bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
9
0
topic
( VCT ) Valchhaaa
Valchhaaa
Biedrs
595 atbildes forumā
Online: 35d 18h 5m
Redzēts 27. februārī, 17:44
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 27. novembrī, 17:03

Transportlīdzekļu komandas pieteikuma paraugs.

Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!

• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera transportlīdzekļu pasaules struktūra [ ]
• Jābūt vismaz 17 gadus vecam , ja nav tad tālāk vari nerakstīt, neiesakam melot, jo viss tiek cītīgi pārbaudīts pēc serial un ip adreses, tiek iziets uz vecajiem profiliem un tiek iegūti dati.[ -]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ X ]

• Jaizprot transportlīdzekļu komandas vadības panelis un tā editors [ +/- ]

 

Anketa

Jūsu servera lietotājvārds: Valchhaaa

Jūsu iepriekšējie lietotājvārdi: Ir bijuši, bet tieši visus neatcerēšos. 

Jūsu vecums: Esmu 15 gadus vecs, Aprīlī paliek 16.

Jūsu profila vēsture /history: Spied Šeit!

Pieredze kā transportlīdzekļu komandas biedram / līderim: Ir bijusi pieredze kā VCT līderim, kā arī "biedram". Esmu darbojies ap VCT citos projektos. Manuprāt, man ir pietiekami liela pieredze, lai kļūtu par VCT komandas biedru. Iepriekšējo "lielo" pieredzi guvu iekš visiem pazīstama projekta. ( Projekta nosaukumu neatklāšu, lai respektētu mta.kick.lv administrāciju un spēlētājus. ) 

Vai izproti vehliba struktūru un vadāmības editoru?:  Jā, "vadāmības editoru" es izprotu pietiekami labi, protams nesaku ka esmu ideāls, vienmēr ir iespēja iemācīties un augt. ( protams, visu ideāli neatceros, bet būs lietas kuras pašmācības ceļā mēģināšu sev atsvaidzināt. ) 

Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Čau, mani sauc Valters, esmu 15 gadus vecs jauneklis. Cik zinu, lielākā daļa no spēlētājiem ( OG un pašreizējiem ) mani pazīst, aktīvi spēlēju MTA kopš 2019.g. MTA uzsāku spēlēt kopā ar savu brālēnu - Kristapu,  mta.kick.lv serverī, ar čarakteru - Jack White : D . Protams, kā jau jauniņais RP pasaulē, pieļāvu ļoti daudz kļūdu, kā piemēram - Neizjutu savu čarakteru, padevos priekš naudas, veicu nonrp darbības un ko tik vēl. hahaha, tomēr tie bija forši laiki, īsti nebija neviens kuram devos prasīt palīdzību, biju tas kuru visi ņēma tikai lai "apčakarētu". Ikdienā mācos skolā, protams nepatīk, bet ko lai nu gan dara. : D . Takā skolu ļoti nevēlos pieminēt, pastāstīšu par savu "nodarbošanos".  Vasarā, kā arī dažreiz Ziemā, nodarbojos ar automašīnu salonu un virsbūves tīrīšanu. Šo lietu pieņemu ļoti nopietni, jo tas mani aizrauj. Šovasar visu vasaru, gandrīz katru dienu strādāju pie sevis - sētā. Vasaras laikā KVALITATĪVI iztīrīju ~ 30 mašīnas, bija diezgan daudz nopietnu klientu, tīriju ne tikai uz ielām bieži sastopamās mašīnas, bet arī daudzas citas "retākas" mašīnas, kā piemēram - Range Rover, Q8, utt. Protams, nēesot vēl pilngadīgam, nevaru nodibināt savu uzņēmumu, lai sāktu strādāt nopietnāk, bet pašlaik man pietiek ar to, ko daru. Kopš dzimšanas esmu kopā ar automašīnām, ļoti patīk retro,  jeb "youngtimer" automašīnas, tehniski automašīnas kuras ir vismaz ~25 gadus vecas. Kādreiz ļoti bieži nodarbojos ar sportu, judo, basketbols, futbols, karate, pat esmu gājis uz BMX treniņiem. : D. Nākotnē vēlos nodarboties ar "dīteilingu", vai virsbūves remontdarbiem. Vēlos iegādāties savu "youngtimer" automašīnu, pašlaik skatos uz 3.sērijas bmw, vai 740 Volvo. Tas esmu es, prieks iepazīties haha.

