Chery Workshop
Servisa vēsture:
Pašos sākumos servis piederēja manam vectēvam, kas bija viens no tā laika labākejiem mehāniķiem San Andreasā, tad viņš to mantoja manam tēvam.Mans tēvs jau no bērnības nodarbojās ar ralij sportu, tāpēc viņam šis servis noderēja. Bērnība es devos pie sava tēva uz viņa servisu skatīties ko viņš dara, jo tas man jau no bērnība intresēja. Viss gāja labi biznesā līdz ko manu tēvu sašāva uz ielas banditi. Pec viņa nāves es mantoju sev viņa servisu. Vēlos atsākt biznesu par godu savam zaudētajam tēvam.
Nākotnes plāni:
Chery Workshop būs lielākais, labākais servis visā San Andreasā. Strādāt, sadarboties ar labiem, pieredzētiem mehāniķiem. Paplašināt savu servisu vairākās lokacijas. Piedāvāt viss labāko klientu apkalpošanu.
Informācija:
Meklēju mehāniķus ar pieredzi un ar labām klientu apkalpošanas spējām(neapčakarēt, Izvesties pieklājīgi pret klientiem)
Cenas
Auto virsbūves labošana - 250-500$
Motora remonts - 350-600$
Virsbūves krāsošana - 700$
Disku maiņa - 450$
Xenon nomaiņa - 700$
Logu tonēšana - 550$
Kontakti
Īpašnieks-Evelina Saymon tel.nr.-333971
Līdzīpašnieks- Jacob Brown tel.nr-423236
Psychicaut, Liepinshh, Vanity, Kikītis1, dandijs, Adrul1s, SilentOne, Effect, IkeaHB, Kristians1234, Anton Vasily, Rimbikis, klassiks, Vadims, 518293182, Maruzha, jur, Valchhaaa, Leonchiks, LMD, Ricins, samantiina, Osmans, joebiden, sluker, LUĪZE, Bosch, Kristiāns, Lxst, hoodrat, Admiiiks, Draugs, PETER1ZZ, Ryan Gosling, jurislips, Guzman , MrEddy, CiMBo