bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
6
1
topic
[Sūdzība] Fletchers,Ketamins,Dandijs.
Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 23:00

 

Iesniedzot sūdzību par administrāciju

 

Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam: 

[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds

Piemērs: [Sūdzība] yostu

*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds

 

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: YappiDoor

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Fletchers,Ketamins,Dandijs.

Iesaistīto personu lietotājvārdi:LSPD lielākoties esošie darbinieki

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Iemeta jailā par to,ka logojos ārā no čara un par ņurkošanu mūkot no LSPD. Persona IC situācijā lieto AD POWER,kuru ,manurpāt, nedrīkst izmantot IC jeb RP atveidošanā, SS'ā tas ir redzams.

1. Mūkot no LSPD apmēram 40 minūtes,iespējams vairāk/mazāk, viņi sākumā bija un tad ik pa laikam pazuda līdz beigās pa visam nebija man apkārt. Nodomāju,ka personas ir padevušās un vairs nemeklē mani,tapēc devos uz savu alt charu atveidot citu lomuspēli. - Par to tiku sodīts,kas manuprāt nav godīgi,jo kā lai es zinu,ka tieku vel meklēts,ja man par to nesaka un neviens ments nav apkārt.

2.Mūkot ņurkoju zem ūdens,lai tiktu prom no LSPD par ko tiku iejailots arī kā vel viens iemesls. Manuprāt,muļķīgs iemesls ,jo nevienu terminu nepārkāpu darot to.

3.Fletchers situācijas laikā bija AD statusā,kas manuprāt nav atļauts,jo tiek izmantots AD status jeb pret mani tas nav godīgi kā parastu  spēlētāju. Admins pieminēja to,ka viņš izmanto fīču,kas ir atļauts roleplay situācijās. Gribētu zināt kāda tā fīča ir, kas AD ir atļauts lietot IC situācijās.

Pierādījumi: https://imgur.com/a/oxkrSWo

Komentāri:  Sūdzībā tiek pieminēts ketamins ar dandiju,lai iegūtu no viņiem logfailus. Datums 31.08.2022 no 22:00 līdz situācijas beigām jeb jail. Pieprasu logfailus ,jo personas izmantoja AD power savā labā atrodotos IC roleplay situācijā.

Vairāk pierādijumus varu iemest vēlāk,ja rodas jautājumi,proti,ja tie būs.

 

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 33m
Redzēts 21. aprīlī, 12:40
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 00:43
4
post

Kā sākās situācija es nezinu, pieripoju kad tu jau ņurkoji pa okeanu. Paņēmām laivas un braucām, pēc tam izdomāju plānu. Visas vienības atkāpjas un es palieku gaisā ar helikopteri. Ļoti labi tevi varēja redzēt visur. Peldēji tajā mazajā kanālā iekšā un izkāpi ārā, paslēpies zem tilta un izgāji no personāža. Liku atgriezties atpakaļ, jo tiešām, tu nevarēji zināt, ka mēs vēl tevi vajājam, tādēļ palūdzu atgriezties. Tu atgriezies atpakaļ. Pieripo vienības bet tu ieleci ūdenī. Tāda pati stratēģija. Nepagāja pat 15 minūtes, kā tu atkal maini personāžu. Tad arī saņēmi savu sodu, jo vienreiz tiki brīdināts, ka tevi vēro helikopteris un nekur neliksies.

Pati situācija bija viens milzīgs laika pisaks. Bezjēdzīga ņurkošana stundām ilgi, ko tu gaidīji, ka mēs tevi atstāsim tur peldēt? Nē. Mēs pacēlām putniņu gaisā.
Atbildot uz taviem jautājumiem par ''aduty'' un ''adminu funkciju''. Tā ir /watch komanda. Mazs ekrāniņš kurā redzu tavu personāžu un tavu ekrānu. Tas bija ar nodomu, lai nepametot helikopteri es redzu, vai tu esi serverī, personāža rokas (ja parādās ierocis, vai ko tu piemēram darī), papildus man vajadzēja to priekš /bigears, jo zinājām, ka tu sarakstijies ar Naurēnu. Centāmies vienkārši piefiksēt, lai tu neveido MG. Pat ja Naurēns bija personāža, neizslēdzām iespēju, ka tu rakstītu kādam citam.

Runājot par /watch attiecībā uz helikopteri. 
https://imgur.com/a/d1HCFZh

Tāda funkcija ir visos ASV helikopteros, diemžēl serverī viņa nav uzskriptota, jo tas aizņem pārāk daudz laika un helikopteri parasti izmanto administrators. Vai nu, uzliekam roceni un izmantojam /recon  un vērojam to, ko mēs reali varam uzzināt caur termo kameru or zoom, or smth, vai /watch ja negribam tik loti pisties. Savas iespējas, kā legāli pielietot mums pieejamās komandas administrācijā. Kādam liksies OP, kādam būs pohuj un kāds sapratīs, ka nu tāda ir tā lomuspēle un visu var izdarīt, ja labi grib. 

Sestais
Bijušais administrators
431 atbildes forumā
Online: 24d 13h 43m
Redzēts 11. aprīlī, 22:39
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 12:14
0
post

Kā man otreiz zināt,ka vel vēro?Nepis man tava komanda watch,jo helis virs manis nebija. Sanāk, tu aizlido kaut kur dirsā,kur neredz,bet mani redzēsi ja? Kaut kā neiet kopā,ne tevi redzēt,ne tevi dzirdēt,bet tu mani redzi un speco utt. Manuprāt,ļoti negodīgi un AD Power savā labā.

 

+ Vajag tad ik pa laikam brīdināt,ka vel meklē ( tāpat kā pirmajā reizē ) ,jo neviena menta nebija apkārt.

Beigu beigās,man liekas,ka tu pārkāpi noteikumus ar AD statusu un es pēc sava ieskata,neesmu pārkāpis nevienu terminu.

sencis.
Servera administrators
Frakciju komanda
Transportlīdzekļu komanda
Transportlīdzekļu 3D modelētājs
papinsh
309 atbildes forumā
Online: 10d 6h 22m
Redzēts Vakar, 12:08
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 14:31
1
post

fujaks abuso ad komandas visu laiku. tāpat kā vakar seifu laušana vaļā, par ko viņam tika aizrādīts, bet fujaks bombsquad un pofig čalim. un jā, izmantot /watch kamēr esi pursuit kādam - lmao tāds autisms.

[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:57
0
post

Servera komandas kuras nav pieejamas spēlētājiem publiski vai sistēmu attēlošanu kuras nepastāv ir spēju abusošana. Tik pat labi mēs varam reconu izmantot kā IC avotu, jo redz pilsētā aiz katra stūra ir kameras.

@Fletcher, es saprotu, ka zaudēt ir nepatīkami, bet spert soli līnijai nav pieņemami, bez admina statusa tu nespētu izsekot viņam līdzi, jāspēlē no spēlētāja perspektīvas nevis kā administrācijas loceklis izmantojot visu iespējamo un izdomājot iemeslus tam.

Sūdzība patiesa, vēstures ieraksts tiks dzēsts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0