bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par Foruma Moderatoru / Administratoru.
2
10
topic
nevienlidziba izklaides un spelu portala mta.kick.lv
abolinsraivo
Lietotājs
41 atbildes forumā
Online: 4d 19h 43m
Redzēts 2022. gada 29. septembrī, 21:27
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. septembrī, 21:33

sveiki te jau nav isti jega rakstit sudzibu pec parauga, vienkarsi velos sanemt atbildi, jo kurs retards isti rakstitu sudzibu par pasu servera ipasnieku.

velejos noskaidrot vienu lietu, jo servera ipasnieks atstaj mani uz opened tapat ka meitenes kad man vel bija tendence ar vinam runat. sodien lietotajs ''pivuks'' (kurs man ir ka bralis) sanema banu foruma, kas paredzets beigties 2038. gada marta. pirms bana lietotajs sanemis bridinajumu, kurs zino, ka vins ir parkapis foruma 2.4. noteikumu. kurs apliecina so - 

2.4. Aizliegts jebkādā veidā atklāt kāda lietotāja/administrācijas identitāti, t.sk., ievietot tā cilvēka bildi bez atļaujas (tai skaitā no topika parādi sevi), izklāstīt informāciju bez atļaujas, utt.

par ko tika izsniegts bridinajums ir pilniba saprotams, jo lietotajs servera publiskaja chatboxa ievietoja lietotaja Ricins adresi. lietotajs pivuks samierinajas ar iegutu liegumu saja majaslapa un samierinajas ar sekam.

tad ta nu luk sanacis, ka lietotajs klassiks ir ieguvis dazadu privatu informaciju no blakuspersonam un izplata to publiskaja chatboxa.

par padarito parkapumu tika zinots foruma administratoram dandijs, dandijs nodrosinaja bridinajuma izsniegsanu noraditajam parkapejam. bet tad nedaudz radas samulsums, jo lietotajs pivuks ievietoja google maps linku kas noveda pie daudzdzivoklu majas pilseta saldus. tad ta nu luk lietotajs klassiks ari atklaj, kur dzivo lietotajs cartridge un zino visam forumam kura klase musu NPC (pec ipasnieka teikta) grupina macas. 

tad nu luk pienacis laiks salidzinat so parkapumu nopietnibu - luk klassiks zino par to, kur dzivo cartridge un atklaj kura klase mes macamies, lietotajs pivuks vienkarsi nodod daudzdzivoklu majas adresi. ja paskatas tad parkapumi ir veikti viena limeni, jo nu ko lietotajs kuram ir dusmas un tiesam velas aizbraukt ieradit vietu cilvekam spes izdarit ar daudzdzivoklu majas adresi? tiesi ta - neko. parkapumi veikti vienada limeni.

luk mes nonakam pie izsniegta soda - klassiks tiek cauri sveika ar bridinajumu, bet lietotajs pivuks tiek banots lidz 2038. gadam. kur tiesi mes saja spejam saskatit vienlidzibu projekta? meginaju noskaidrot situacijas atpstaklus pie dandija un vins mani sutija pie servera ipasnieka, servera ipasnieks manas zinas noignoreja, jo gan jau nespej izdomat ko gudru atbildet jau treso reizi sodien uz acimredzamiem parkapumiem un nevienlidzibas piemeriem noraidot tos. veletos sanemt atbildes, servera ipasniek bunnyhop.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. septembrī, 21:44
3
post

Paradi kura vieta klasiks ir publiskojis adresi? 😀

Animated GIF

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 25. septembrī, 21:45
2
post

es esmu mazliet confused tavā ļoti izsmeļošajā tekstā, vienu brīdi tu raksti, ka nesaproti kāpēc viņam bans un par ko, bet otrajā brīdī jau esiet samierinājušies par pārkāpumu un saprotiet kāpēc bans ir saņemts vispārīgi.

 

bistro un lietotāja adreses ievietošana aint the same, screeni ir lieki un neko nepierāda, bet nu kam es te cenšos iestāstīt xd. Prieks, ka biji tik gudrs un atradi noteikumu kurš tika pārkāpts.

kā arī ''privātu'' informāciju šeit uzskata kā, piem, adrese vai bildes postošana jebkur forumā, personas kodi etc, jo to ir viss vieglāk un precīzāk pārbaudīt un salīdzināt ar lietotāju nevis random tekstus kā - mācos 10 klasē vai man alerģija ir pret riekstiem, mazliet arī jāpiedomā, mēs viens otram daudz ko stāstam, tas nozīmē, ka tam ir nepieciešams tagad 2nd party approves?

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0