Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x]
Anketa
Vārds: Rihards
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Ricins
Izveidoto personāžu saraksts: Marko Moore - LSZD
Mike Abawi - LSP Pilētsaimniecība.
Pieredze šāda veida amatā: Kaut kad pagātne, esmu arī pabijis staff lokā citos serveros, kā to ir darījis ik viens no mums, arī esmu bijis KICK RP serverī - kurā viss pielietojums ir saprotams. Protams tagad ir grūtāk, bet nu mēs mācāmies.
Pieredze lomuspēles jomā: Pagātnē un kā arī tagad, ļoti daudz esmu atspēlējis LV:RP serverus, esmu arī sācis ar sampu, kur līmenis ir bijis zemāks par MTA, bet laiks iet - pieredzes plaukstiņš paliek aizvien pilnāks. Protams arī mācos no augstākstāvošiem erpot un turpinu mācīties.
Servera /history ekrānšāviņš: Tukšums
Motivācijas vēstule: Tātad, es vēlos palīdzēt spēlētājiem lai nav jāsēž un jāgaid ilgi uz /report. Tāpēc, es domāju ir jāmeļģina un jāpalīdz. Motivācijas katram no mums ir ļoti daudz, tā pati vēlme iekļūt KICK staffā arī ir ļoti liela ik vienam no mums, bet tikai tas ir jāprot. Bet tā runājot, esmu komunikabls, varbūt dažreiz un arī tāds ar humoriņ, kā arī izpalīdzīgs - kas vienmēr ir TOP1 augstumos. Esmu jau paspējis iepazīsites ar GMa pienākumiem/komandām, kas liecina ka arī turpmāk es spēšu kadu iemācīt/palīdzēt/atbalstīt. Kā jau zināms, esmu pazaudējis statusu tā varētu teikt savas problēmas/iedomu pēc, tāpēc piedošanu visiem. Šī sezona, manuprāt priekš manis ir visaktīvāka kur es pavadu savu brīvo laiku, saskatu serverī visādus nieciņus, arī palīdzības posmā arī ļoti - tāpēc kā sacīt jāsaka, mēģināts nav zaudēts, dabūt un otru reizi sevi pierādīt.
pēc nekārtīgas pieteikuma izlasīšanas esmu izvēlējies dot tev, pret, viens no iemesliem ir tev vārds ir ricins
Noah Miller - Dzīvs - Miller's Ranch
Ne ne nebūs, par traku, tur pieteikumā vispār sahāras tuksnesis, nav pat ko palasīt interesantu. Labi serverī tu sēdi varbūt bet sevi parādīt arī vajag nevis tik atsedēt stundas nokrāt.
7n4_
(Bija vēl, bet neietilpa screena )
Kad sasniegsi 100 gm pieteikumu skaitu, ielikšu par.
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
REC jo leģenda
Woin tu neproti pat spēlētāju apmācīt, toreiz citā komunā ar four tev iedevām iespeju , mācijām veel tevi kā pareizi apmācīt spēlētāju bet tu tāpat galā ar to netiki, Anti rekomendācija, pats veel nesaprotu visu līdz galam, varbūt kad paugsies lielāks un arī sakarīgāks kļūsi, tad jau varēs varbūt ielikt par. Veiksmi serverī!
Sodīts (c) ketamins
Tu to vari, paceļu, dodat tak viņam statusu, godīgi nopelnijis
Kāpēc šis vēl nav aizvērts?
Lembergs zaglis, Ādolfam šodien vārda diena, līdz ziemassvētkiem 88 dienas, tādēļ visiem ir skaidrs, ka izmantojot Vjeta teoremu var pierādīt to, ka šis pieteikums tiek noraidīts.
nauriks, keyglock, Jitzie, Draugs, Loews, W22D, airdox, Raivis, Collins, raivorijs, PETER1ZZ, sharpnesss, timaballs, Zexity, Adrul1s, Leonchiks, Negro, Kspaks, Ricins, ddandaliis, Rudzooons, Kolkin, Em4iks, klassiks, DriverOG, Valchhaaa, Kristiāns, Bosch, jur, figura, Efrehs, niksniklaavss, Thomas, dandijs, 💜 Tvaiciņš 💜, Avatars, KristapsDD, K999, Scrubs, Gakisons, Hyper, wiii, martinsh, Kapracis, FalkeLV, sencis., Osmans, Admiiiks, LUĪZE, Memorie, n1k0lajsxd, ELSB, Twizzy, jurislips, sluker, Castellani, 518293182, hustlerx, yanchux, Zatlerzaurs, Ryan Gosling, abolinsraivo, EBK, Tējaaa, uravnobeshen, samantiina, Sestais, Kiwix, DidzzyS, SANLA, Assassin, marats, Gangsta, LMD, pagarinatajs, Skrevele, Sicitisss, radiojuniors, ivanovs, SkyLine, Cryptix, wolfenstein, Aleksej Nikolaev, joebiden, Saulgreezy, daunars, Laurz, Tropkillaz, archaa, FriiKee, Petunija, Origo Urla, Ne, cjoma, 7n4_, Infernus, Atty, Uziks, girts, Angelis, Biggy, Boogie OG, Kazocinsh, pivuks, Liepinshh, Fosiks, Sunnyside, Arhimēds Pitagors, Gmyza, FL3X, command, juppi, Maruzha, pidars, Pelnutrauks, joberis, TrustR, Sardze