bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
6
0
topic
[Sūdzība] elemental noname
pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 15:44

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju

 

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds

Piemērs: [Sūdzība] yostu

*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: pagarinatajs

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: elemental

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Jur Leather

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: administratoram neatbilstoša uzvedība iejūtoties tēlā, impulsīva rīcība neizvērtējot korekti un adekvāti situāciju, uzspiesta lomuspēle (force rp), kas rezultējās ar nepamatotu sodu.

Pierādījumi: https://imgur.com/a/y9uvW5V

Komentāri: Braucām ar Jur Leather gar domi, ceļa vidū mētājās policijas mašīna, kurā sēdēja šis administrators, kuru "neviens nezina" un kurš šodien vispār ir piereģistrējies. Mēs viņu apbraucam, puisis pats nolago un ielido mūsu mašīnā uz ko Jur arī reaģēja

 

Administratora komunikācija ir pielīdzināma nullei, jo atbilde tā arī nesekoja. Mēs tā arī nesapratām - viņš cenšas mūs ķert/aizturēt vai vispār trollē, jo uzvedība un attieksme bija neizprotama. Šīm Jur Leather ziņām sekoja admin jail uz 20 minūtēm par OOC izmantošanu RP laikā. Atkal. Nekādu brīdinājumu, vienkārši gribēja un iejailoja. Manuprāt, administratora pienākums ir risināt un nepieciešamības gadījumā deeskalēt situāciju, nevis tikai papildināt neziņu un neizpratni, es pareizi saprotu?

Nu labi, tagad Jur ir jail, es palieku viens. Tieku ar salauzto mašīnu līdz Idlewood, kur visvarenais administrators, no kura komunikācija ir absolūta 0 izlemj, ka viņš, būdams liels varens kungs, ka var taču darīt ko grib un tajā skaitā praktizēt force roleplay tādējādi uzspiežot sava tēla darbības manējam tēlam (pat neļaujot man pretī dot sava tēla attieksmi un darbības kā tas roleplay vidē ir pieņemts).

Lieliski redzams, ka logs ir ciet, viņš vienalga izšaus un paprasīs sekas. Īsts komiķis - es neesmu logs, es loga sekas neatveidošu lmao.

Tālāk izlēmu rīkoties gluži kā pats administrators un piespiedu savu roleplay viņam - iemetu komandu kā iesitu ar durvīm un izlecu ārā. Aizskrienu 50 metrus uz priekšu un viņš izšauj ar tazer (loģiski, ka skripts nenostrādā, jo tazer distance nav 50 metri xd). Izrādās viņa tazer velk 50 un 100 metrus, tāpēc man "jārpo tazer", unikāla pieeja.

Veiksmīgi esmu saņēmis admin jail un administrators joprojām lieliski reprezentē community, jo saskarsmes prasmes ar lietotājiem ir augstākajā līmenī. Cilvēkam pat kauns no sava lietotājvārda un uzskata, ka laikam esmu pārāk zemu priekš viņa, lai viņam ar mani būtu jārunā.

saulstarins
Bijušais administrators
84 atbildes forumā
Online: 6d 12h 58m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 14:10
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 15:49
8
post

? ieliki visu izņemot šo

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 15:51
0
post

Ieliku visu, jā. Ko tavs logu izgriezums tieši parāda? Tu anyway netrāpiji un elektrošoks tik tālu fiziski nevelk. Tā vietā lai meklētu kuru rindiņu neieliku, labāk sāc domāt atbildes uz pārējiem augstāk minētajiem argumentiem.

saulstarins
Bijušais administrators
84 atbildes forumā
Online: 6d 12h 58m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 14:10
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 15:52
10
post

kādas atbildes tu gribi no manis ja jail saņēmi par tazer neatveidošanu?

Pēdējo reizi rediģēja saulstarins, 2022. gada 20. novembrī, 15:53.

jur
Lietotājs++
gardedis
200 atbildes forumā
Online: 9d 1h 59m
Redzēts 25. februārī, 19:09
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 15:57
0
post

Esmu situācijā iesaisīts, kā jau pagarinatajs teica - braucam gar domi, stāv mentu mašīna ceļa vidū, no visām malām apdauzīta un pēkšni puisis nospiež w un ienesās mums priekšā (idk, nolagoja  vai kas?). 

Uzreiz pēc ienešanās mūsu auto puisis ieslēdz sirēnas, patiešām nevarēja saprast vai trollē mūs, vai cenšas atveidot kaut kādu neizprotamu roleplay. Tāpēc pajautāju ooc chatā, kas notiek un vai viņam nelago, protams, atbildi nesaņēmām. Pēc šī visa jau sekoja random auto ramošana no viņa puses, kas ļoti labi redzams pievienotajos skrīnšotos. 

 Tad jau puisis pacentās tik tālu, ka auto principā vairs neiet, izlec no kruizera un ar bindu paķer "M4" un tēmē virsū, aptuveni tā it kā mēs būtu no viņa bēguši. Kaut gan viņa rīcība bija ļoti neizprotama un absurda, jo nekas netika paskaidrots. Pēc maniem vairākkārtējiem jautājumiem ooc chatā es nonācu administratīvajā jail ar iemeslu "RP atmosfēras bojāšana ar OOC čatu", tad es gribētu saprast kā es bojāju Tevis iedomātu RP atmosfēru, kuru mēs kā parasti player nemaz nesapratām, jo viss ko tu darīji principā būtu aprakstāms ar 1 vārdu - troll.

Ļoti priekšzīmīga ricība no administratora, kurš pirms dažām stundām ir reģistrējies šeit, tiešām patīkami.

 

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 16:00
0
post

@elemental es nezinu kāpec tev ir radies iespaids, ka man ir jāatveido visi tavi netrāpītie tazer šāvieni. Tu man ne reizi netrāpiji un ne reizi mans character nebija tazer efekta skarts, to taču pats vari atzīt ne? Un atkārtošos, paskaties cik tev šajā tēmā argumenti jau sakrājušies uz kuriem tev ir jāatbild, jo iekš spēles tu uz tiem neatbildēji, in fact, iekš spēles tu vispār nekomunicēji ar mums nekādā kapacitātē.

saulstarins
Bijušais administrators
84 atbildes forumā
Online: 6d 12h 58m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 14:10
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 16:03
9
post

trāpiju kad kāpi no mašīnas ārā

pagarinatajs
Nejaušs incidents
lietotajs++:)
edu sudus
285 atbildes forumā
Online: 16d 0h 17m
Redzēts 31. martā, 22:10
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 20. novembrī, 16:07
0
post

Kāpēc tu klaji melo? Tu netrāpiji, mani nevienu mirkli neskāra tavs tazer efekts. Trāpītu, ja mans personāžs apstātos pēc tava šāviena, jo to vienkārši paredz skripts. Šoreiz tā nebija, ja tu domā, ka ~50 metru attālumā izšaujot skriptam jānostrādā, tad atvaino, tā nebūs un tā arī nav jābūt. Nedomā, ka tu pie skeitparka izšausi un otram pie Unity Station būs jārpo. Tu joprojām ignorē pārējos argumentus uz kuriem es tomēr vēlēšos saņemt konstruktīvas atbildes. Šobrīd ir tikai vārds pret vārdu, tikai man vismaz ir kaut kas ko parādīt. Tu, on the contrary, neko neesi parādijis ko es jau nebūtu iemetis. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0