacu un gribu atvainoties Leon_Tate. Nu bet pār šo sēdēju 2x Jail .Vnkršhi kād grībeja aplaupit , visa nauda uz rokam kād roku dzelžus met , skātas maku : tur 100k+ es atteicos visu atdot un skrienu .Tādējādi daru sev problemas ar adminiem , kād prāsu noņemt r.dzelžus un ar tiem , kuri veic aplaupību . Figura kād bušu spēle iedošhu tev 28k naudas , dāri tikaj visu iespejamo , lai mani atbanno ātrak .
I forgot to add, when I started playing I didn't fulfill the role play role because I didn't read the rules like I saw and I want to apologize Leon_Tate. Well, I sat in Jail for 2x because of this. Someone tried to rob me, all the money on my hand is thrown in handcuffs, I looked at my wallet: there's 100k+ I refused to give everything and ran. That's how I make myself problems with the admins, how I ask to remove the handcuffs and with them who commit robbery. I will give you 28k money as a game, just do everything possible to get me back faster.
Jitzie, Bosch, paklaxjss, nauriks, figura, lorexzz, juppi, Tropkillaz, Draugs, dandijs, CarD, DriverOG, Raiziņš, Zexity, command, Daveys, Sharper, Arhimēds Pitagors, RaivoKR, draiver, girts, dmer777, KasParNa*uj?, raivorijs, yanchux, Biggy, Tējaaa, Swufy, LUĪZE, BMWPOW3R, jur, geralds, DesertFoxLV, 518293182, kadzis, archaa, Ryan Gosling, Atty, Bridges, Osmans, paklaxjsALT, Leonchiks, Kristiāns, PETER1ZZ, cjoma, Twizzy, joebiden, Zatlerzaurs, grauzejs, Renis2004, sencis., hustlerx, Pienvedejs, Dark1jsLV, Adrul1s, Rimbikis, cuvaks2ble0, Durdulis, samantiina, ansix, niksniklaavss, sluker, Maruzha, IkeaHB, sweathly, hoodsta, RainersK, bLank, LVnooB, Sestais, Tripijs420, naurz, daunars, Saulgreezy, Hyper, Gozmit, Lxst, EBK, klassiks, ELSB, marats, Tominsh, n1k0lajsxd, Liepinshh, saulstarins, Kiwix, Ricins, zayac, logicfe, Supreme, Memorie, DidzzyS