Tātad daudzi jau notiekt mani zin kā Hyper. MTA rp komūnā jau esmu gandrīz 10 gadus. Bet dzīvē esmu Dairis, man ir 21 gads un daudz dažādas lietas ko daru brīvajā laikā, tāpēc gan jau nebūšu no tiem aktīvākajiem, bet tik cik būšu šajā komūna vismaz darīšu to kvalitatīvi. Pašam ir bijusi savi projekti laika gaitā, bet līdz ar to ka esmu palicis vecāks un citas Intreses viss ir atmests malā. Uznāca nostaļģija un vēlējos Ienākt un uzsist kādu RP. Iekš rp tēla labprātāk dodu priekšroku legālajam roleplay, labāk rpoju ka policijas darbinieks vai kāds mehāniķis. Mehānika darbs arī dzive ir sirdslieta. Gan strādāju par mehāniķi gan pašam sanāk daudz skrūvēt jo braucu ar vecām mizām (e36 un a6c4). Tas arī īsuma viss. Tiekamies uz Los Santos ielām!
ch
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Sveiks! Lai veicas
ch
cav
cau
Labvakar Hyper
Sveicinats, un veiksmi ingame ;)
Sveicināts projektā! Tiekamies serverī, veiksmi turpmākās gaitās!
čau
Čau, ata
ch terra jaievero noteikumi
nu
Sveiks. Prieks dzirdēt, kad vēlies atgriezties nostalģijā un nākt atpakaļ. Veiksmi serverī!
Hello Sveiciens serverī.
SkyLine, Hyper, AntiFrezzze, Osmans, Twizzy, Ricins, nauriks, FallyS, shockins, Werinnors, Jitzie, TrustR, ivanovs, sencis., figura, Angelis, Maruzha, niksniklaavss, Liepinshh, samantiina, HandlexY, timaballs, Tropkillaz, joebiden, Kapracis, dandijs, LMD, DriverOG, Laurz, HENNESY, jurislips, jur, Draugs, Castellani, Assassin, Bridges, Skrevele, Kiwix, 518293182, duman, Zatlerzaurs, Admiiiks, LUĪZE, ELSB