Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]
Anketa
Vārds: Markuss
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): 1#Topzz - 2#ZEXITY
Izveidoto personāžu saraksts: Mike Jackson (53h) - Los Santos News Departaments.
Nick Mc'Callister (1h) Riccardo_Martinelli ( 6h ) Gambino Crime Family
Pieredze šāda veida amatā: Pirmā pieredze bija adminēt par Gamemaster Chi** Tas aizgāja lidz pat Admistrātoram, Un tagad esmu daudz ko apguvis par adminstrāciju, iegaumējis esmu gan komandas un citas lietas.
Pieredze lomuspēles jomā: Lomuspēli sāku spēlēt, Tā teikt MTA Roleplay, 2018-2022, FiveM = 2020 - 2021, Vel Projām ir doma spelēt MTA Roleplay.
Servera /history ekrānšāviņš: https://prnt.sc/c7VYc7BrtUtX
Motivācijas vēstule: Tātad velējos kļūt par Gamemaster , Lai Sevi pierādītu kad varu kļut viens no Kick, Adminstrācijas, Es esmu aktīvs Forumā, Gan arī serverī.
Es esmu gatavs uzņemties šo amatu uz sevis, esmu gatavs darīt visus savus pienākumus , darbojoties iekš Administrācijas, es par sevi esmu pārliecinoš kad varēšu to visu izdarīt,
spēšu izrādīt cieņu Adminstrācijai , Gan Speletājiem. Mēģināšu izpalīdzēt visādās sitovācijas, gan sliktās, gan labās.
( Cerēšu kad patika Veiksmi talākos ceļos! )
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Am man patīk beigas ceru kad patika 😅😂😂
piedod bet būšu pret
Baig pliks pieteikums, un neatbilst vecums, soreiz busu pret
parak maz teksta pret
Vecums 15 nav tik traki būšu neitrāls jo tik daudz neredzu tevi erpojot cik braukā
ajjj nā, nebūs, nepiesaistīja - tagad skriesi atkal uz FIVEM kā noraidīs? Veiksmi nākotnē.
Ooo zexity, par tevi tika daudz lietas var sarakstīt.
Nopietns džeks, kas attiecas pret savu amatu. Esmu vairākos serveros adminējis ar viņu, iekš komūna ir diezgan nopietns un sakarīgs, bet ārpus komūna ļoti rēcīgs un runātīgs džeks.
Aizmirsu pieminēt, ka esmu ar viņu vairākas reizes erpojis, gan nelegālās frakcijas, gan legālās.
Likšu PAR ,bet varēji papildināt tekstu.
ja es lieku pret
cau
PAR
Es esmu dzirdējis,ka runā par tavu pagātni bet tas ir sīkums,visi mainas ar laiku.Ir īss tas pieteikums,bet pieteikuma garums nemainīs to cik labs admins būsi !
ielikšu par, jo ir vajadzīgi uzraugi kuri ir aktīvi. Aktivitāte tev ir, pieredze neliela arī ir. good luck
Došu Par, esmu ar tevi kopā bijis iekš staff, zinu kad tu ko proti no tā. GL
Par, ganjau nenonesis!
nop cuvaks pat teikumu nemak pareizi uzrakstit
rekodmdnedjzh!
los santos news departmetnt ir tiesam labaka orfanizacija kadu cikveks varetu iztelotiesz1, veiksmi! busu priecigs ja tewi pienjeems!
rec kad sakrasi adminam varesi unbanot mani
,
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Liksu pret, sorry, bet vēl nav tev tas bridis ka tev to vajag, pierādi sevi un tad arī varēsi varbūt mēģināt
Par, spēlējam ko dayz un rp kur vish bija staff ngl bija labs
esmu gejs sukaju
nauriks, inciks, Zexity, paklaxjsALT, Infernus, Kspaks, figura, jurislips, Memorie, Admiiiks, Jitzie, Hyper, hustlerx, Ricins, TrustR, jur, Kristiāns, klassiks, sluker, Assassin, archaa, cjoma, Cryptix, 💜 Tvaiciņš 💜, Brazy, niksniklaavss, Kapracis, Tropkillaz, DriverOG, raivorijs, radiojuniors, Saulgreezy, SANLA, Bosch, Draugs, Leonchiks, 518293182, dandijs, samantiina, Osmans, sencis., joberis, marats, charlyangel, PETER1ZZ, joebiden, daunars, pidars, Twizzy, Tējaaa, Petunija, Sestais, swolex, Ryan Gosling, FL3X, pagarinatajs, sukamaniramurs, yanchux, 7n4_, Origo Urla, Uziks, Ne, MaryJane, Biggy, juppi, ELSB, pivuks, ivanovs, Sardze, Pelnutrauks, dqlepey^^, Kiwix, Angelis, Liepinshh, RaivoKR, LMD