bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Los Santos Policijas Departaments
14
1
topic
Los Santos Policijas Departaments - ''Lai Kalpotu un Aizsargātu''
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. jūlijā, 14:34


'' Los Santos Policijas Departamenta uzdevums ir aizsargāt mūsu cilvēku dzīvību un īpašumu, samazināt noziegumu biežumu un bailes no tiem, kā arī uzlabot sabiedrības drošību. Mūsu uzdevums ir to darīt ar godu un taisnīgumu, vienlaikus vienmēr ievērojot visaugstākos ētikas standartus, lai saglabātu sabiedrības uzticību. Moto, "Kalpot un Aizsargāt", norāda Los Santos Policijas Departamenta galveno mērķi. Departaments aizsargā visu to jurisdikcijā esošo personu tiesības būt brīvām no noziedzīgiem uzbrukumiem, būt drošiem savos īpašumos un dzīvot mierā. Departaments kalpo Los Santos iedzīvotājiem, profesionāli pildot tiesībaizsardzības funkciju, un tieši mēs esam atbildīgi par to, lai mūsu pilsētas iedzīvotāji būtu drošībā.'' 


SATURS

I. Šefa ziņa
II. Departamenta hierarhija
III. Organizācijas struktūra
IV. Transportlīdzekļi

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. jūlijā, 14:34
1
post


ZIŅA NO PRIEKŠNIEKA

Mums ir dots likuma izpildes gods un privilēģija. Mums vienmēr ir godīgi jāizmanto spēks un autoritāte, ko mums ir piešķīruši cilvēki. Mūsu personīgajai un profesionālajai uzvedībai vajadzētu būt paraugam, kam visiem jāseko. Mēs ievērosim un atbalstīsim likuma burtu un garu.Integritāte ir mūsu standarts. Mēs lepojamies ar savu profesiju un uzvedīsimies tā, lai izpelnītos visu cilvēku cieņu. Mēs demonstrēsim godīgu, ētisku uzvedību visās mūsu darbībās. Mūsu rīcība atbildīs mūsu vārdiem. Mums ir jābūt drosmei pastāvēt par saviem uzskatiem un darīt to, kas ir pareizi. Visās rindās Los Santosas Policijas Departamentam ir sena godīguma un korupcijas brīvības vēsture. Šīs lepnās tradīcijas uzturēšana ir izaicinājums, kas mums visiem jāturpina. Darbam Los Santosas policijas departamentā vajadzētu būt izaicinošam un atalgojošam. Mūsu cilvēki ir mūsu vissvarīgākais resurss. Mēs varam vislabāk apmierināt mūsu kopienu daudzās un dažādās vajadzības, dodot darbiniekiem iespēju pildīt savus pienākumus ar zināšanām, autoritāti un atbilstošu rīcības brīvību. Mēs mudinām savus cilvēkus iesniegt idejas, uzklausām viņu ieteikumus un palīdzam viņiem attīstīties līdz maksimālajam potenciālam. Mēs ticam, ka pret visiem cilvēkiem jāizturas ar cieņu. Mēs izrādām rūpes un empātiju pret noziegumu upuriem un godīgi un cienīgi izturamies pret likuma pārkāpējiem. Demonstrējot cieņu pret citiem, mēs izpelnāmies cieņu pret departamentu.

Sargiet sevi un esiet modri, Policijas Šefs Irvin Irving

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2023. gada 04. janvārī, 20:34.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. jūlijā, 14:37
0
post


DEPARTAMENTA HIERARHIJA

Attēls  Policijas Šefs (Augstākie Virsnieki)

Policijas Šefs jeb Policijas Priekšnieks ir augstākā sasniedzamā pakāpe departamentā. Policijas Šefa galvenie pienākumi ir nodrošināt augstāko un vadošo virsnieku komandas darbību, lai sekmētu pareizu departamenta procedūru un politikas ievērošanu.

Citi pienākumi:
[!] Atbild par biroju reformu apstiprināšanu. Ir tiesīgs pats ieviest jaunas reformas bez citu augstāko virsnieku apstiprinājuma.
[!] Atbildīgs par letālā spēka un pārmērīgā spēka pielietošanas sūdzību izskatīšanu.

