bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
9
3
topic
Sūdzība LSPD/Admini
Leonchiks
Servera administrators
Frakciju komanda
Ljona
102 atbildes forumā
Online: 15d 3h 27m
Redzēts 16. aprīlī, 18:08
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 15:05

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: Changals

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Viss lspd (+admini)

Iesaistīto personu lietotājvārdi: nezinasu

Ko spēlētājs/i pārkāpa: NonRP Raid, MG, Status savā labā un vēl visādi pārkapumi,

Pierādījumi: https://failiem.lv/u/gk7fsn29t

Komentāri: (Pabrīdinu ja kas var atkartoties, papildinaju domu pec teksta uzrakstisanas) Tātad, pa dienu aizmuku no diviem policistiem, labi neka tālāk nenotika, vakarā ap 21:05 mani notur pie TLL izsoles laikā, atsakos rpot dēļ personisku iemeslu, labi, soda par RPAvoid, domāju labi viss tagat bus miers, atsēžu jail, satieku ipasnieku ieks igs, kādu laiku padzenu hujnu ieks igs, soda par  TROLL ar flatbed, parunāju ar Tom Jameson, skatos ka brauc swat uz manas mājas pusi, a**uja skatos kas notiek, pieeju duvak, pec ka saka lai atkapjos, atkapjoties mani nošauj, gulu trupat blakus.....Izdoma veidot kautkādus mistiskus reidus, saka ka mekleja mani, kaut es tur pat blakus gulēju nošauts pie savas mājas, itka atrada, vai izsauca medikus vai ko citu lai risanatu RolePlay speli? NE, p***ja aizbrauc vel uz garāžu, atceramies ka meklē MANI, BEZ RP atlauž seifu, izņemot visu laukā no tā, kā ES varēju ielīst seifā? tad discordā saka ka mani vislaik esot novērojuši un piefiksējuši, labi ļoti jauki ka tu piefiksē ka es afk 24/7 sēžu, ja nesēžu ieks IGS tad palīdzu kādam jauninajam, ko admini nedara, atbildot ar "Tas nav mans darbs". Un tad nak prāta viens jautājums, kamdēļ tādi admini/lspd ir nepiesiešami serverī, skatoties ka tak RP serveris, mehāniķis vairāk rp izmanto minūtes laikā kā policija serverī, ja nemāki policijas RP tad lūdzu atsakies no šī amata. 

(labi būtu ja tādus atlaistu no admin statusa un lspd, ja nespēj RP attelot jo jutas varens ar statusu, tad nu izvēlies vienu, par fletcher šī nav pirmā sūdzība)

 

Edit: Ar šo visu vēlos panākt šādu cilvēku kas negrib attelot lomu spēli atlaišanu no statusa un lspd sastāva, savu īpašumu atgūšanu (Atslēgt garāžu, atdot 125k ko no seifa izņēma) Lūgums liekiem adminiem kas nav iesaistīti nekomentēt, gaidam BunnyHop lēmumu.

Protams gaidu no fletcher rp kur atlauž seifu un garāžas durvis, Ar visiem /me /do /luck /chance un logiem, kā arī kādu real life likumu or smth kur var izlasīt ka pēc car chase tiek reidota divesvieta, garazas un izņemts seifa saturs.

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.

Pēdējo reizi rediģēja Leonchiks, 2022. gada 01. septembrī, 15:17.

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 15:34
1
post

Tā kā rakstīji sūdzību par LSPD, tad iekomentēšu es arī, jo esmu frakcijā. 

Es personīgi nedomāju ka Fletcheram vai kādam citam no LSPD vajadzētu tev uzrādīt logfile, nevienam tas nav jādara jo vakar jau tika pateikts ka visi pierādījumi būs privāti BunnyHopam un Jums nevienam nekas nav jādod. 

