topic
Gun-ScamPievienots, 2019. gada 07. jūnijā, 15:41
Labdien.
Šodien tikku noscamots un man admini saka, ka tas esot aļauts, scammot cilvekus. 18K Nenāk viegli, tas ir +30h kamer atkal dabūšu tādu naudu. Turklāt bandas tos ieročus dabū bezmaksas un mierīgi scammo visus. Man tā nauda deizgan ilgi nāk, viņiem tās ir 5 minūtes.
Es ar uztaisīšu bandu, jūs mums iedosiet ieročus, un mierīgi pelnīšu scammojot citus. Forši ne? Diezgan viegla dzīve būtu, appišot cilvēkus.
Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2020. gada 12. septembrī, 17:55.
@SCrub ierocu Skams ir atlauts...
Ieroči nenāk pa brīvu nevienam
Ieteiktu pārlasīt nelegālos noteikumus, tieši par apkrāpšanu:
Sūdzība nepatiesa un nekas netiks atgriezts.
Slēgts.
Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2019. gada 07. jūnijā, 17:02.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 36 ( 599 skatījumi )
Ofkors, sluker, Durdulis, yanchux, Roxbyyy, MadYoga, tirpeklis, Animals, realduksitis, TheKeneddy, IceKing, Sack, ....., labdaris, vhoon, 21Skrivch, Esesietis, SCrub, janiszaķumeditajs, GLX, Ērms, wazijs, makaveli, Fushion Lv, DenzBen, Gozmit, SnaxxXD, Rūdolfs, 518293182, ivanovs, 1337, eslains, Venom, gg_Billy_gg, Laurz, teoy
Ofkors, sluker, Durdulis, yanchux, Roxbyyy, MadYoga, tirpeklis, Animals, realduksitis, TheKeneddy, IceKing, Sack, ....., labdaris, vhoon, 21Skrivch, Esesietis, SCrub, janiszaķumeditajs, GLX, Ērms, wazijs, makaveli, Fushion Lv, DenzBen, Gozmit, SnaxxXD, Rūdolfs, 518293182, ivanovs, 1337, eslains, Venom, gg_Billy_gg, Laurz, teoy