bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
0
5
topic
Sūdzība ( LSPD )
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 11. decembrī, 19:32

Tavs lietotājvārds: naureeens

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Trusewicz_Beaz, Charly_Winder 

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Nezinu, gan jau paši parādīsies forumā, vai LSPD priekšnieks sapratīs, kas tie ir. 

Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad, ieraudzīju vienu fujaku bēgam no mentiem, izdomāju kādu laiciņu no aizmugures pavilkšos pakaļ, jo tāpat sliktāk no tā jau man nepaliks un viņiem arī nē, nevienam netraucēšu, pārāk tuvu arī nebraukšu un tad pēc brīža tas, kas bēga izleca ārā no mašīnas un mēģināja iekāpt pie manis, bet durvis bija aizslēgtas un loģiski, ka iekšā viņš neiekāpa. Turpināja skriet prom, tad pārleca pāri žogam un menti vienkārši sāka šaut ar teizeri, vairākas reizes iešāva, tad es piebraucu pie viņiem un vienkārši sāku bļaut, lai lec iekšā jo kāpēc gan nē. Dzirdēju caur atvērto logu, ka otram policistam ( Charly ) teica lai aizbrauc pēc mašīnas, es noerpoju kā izbraucu, un uztriecos virsū ( Trusewicz ), bet fujaks vienkārši piecēlās, sāka skriet pakaļ un nošāva mani.

Redzēju kā viņi visi trīs aizskrien prom un Carl mēģina aizbēgt, uzrakstīju reportu lai mani revivo, jo nebija nekādas iespējas tam, ka viņš mani tur varēja nošaut jo es viņu notriecu vismaz uz 60-70km/h. Atnāca Marco Moore ( Ricins ) un mēģināja kaut ko atrisināt, fujaks tikai tad, kad viņš atnāca noerpoja, ka viņam ir salauztas kājas un smadzeņu satracinājums, pateica ka viņam vienkārši adrenalīns bija un viņš piecēlās, atskrēja līdz manai mašīnai vismaz 30-40 metrus un nošāva mani. 

Otrs ments ( Charly ) īsti neko neizdarīja, ja neskaita to, ka cauri tonētiem logiem ( arī vējstiklam ) viņš jau zināja, ka iekšā manā mašīnā ir Carl, vienkārši ielika tieši purnā man mašīnā tādā veidā mēģinot mani apturēt.

Es aizbēgu no viņiem abiem, nedomāju, ka cits brīdis viņiem būtu bijis ja vien tad, kad es apstājos un pajautāju vai tam Trusewicz ir viegli braukt ar salauztām kājām, jo teica, ka sāksim no vietas kur beidzām iepriekš, bet tad fujaks ieleca mašīnā un sāka ķert mani kopā ar to savu draudziņu un domāju, ka skrīnu arī uztaisīja tajā brīdī kad apstājos, lai pajautātu viņam to.

Tad pagāja kāds laiks, es pa to laiku jau varēju iziet off un tieši pirms viņš pie manis ieradās garāžā OOC čatā rakstīju vienam fujakam, ka es iešu off, un tad tieši tas ments sāka klauvēt man pie garāžas durvīm, ja es nebūtu apstājies, tad viņš to nummurzīmi nekādīgi nebūtu iegaumējis, jo es braucu visu laiku uz 200+ un visu laiku biju ar diezgan lielu gabalu no viņiem.  

Pierādījumi: https://i.imgur.com/WY2uIAq.png

https://i.imgur.com/MujB0Ru.png

https://i.imgur.com/EO4mjbC.png

https://i.imgur.com/d0upSd5.png

https://i.imgur.com/3PuDFr3.png

https://i.imgur.com/Zthj7uh.png

https://i.imgur.com/scx3JWM.png

Komentāri: nav ble 

Iznesa gate, kaut vai tur vispār nekādā veidā ar tādām mašīnām neiznestu viņu, lielais gate, kuru parasti nesa ārā citām mašīnām, tagad fujaks ar dodge un Chevrolet Tahoe iznes ārā žogu.

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2022. gada 11. decembrī, 19:35.
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 13. decembrī, 18:46
2
post

Naaa. 

Paceļu sūdzību, lai kāds izskatītu) 

Kristiāns laikam ir tik ļoti uz manis apvainojies par sūdzību, ka visu vakaru specoja off duty'ā :D 

Netaisos ar dalbajobiem pisties, un kaut ko turpināt, nav vajadzības. Sagaidīšu ko teiks, kad izskatīs sūdzību. 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 17. decembrī, 20:16
0
post

@nauriix, ja tev nav screenu vai noclipots ar triecienu un redzamo ātrumu, tad šo nav jēgas nekādīgi argumentēt man. dismiss.

----

1 - Tātad, ieraudzīju vienu fujaku bēgam no mentiem, izdomāju kādu laiciņu no aizmugures pavilkšos pakaļ, jo tāpat sliktāk no tā jau man nepaliks un viņiem arī nē, nevienam netraucēšu, pārāk tuvu arī nebraukšu

1 - tad es piebraucu pie viņiem un vienkārši sāku bļaut, lai lec iekšā jo kāpēc gan nē. 

 

2 - Tad pagāja kāds laiks, es pa to laiku jau varēju iziet off un tieši pirms viņš pie manis ieradās garāžā OOC čatā rakstīju vienam fujakam, ka es iešu off, un tad tieši tas ments sāka klauvēt man pie garāžas durvīm, ja es nebūtu apstājies, tad viņš to nummurzīmi nekādīgi nebūtu iegaumējis, jo es braucu visu laiku uz 200+ un visu laiku biju ar diezgan lielu gabalu no viņiem.  

tevi tik pat labi varēja pašā sākumā jau piefiksēt, ja sekoji viņiem, kas būtu jau pietiekami aizdomīgi, lai pārbaudītu tavus datus un tam nav nepieciešams RP, ja PD izmanto TS3 un kanālos nokārto to, vai viņi bija TS3? to neviens nezin un nezinās.

 

@LMD 

Sekas par salauztām kājām es noerpoju tad, kad tiki ievienots ar manu šaujamo ieroci, jo sāki cīkstēt. Tad es piekāpos, pieņemot, ka ātrums bija lielāks nekā man ekrānā rādijās.

Pēc tā, man tika dota informācija no administratoriem ka situācija turpināsies kā pakaļdzīšanās un man ir jākāpj savā auto. To arī es darīju.

jūs paši vairs nesaprotat uz kuru virzienu bīdīt situāciju, vienu brīdi tu saki, ka nebija trieciens pietiekami liels, bet otrā jau piekāpies, kas ir pavisam neloģiski tavam IC tēlam.

neredzu šeit nekādu kompromismu reālu

LĒMUMS -

šo situāciju starp @nauriix un LSPD cutot pavisam, 

turpmāko situācijas izskatīšanu ar Carl neietekmēju,

slēgts.

 

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0