Tu esi meklēšanā, tas ka izvēlējies RP Avoidot to situāciju un pēc tam cerēji ka viss ir beidzies, tā nav nekad bijis un nebūs. Man pateica ka notiks reids, jo apriebušās tās visas liekās apšaudes un tas ka Jūs visi vienkārši troļļojat, mēs salasījāmies, visu izrunājām un aizbraucām pa īpašumiem ( Tikai pie tiem par kuriem mums bija informācija ) 

Visos citos īpašumos es negāju un skatījos lai neviens netuvojas, visiem liku atkāpties - Tajā pašā skaitā arī Tev pašā sākumā, teicu lai atkāpies un netraucē mums mūsu darbu, nevienā vietā nepateici IC ka tas ir tavs īpašums, OOC čatā uzrakstīji ka tevi sodīja par RP Avoid un situācija ir beigusies, tā nav, nekad nav bijis un nebūs. Tavs īpašums bija vienīgais kurā es iegāju iekšā ( garāžā ) Tu pieskrēji un aizslēdzi ciet garāžas durvis ko Tu nebūtu darījis un arī nebūtu paspējis ja apkārt ir pilns ar mentu mašīnām un nekādā veidā nevarēji tik ātri tās durvis aizslēgt, arī pieņemu ka tāpēc tevi nošāva.Ja Tu būtu IC pateicis ka tas ir tavs īpašums noskaidrotu visu kas un kā, vai arī sapakotu tevi pašu, bet nebija nekādas jēgas no tā jo sāki visu ar OOC čatu - noignorējām un viss, turpinājam darīt to ko iesākām. 

Es uz Tevis tēmēju, bija ieslēgts beanbag režījums, bet nešāvu pa tevi jo nebija iemesla, ja būtu iegājis iekšā tad varētu šaut, bet aiz barjerām stāvot viss ko varēju darīt - Likt atkāpties. Nevienā vietā neredzēju pat kad pa tevi kāds šāva. 

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2022. gada 01. septembrī, 15:37.
Leonchiks
Servera administrators
Frakciju komanda
Ljona
102 atbildes forumā
Online: 15d 3h 27m
Redzēts 16. aprīlī, 18:08
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 15:57
0
post

History tīrs no troll (dm) Ka vakar teicu, f3 esmu tikai kompānijas pēc, galīgi nekādu hujnu nedaru, pirmā sezona ar wep kuru neesmu izmantojis prieks nekada troll/dm ,1x kad pie gatera vienam draugu gribeja atvakt, aizbraucu atsaut vinu, nekadu domstarpibu/sudzibu par dm nav bijis par mani, diez kapēc? ja minēji ka es neeju nemaucu katru dm, un tadējadi nevar apsudzet par dm, tad tu esi minējis pareizi, dm neatbalstu un neiesaistos kas notiek caur pārējiem f3 biedriem, caur /f runāju ar jauniesiem, bet vai tāpeēc mani ir jāreido ka es afk sēzu visu dienu?

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 16:00
1
post

Par to skrīnu, kur vakar rakstīju diskordā: Rakstīju to tikai tāpēc ka īsti nebiju informēts par to kādēļ tas viss notika, es zināju tik daudz cik man par to vajadzēja zināt un īsti nevajadzēja būt nekādiem citiem jautājumiem no manas puses, bet tādēļ ka bija tik daudz sūdzības arī pajautāju īsto iemeslu kādēļ visi zināmo personu īpašumi tika izreidoti. 

Runājot par tavu history: Jā, tavs history nav pilns ar DM vai ko tādu, bet faktu jau kā tādu tas nemaina ka esi meklēšanā, ne? 

AFK: Jā, visu laiku stāvi AFK un neko citu nedari par ko vakar pats arī brīnījos, ka esi ticis LSPD redzes lokā un esi meklēšanā, bet tur ir uzrakstīts, izvairīšanās no miera uzturētājiem. 

Yamin
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 7h 12m 48s
Redzēts 2022. gada 01. septembrī, 16:15
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 16:08
1
post

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Viss lspd (+admini)

šis nu noteikti ir galīgi aplams, vajag noteiktu personāžu vārdus,adminus!

Noteikti PD frakcijā bija biedri kuri tur nepiedalījās, tā kā nedaudz detalizētāku info jenot.