Attēls Šefa Asistents (Augstākie Virsnieki)

Policijas Šefa Asistenta pienākumi būtiski neatšķiras no Policijas Šefa pienākumiem. Asistents darbojas kā galvenais palīgs darbā ar citiem augstākajiem un komandējošajiem virsniekiem. Šefa Asistenta pienākumos ietilpst izskatīt iesniegumus par jaunu biroju vadītāju iecelšanu amatos, iekšējo sūdzību izskatīšana.

Attēls Šefa Vietnieks (Augstākie Virsnieki)

Policijas Šefa Vietnieka vai Vietnieku pienākumos ietilpst kāda biroja vadība un uzraudzība.  Šefa Vietnieks ir tiesīgs pieprasīt atļauju kļūt par kāda no trīs departamenta pakļautībā esošo biroju vadītāju. Kā biroja vadītājam, galvenais uzdevums ir nodrošināt biroja pakļautībā esošo divīziju funkcionēšanu, izvietojot atbildīgos Seržantus, Leitnantus un Kapteiņus.


Attēls Komandieris (Komandējošie Virsnieki)

Komandieris darbojas kā Šefa Vietnieka palīgs. Komandiera uzdevums ir veikt revīzijas un veikt sava piestiprinātā biroja divīziju pārbaudes. Komandieris ieņem galveno uzdevumu jauno Uzraugošo Virsnieku atlasē. Pārbauda to zināšanas un izvirza jaunos kandidātus sarakstā Šefa Vietniekam kurš ir atbildīgs par biroju, kurā tiek paaugstināts jaunais Uzraugošais Virsnieks. 

Attēls Kapteinis (Komandējošie Virsnieki)

Kapteinis ir piestiprinātās divīzijas vadītājs. Par divīzijas darbu atskaitās Komandierim. Kapteiņa pienākumos ietilpst piestiprinātās divīzijas vai iecirkņa vadīšana, uzraudzīšana un procedūru, kā arī politikas īstenošanu.


Attēls Leitnants (Uzraugošais Virsnieks)
Leitnants ir pēdējā pakāpe kura ikdienā nodarbojas ar patrulēšanu ielās. Leitnanta galvenie uzdevumi ir pārliecināties par savas divīzijas procedūru izpildījumu. Leitnants ir pārāks par visiem divīzijā pakļautajiem Seržantiem. Neskatoties uz atšķirīgām divīzijām, jebkurš Leitnants ir atbildīgs par Detektīviem. 

Attēls Seržants II (Uzraugošais Virsnieks)
Seržants II nereti tiek piestiprināti pie patruļas iecirkņiem un pilda maiņas priekšnieka uzdevumus. Seržanti II darbojas, kā birojā tā arī uz ielas. Seržanti ir atbildīgi par mazāksvarīgo sūdzību pieņemšanu un izskatīšanu, nepeiciešamības gadījumā komandas ķēdes kārtībā nododot to uz augšu vadībai. Seržants II kā maiņas priekšnieks atbildīgs par 9-1-1 sūdzību izskatīšanu.

Attēls Seržants I (Uzraugošais Virsnieks)

Seržants I ir pamata pakāpe, lai veiktu policijas uzraudzības patruļu. Policijas Seržants I var darboties gan patruļu uzraudzībā, gan arī administratīvo pienākumu pildīšanā. Seržanti ir atbildīgi par visiem Virsniekiem. Seržanti ir atbildīgi par patruļas procedūru pareizu izpildi. Seržanti ir uzraugi kuri pirmie atsauksies uz virsnieka pieprasījumu pēc uzrauga.


Attēls Policijas Virsnieks III+I (Virsnieku komanda)
Parasti Policijas Virsnieks III+I jeb Vecākā Virsnieka pakāpi ieņem tie virsnieki, kuri ir atteikušies uzņemties Seržanta amata pienākumus. Tādā gadījumā šīs pakāpes virsnieka galvenie pienākumi ir atbalstīt Seržantu ikdienas uzdevumu izpildē. Kā arī Policijas Virsnieks III+I kopā ar Seržantu ir atbildīgs par patruļas apmācību virsnieku darbu. 
Attēls Policijas Virsnieks III (Virsnieku komanda)
Trešās pakāpes virsnieki galvenokārt pilda Patruļas Apmācības Virsnieka pienākumus, ikdienas rutinā apmācot pirmās pakāpes policijas virsniekus. Šiem virsniekiem ir liela senioritāte departamentā. Galvenie patruļas sastāvošie virsnieki uz ielām. Nostrādājot pietiekami aktīvi-ilgu laiku departamentā, virsnieks var kandidēt uz Seržanta vai Detektīva amatu izejot apmācības un nokārtojot testu.

