Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Twizzy
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Changals A.K.A Leonchiks
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Changals vai kā vinu tur
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Karoč nepaties jails un nevar neko pierādīt ko esmu izdarijis, protams uzrakstu reportu lai iedod proof protms džeks neko nevar pierādīt un falso reportu! Leon ja tu šito lasi gaidu pierādijumus par savu pārkāpumu!!
Pierādījumi: gaidu pierādijumus no tā Changala.
Komentāri:Vēlētos pierādijumus!
Labdien, iegāju recon apsekot serverī notiekošo, pienāca tava kārta, redzēju kā piebrauc pie auto kas metājas pie domes, piebrauc atpakaļgaitā pie ta un pieākē bez RP, protams ja bija rp lūdzu ieliec pierādijumus, bet pēc manis redzētā rp nebija....
Kāda auto? Ko tu murgo, šodien nēesmu nevienu auto savācis.
un vēlētos proof pilnā izmērā kur esmu kaut ko paņemis nevis kaut kādus logfile kur esmu atsprādzējies,
To, ko redzēja nav nepieciešams pierādīt. Spēles uzraugs balstijās uz redzēto, teica tev par RP atveidi un pretī saņēma plikus uzbraucienus no tavas puses. Ļoti labi varēja redzēt, ka tu zini par ko iet runa.
-
Apstākļi sūdzību padara par nepatiesu, ja vēlies appealot lēmumu iesūti man logus ar laikiem, kas parāda, ka veici RP.
Twizzy, DriverOG, Leonchiks, Renis2004, Jitzie, Kristiāns, sluker, 518293182, sencis., Skrevele, Hyper, Raiziņš, raivorijs, Maruzha, Liepinshh, ELSB, jurislips, nauriks, Memorie, Zatlerzaurs, figura, FalkeLV, Draugs, cjoma, Osmans, jur, LMD, archaa, klassiks, Ryan Gosling, Admiiiks, kiroji, samantiina, Bosch, dandijs, Ricins, Castellani