 

Leonchiks
Servera administrators
Frakciju komanda
Ljona
102 atbildes forumā
Online: 15d 3h 27m
Redzēts 16. aprīlī, 18:08
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 16:16
0
post

Atkartosu, meklesana biju par to ka pa dienu aizmuku no policijas, kera fletcher un ketamins cik noprotu, viens no tiem ielidoja udeni, protams izlida ara un tp savu transportu ka nekas nebutu bijis, aizmuku, tiku lidz bayside un nav policijas, vakara man pie tll gribeja sapakot, es taja laika nevareju, bija citas lietas daramas ooc, mani iemet jail par rpavoid, vienigais troll kas serveri ir darit no manas puses ir vakar troll ar flatbed un sakuma troll ar clothing, ka biju uzlicis marihuanas augu uz izmeriem x20 (pec ta loga kur var paplasinat /clothing)

Yamin, es nevaru zinat visus iesaistitos viss ko redzeju ir ka, pienemu ka tas bija tas pats narkomans un juniors, fletcers passaprotami, bet tur bija vismaz 6 auto, parejie kas bija nezinu, jo menti ieks servera ir tikai ja labi 2 vai 3 dienas un nav nacies sastapt visus. Kas piedalijas tiesi reida ari nevar zinat, jo protams fletchers varens ar statusu atsledz durvis un visi saskrien ieksa momentali.

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 16:39
1
post

Es domāju ka pietiks šeit spamot - Lai kāds no augstākstāvošajiem izskata sūdzību? Drīz jau būs otrā lapa, bet jēgas no tā nekādas. 

 

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 18:08
0
post

Atrodos LSPD, tāpēc varu veikt komentāciju un slēdzienu.

LSPD visu nedarīt darīja pareizi. Itkā ieliekot cilvēku ooc jail, situācijai vajadzēja būt cutotai, bet ja cilvēks turpināja pārkāpt ic noteikumus, tad skaidrs, ka īpašums čau. 

Pašiem jādomā ar galvu - Lohiem lohu problēmas 

Slēdziens 

Sūdzība patiesi nepatiesa, jo tā pat nevienu nesodīs.

Ar lielāko cieņu 

Pitagora skola

Sūdzību izskatīšanas kantoris

 

 

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:01
2
post

Tātad, pa dienu aizmuku no diviem policistiem, labi neka tālāk nenotika

Tu tiki fiksēts IC un noteikti papildināji savu MDC vēsturi, kā arī dienu pirms es IC personīgi ar dandiju un ketaminu pārtvērām un konficējām ieročus. Tas, ka es tevi sodiju IC nenozīmē, ka pēkšņi tava MDC vēsture tiek dzēsta, apdraudējums sabiedrībai. Reids ir pamatots pilnā MDC dēļ, tur es nespēju tev piekrist.

 
kaut kādi screeni

((apšaude nav sūdzības datumā veikta, bet pierāda, ka esi veicis apšaudi KAUT KAD ))

vakarā ap 21:05 mani notur pie TLL izsoles laikā, atsakos rpot dēļ personisku iemeslu, labi, soda par RPAvoid, domāju labi viss tagat bus miers

Nepareizi domāji, jo cuto situāciju tikai to kurā biji tieši iesaistījies tajā brīdī pirms soda saņemšanas, tevi sodot par avoidu nenozīmēja, ka pilnībā visa tēla pagātne ar departamentu tiek dzēsta.

 

Edit: Ar šo visu vēlos panākt šādu cilvēku kas negrib attelot lomu spēli atlaišanu no statusa un lspd sastāva, savu īpašumu atgūšanu (Atslēgt garāžu, atdot 125k ko no seifa izņēma)

Reids ir pamatots, bet naudas savākšanai diemžēl loģiska pamatojuma nebija fletchera kungam, tāpēc to atgriezīs tev atpakaļ, interjers nav dzēsts, bet disablots, kā arī visi seifi tiek attēloti kā parasti mājas seifi, kā arī interjers bija tukšs un tika pielietots pasīvais RP seifa atvēršanai, par cik viņi attēlo PD, tad inventāra un ekspertu trūkums vai nepieejamība teoretiski nepastāv, noteikums -

5.1.5. Uzlauzt īpašumā atrodamo seifu ir atļauts tikai ar speciāliem rīkiem. Visi serverī pieejamie seifi tiek attēloti kā parasti mājas seifi, ja vien ir pierādījumi kā tiek iegādāts drošāks seifs.

sūdzība nepatiesa.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2022. gada 01. septembrī, 23:04.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0