 

Kas Tevi piesaista kļūt par transportlīdzekļu komandas biedru - tieši iekš mūsu servera?: Piesaista tas, ka vēlos palīdzēt servera īpašniekam - Bunnyhop. Vēlos palīdzēt, jo pašreiz redzu, ka pašam servera īpašniekam nav tik daudz laika lai ņemtos ar VCT lietām, daudz laika aiziet servera attīstībā un citās lietās, lai mums ( Spēlētājiem ) būtu jaukāka un patīkamāka spēlēšana. Takā pats vadu "Tunex Automotive" frakciju, mazliet ir apnicis, ka dienā 30 reizes tiek sūtīts PM "CAU, KAD MASINA BUS GATAVA? SODIEN??". 

Motivācijas vēstule (150 vārdi kā minimums): Čau, vēlos pieteikties par VCT komandas biedru, lai palīdzētu serverim attīstīties automašīnu jomā. Uzskatu, ka pašlaik būšu ļoti noderīgs iekš servera, jo ir cilvēki kuri vēlās uzlabot savas automašīnas, kā arī serverī cik esmu manījis ir tās saucamās "VCT problēmas" Dažas automašīnas ir jāpārtaisa, jāpielabo. Takā esmu cilvēks, kuram patīk kvalitatīvs darbs, un patīk risināt problēmas, uzskatu ka būšu ļoti labs palīgs VCT komandai. Personīgi tiešām pašam patīk viss kas ir kvalitatīvs, ja erpojot saprotu, ka "nē, šis nebūs manā kvalitātē ", es pabeidzu roleplayu un neiepostoju postu iekš topika. Protams, apsolu ka veikšu visus savus darbus kā tie būtu jāveic. Vēlos nenoslogot servera VCT līderi, sūtot lielos VCT sarakstus ar mašīnām, kurām jāveic VCT izmaiņas. Uzskatu, ka spēšu kaut mazliet atvieglot pašreizējā VCT līdera darbu, dodot tam iespēju darīt citas lietas, servera attīstības ziņā. Esmu ieguvis iespēju no BunnyHop puses, veidot šo topiku. Kā jau teicu - ar automašīnām esmu kopš dzimšanas, un tā patiešām ir. Uzskatu, ka būtu man jādod iespēja vismaz pamēģināt iekš šī amata, jo tiešām vēlos nākt ar labu un darīt darbu kā tas būtu jādara.

 

Vai apzinies ja kāds no punktiem tika norādīts nepareizi, tad Tev netiks dota otra iespēja?: Jā.

Bambusa Lācītis 

BauskasPiviits
Lietotājs
10 atbildes forumā
Online: 8h 16m 21s
Redzēts 2022. gada 18. decembrī, 09:37
Pievienots, 2022. gada 27. novembrī, 17:58
0
post

Uzskatu to, ka džekam ir jādod iespēja. Erpot viņš erpo, un diezgan labi to dara, tāpēc domāju ir jāpieņem. :)

 

Osmans
Servera administrators
Uzraugs+
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Garais
199 atbildes forumā
Online: 10d 9h 56m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2022. gada 27. novembrī, 18:00
1
post

Kā zināms, vienam ņemties ar vct ir grūti un ja vēl ir blakus lietas, kuras ir jāpilveido un jāpievieno. Tādēļ es dodu lielu un treknu PAR. Veiksmi un ceru ka tev izdosies iecerētais.

Steam Community :: :: M4 eyes

Admiiiks
Lietotājs++
Andža
306 atbildes forumā
Online: 13d 5h 2m
Redzēts 21. aprīlī, 22:27
9 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 27. novembrī, 18:15
0
post

ļoti labi erpo mehāniķi un cilvēku, kas cīnas ''valdības ierēdņiem'' reāli esi pelnījis vct pieejas un tad arī nebūs jāgaida nedēļu lai mašīnu uzčipo vai nosēdina. ATBALSTU!




518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 27. novembrī, 22:19
1
post

aktīvs un editoru izprot pietiekami, lai man nebūtu jāauklējas ar tevi, dosim iespēju šim jaunietim pierādīt sevi,

pieņemts uz pārbaudes laiku - mēnesis.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0