bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
1
0
topic
Sūdzība Fletcher.
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:00

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: 223

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Fletcher

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Fletcher, 223. 

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: es ienacu ieksa serveri, biju netalu no civila kkada interjera kuru var apzagt, es aizskreju lidz vinjam, apzagu divus tos sudus un aizpisu projam, ta ka speleju mta bez skanjas es nevareju zinat ka tur ir kads ments kas atbrauca peksni kad es jau biju aizpisis prom un citur nospelies. izdomaju ka nav tur ko lieki pisties, ja vini nebrauc tad vienkarsi iesu caur citu charu un iesu taisit skrinus, tad peksni sekoja ajails no vinja par to, ka es esot izlogojies ārā veikala zadzibas laika, iedeva man disarm ari, kaut vai tas ierocis pat netika tur pielietots, nekas no taa kas man tur pie ierochiem bija netika izmantots, es izskreju ara, novilku masku labi redzeju ka neviena tur nav jo vel pastaveju, tad aizskreju projam un uzlecu augsa pa sienam, noslepos kkada sturi kur vins neskatiitos un tur pat neviens nebija atbraucis ja vispar bija, tad peksni mani ajailoja uz 2 stundaam. 

Pierādījumi: https://prnt.sc/ut4V4d9m0h4I var redzet tikai pm, taja bridi kad saku un kad beidzu tur vispar nekas nav rakstits, es izskreju ara, pastaveju, aizpisu projam - noslepos nahuj un nezinaju vai kads tur brauc vai nebrauc, vai arii brauks es vienkarsi iegaju caur citu charu. 

Komentāri: fujaks vienkarshi dusmigs palika ka vins nevareja nokert laika un ka es jau aizpisis ar visiem ierociem esmu, loti bedigi es teiksu ja. 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:05
1
post

Visā roleplay pieredzē minimālais laiks kurš ir jāpavada uzsākot aktīvu roleplay situāciju, savā personāža, ir bijušas 15 minūtes. Tas ir nerakstīts likums, pie kura pieturās visi administratori. Jo tajā laikā, it īpaši pazūdot no policijas redzes loka, mēs varam pacelt putniņu gaisā un atrast tevi. Tas ka tu paslēpies, ļoti labi, tad tur arī atsēdi 10-15 minūtes un tad tu vari pazust no personāža. Tikmēr, tā ir lomuspēles noteikumu pārkāpšana.

Ieroci atņēmu, jo jebkura IC likumpārkāpšana beidzas ar arestu. Pārkāpjot likumu ic tu rēķinies, ka aresta brīdī tev tiks atņemti visi ieroči un narkotikas. Tu sāki situāciju ar ieroci uz rokas. Ja tevi noķertu, tev tas tiktu atņemts. Par cik, tu izgāji no situācijas, lai izvairītos no noķeršanas-  pat tad, ja tu nevienu neredzēji, nenozīmē, ka tevi neviens nemeklēja-  tev tika atņemts ierocis. Un tā ir normāla prakse, jo tā dara visās rp situācijās kurās spēlētājs leavo, lai neazaudētu sev piederošo mantu. Sods+ vērtīgo priekšmetu atņemšana. 

 

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2023. gada 12. janvārī, 20:07.

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:14
0
post

tu vienkarsi daunis esi, sedi afk un pec tam atbrauc vai brauc kad es jau esmu aizpisis projam gabalaa un tu pat nebutu zinajis ka tas esmu es ja vien netaisitu mg kaa jau parasti, pec tam vienkarsi saprati ka nebuus un iemeti jaila kad izlogojos, savaci ierochus ''jo tu butu vinus savacis'' tu neko nebutu savacis jo es butu mierigi aizpisis un es to zinaju, nezinaju vai tur kads ir atbraucis tapec ari izgaju ara un iegaju cita chara. 

saku situaciju ar ieroci rokas un tu man vinu varesi atpakal dot, jo tu man neko nesavaci, tu mani nebutu nokeris nemaz fujak, es staveju tur kadu laiku un skatijos neviena menta nebija, tad es aizpisu vienkarsi projam, mani neviens nekur neredzeja, mani neviens nebutu ari sapakojis. ja vien tu ar savu PUTNIŅU nahuj nesaktu lidot un neieraudzitu  mani skrienot uz montgomery. 

saulstarins
Bijušais administrators
84 atbildes forumā
Online: 6d 12h 58m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 14:10
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:16
0
post

muzikali atpalicis zinu tikai do re

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:27
0
post

Par to arī ir stāsts. Ka tu nemaz nedod laiku noreaģēt spēkiem serverī, kas tajā brīdī bija 3 lspd. 
Mēs piesaistam helikopteri un ļoti bieži. Tā arī tiek noķerti lielākā daļa civilo intu laupītāju.

19:42:09 ienāca skripta info par laupīšanu.
19:44:17 Es jau zināju, kurš man ir jāmeklē, jo tu uzrakstīji kolēģim PM, lai nebrauc, jo tu zogot interjeru. Šajā momentā jau metu /id lai iemestu jailā. 
19:44:36 jau biji otrā personāžā. 

2 minūtes 27 sekundes un tu jau biji otrā charā. Ko tu tur ''pagaidīji''? p.s jau ~19:44:10 biju pie interjera. 

2 minūtes saulīt. Tās pat nav 5 un tās pat nav 10. Aizbēgt tu varēji, jā, paslēpties, bet tu nedevi nekādu iespēju tevi atrast. Neaizmirsti, ka neviens nesēž market'a 24/7, jo aktīvāka ir cita pilsētas daļa. Protams, ka no igs atbraukt aizņemts ~40 sekundes. Un meklēšanai tiek veltīts pārējais laiks. Lai pariņķotu pa apkārtni un tevi pameklētu pietiktu ar minūti, lai paņemtu helikopteri 30 sekundes, lai aizlidotu virs tā rajonchika un iespējamos virzienos visas pārējās. Par to ir stāsts. 

Lieta nav tajā, atrastu tevi vai nē, neatrastu- tas nekas, sagāja, ļoti daudziem saiet šajā laupīšanā, tādēļ dažreiz piesaistam heli, bet tu pēc 2 minūtēm un 27 sekundēm izej ārā no personāža. Liekas tas normāli? Man šķiet dīvaini. Par to arī ierocis atņemts, jo nespēj rēķināties ar sekām kas būs, ja tevi noķers. Un tu nedod laiku lai tevi noķertu, jo vienkārši izej no servera ārā.

 

p.s jails samazināts uz 1h

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2023. gada 12. janvārī, 20:33.

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2023. gada 12. janvārī, 20:47
0
post

labs i, var vērt ciet to sudzibu. sapratu, ka vaina nav vinjos, bet manii. paarsteidzos ar char mainju, paskatijos savos logfile un tiesam laiks bija loti mazs, viss kartiba.

 

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2023. gada 12. janvārī, 20:47.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0