Tavs lietotājvārds: cartridge
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: castellani
Iesaistīto personu lietotājvārdi: piecsturis, jitzie, zatlerzaurs, magnetola, draugs, castellani
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: rp avoid un ooc insult
Pierādījumi: https://youtu.be/8-AI9VvQB7M
Komentāri: ka tad lai iemacos erpot, ja admins ar mani nerpo?
Vecit ko ar jums erpot? Tavu draudziņu Jitzie izmeta, jūs uzedaties.. Jus ooc visi čikstat utt un to visu iejaucat IC
kads sakars ar jitzie izmesanu vai kaut kadam ooc lietam?
tu iepird betona kluci un neatveido lomuspeli, nosauc visus par mudakiem un aizpis talak
PRIEKSZIMIGS ADMINISTRATORS
piekritu, sodit administratoru!
notika avarija, uzmetu rp rindinu, kamer rakstu otro administrators jau brauc projam!
es jau domaju ka vins grib visu ic, bet nu laikam jau cilvekam patik rp avoid!
acimredzams parkapums
Vecit ko ar jums erpot?
sada atbilde un riciba no administratora nav pienemama
sedi ajail vaga
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Twizzy, Jitzie, RainersK, LMD, Maruzha, klassiks, figura, jurislips, Hyper, Draugs, sluker, Tropkillaz, Kristiāns, PETER1ZZ, pivuks, marats, FalkeLV, Castellani, sippa, Assassin, dandijs, Avatars, jur, Zatlerzaurs, nauriks, LUĪZE, W22D, SANLA, samantiina, Memorie, DidzzyS, Niknaaks, archaa, grauzejs, raivorijs, Ricins, daunars, Liepinshh, Osmans, Ryan Gosling, Leonchiks, 518293182, Kapracis, Bosch, timaballs, Admiiiks, smifnwessun, yanchux, pagarinatajs