Policijas Virsnieks II (Virsnieku Komanda)
Policijas Virsnieks II ir biežāk sastopamā pakāpe šajā aģentūrā. Tā ir pamata pakāpe, kas tiek piešķirta visiem Virsniekiem, kuri ir pabeigusi apmācību programmu. Sasniedzot šo pakāpi, policists tiek uzskatīts pat apmācības programmu pabeigušu virsnieku. 

Policijas Virsnieks I (Virsnieku Komanda)
Pirmais solis karjeras kāpnēs. Virsnieks piedalās apmācības programmā, kur viņiem tiek veiktas stingras apmācības darba vietā ar pieredzējušiem virsniekiem, lai uzzinātu vairāk par viņu kā policista spējām un dalītos ar zināšanām, lai tiktu apmācīti jauni virsnieki.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. jūlijā, 14:38
0
post


ORGANIZĀCIJAS STRUKTŪRA


Operāciju Birojs:
[!] Pershing Square Patruļas divīzija

Speciālo Operāciju Birojs:
[!] Metropoles divīzija
[!] Detektīvu divīzija
[!] Gaisa atbalsta divīzija

Administratīvais Birojs:
[!]Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija
[!] Publisko Attiecību divīzija
[!] Ieroču Licencēšanas Divīzija

Policijas Šefa Birojs:
[!] Iekšlietu grupa


Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2023. gada 17. janvārī, 22:45.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 30. jūlijā, 14:38
0
post


DEPARTAMENTA TRANSPORTLĪDZEKĻI


STANDARTA PATRUĻAS TRANSPORTI

Image

Ford Crown Victoria Police Interceptor (CVPI)

Los Santos policijas departamenta vispazīstamākais transportlīdzeklis Ford Crown Victoria , kas bieži tiek saīsināts kā “CVPI”, ir departamenta standarta patruļmašīna, ko bieži dēvē par “melnbaltu”..
Šo transportlīdzekli ikdienā lieto ļoti maza daļa darbinieku, jo transportlīdzeklis ir novecojis un departamentam ir palikuši tikai 2006 un 2012 gada modeļi. Ford Crown Victoria ir ļoti slīdoša mašīna, tādēļ 98% darbinieku ir pārgājuši uz Dodge Charger transportiem.

Image

Dodge Charger Pursuit

Viens no jaudīgākajiem transportlīdzekļiem departamentā, kurš var sasniegt 285 kilometrus stundā, kas ir ļoti liels rādītājs priekš mūsdienu transportlīdzekļiem. Dodge Charger atšķirībā no Ford Crown Victoria ļoti labi ieņem līkumus un Dodge Charger ir viens no departamenta transportiem kuram ir ļoti masīvs uzrāviens.

 

Image

Ford Police Interceptor Utility 

Transportlīdzeklis ir pietiekami liels, lai pārvadātu divus virsniekus priekšā un lielu aprīkojuma daudzumu aizmugurē. Transportlīdzeklim ir liels griezes moments, ļaujot tam vajadzības gadījumā braukt pa nelīdzenu ceļu. Utility un Dodge Charger ir gandrīz vienādi savos parametros, tādēļ departamenta darbinieki dod tiem priekšroku savā patruļā.

 



TAKTISKIE TRANSPORTLĪDZEKĻI

Image
 

Lenco BearCat G2

Jaunākais  papildinājums ir modernākais bruņotais Lenco BearCat G2. G2 ir lieliskas braukšanas īpašības uz ceļa un manevrēšanas spēja šauros pilsētas apstākļos. Lielajā grīdas plānā ir izvietoti 3-5 pilnībā aprīkoti virsnieki ar lielu taktisko īpašību sarakstu.  BEARCAT nozīmē Ballistic Engineered Armored Response Counter Attack Truck. Lenco BearCat G2 izmanto Metropoles divīzijas, SWAT birojs kurš izmanto Lenco transportus lai nogādātu savus swat virsniekus uz notikuma vietu.

 

Image

Lenco MedCat

Departamenta jaunākā iegāde - MedCat glābšanas transportlīdzeklis. MedCat bruņotais Lenco transportlidzeklis tiek izmantots, lai no apšaudēm un augsta riska situācijām spētu evakuēt cietušos uz drošu vietu. Parasti MedCat sastāvā ir bruņoti metropoles pārstāvji un 1 līdz 2 fire departament pārstāvji.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. augustā, 21:43
2
post

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. augustā, 09:33
0
post

Frakcija arhivēta

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:11
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:12
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:12
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 01. septembrī, 23:14
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 02. septembrī, 00:19
0
post

grauzejs
Lietotājs
32 atbildes forumā
Online: 2d 3h 45m
Redzēts 25. februārī, 23:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 11. septembrī, 12:12
0
post

kapec neaktiva frakcija

grauzejs
Lietotājs
32 atbildes forumā
Online: 2d 3h 45m
Redzēts 25. februārī, 23:24
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 11. septembrī, 15:10
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. novembrī, 02:48
0
post

saulstarins
Bijušais administrators
84 atbildes forumā
Online: 6d 12h 58m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 14:10
Pievienots, 2022. gada 25. novembrī, 14:27
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. novembrī, 19:30
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 25. novembrī, 23:43
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 26. novembrī, 21:44
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. novembrī, 21:00
0
post

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 29. novembrī, 23:51
0
post

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 174 ( 3589 skatījumi )
CarD, Bosch, ELSB, Loews, airdox, PETER1ZZ, Supreme, JurisMaize, Saulgreezy, nauriks, Draugs, Raivis, 9Boz, hoodrat, Scrubs, Jitzie, Kristiāns, Ricins, paklaxjss, gerachnik, dandijs, Skrevele, Gozmit, Osmans, archaa, Assassin, Ofkors, estacy, klassiks, joberis, Psychicaut, Laurz, yanchux, Sharper, tavsmurgs, Savage, Solids, everest, Brazy, trepke, sukamaniramurs, Norbis, Arhimēds Pitagors, pidars, Ralfixs, 518293182, Collins, Cryptix, Daveys, SAŠP, Zexity, draiver, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, xnosavalilpumpnakamais, Memorie, Maruzha, DriverOG, LVnooB, Durdulis, joebiden, dmer777, niksniklaavss, jur, girts, SANLA, Twizzy, saulstarins, Swufy, Anton Vasily, ansix, Rimbikis, Zatlerzaurs, zayac, Ryan Gosling, figura, LUĪZE, Zariinjsh, Bosall, sencis., Leonchiks, cjoma, Lxst, jurislips, Avatars, Adrul1s, Angelis, grauzejs, K999, Tropkillaz, UMEH, cuvaks2ble0, Zupinshh, RaivoKR, Tējaaa, DJohnsonTheOne, depozits, Uziks, Sestais, DesertFoxLV, TrustR, Kompakts, sluker, Baarnijs, pagarinatajs, Obama, kurmisss, reintards, Kareem_Young, DESINS, Valchhaaa, Admiiiks, Thomas, daunars, LMD, lemnn, Logix, pagarinaatajs, hoodsta, Tominsh, charlyangel, Hyper, Tacco, MarkusBlad, MaryJane, sippa, marats, Bridges, Efrehs, Arnolds.aka.Rapid, Guzman , rolanddis, CiMBo, Sanyaa, Sencis2, AntiFrezzze, Sneaky, MonopolsS, Kiwix, wolfindark645, amsterdam, Jacob Green, RavenS, raivorijs, Raiziņš, samantiina, 7n4_, HandlexY, Castellani, HENNESY, command, FallyS, Luwii, ivanovs, shockins, Yamin, sweex, balenciaga, pivuks, uravnobeshen, OneLoveE36, radiojuniors, Prime, linceensop, Piramidists, Kapracis, emilinss, Lasser, jex, Pienvedejs, MustanK, Kriksis, abolinsraivo, juppi, Pelnutrauks