Meme iesūtīšana veiksmīgi noslēgusies.
Balsošanas noteikumi:
*Par savu darbu balsot aizliegts!
*Atklāt savu darbu citiem lietotājiem ir aizliegts!
*Jābalso par 3 darbiem!
Balsošana norisināsies līdz 25/04/2022 Plkst. 22:30
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Durvis Sen ieliktas un sencitis būs majas koridoru pabeigs remontēt bomzi.
Ko Tu vari pateikt, varoni, atsaldenis ble resnais
Lai sencīts nestreso remontu nevajadzes, paradiju muteritei tavus komentarus, izbaudi pedejo menesi dzivoklī 💪
Nu vecit, saproti man jau pohuj, nejau es te iesaku gudri dirst. Tu uzzināji kas esmu, Tu saki prosta kaut ko taurēt. Sēdi bikses un grauz zali.
Nepaspēju paprasīt, kravā koferus kovboj.
Axaxax, pirmstam teica, nevar neko teikt, jo atkal teiks mammi. Redzi ka ir varoni, memitis.
Nu tehniski nav vel mans lemums, bet atbalsts ir, pasaki galvenais sava mammai. Lai nav nekāds pārsteigums ka jaīzvācas
dzirdeji wowin muterei vins komentarus paradija
Ripaks wowin, Šito es tā neatstātu.
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Jitzie, Kurts, Ricins, ELSB, Skrevele, Zexity, Ne, 💜 Tvaiciņš 💜, jur, Liepinshh, dandijs, FL3X, Lauris29, Avatars, Arhimēds Pitagors, ivanovs, Pelnutrauks, Brazy, 518293182, SkyLine, FalkeLV, Kristiāns, Niknaaks, Tropkillaz, Sneaky, Origo Urla, cjoma, Hazard, Scrubs, Ryan Gosling, yanchux, santiz, kiroji, Dinčaa, Devitais, Tominsh, Ofkors, Gozmit, qtecc1, marats, daunars, cyber, samantiina, knejvs, amiz, timaballs, raivorijs, LUĪZE, Freimis, EBK, Swufy, liiwz, Sardze, juppi, ralfss, Krisic, Osmans, skapis, radiojuniors, Tējaaa, sukamaniramurs, kristaps_hokage, friend of deer, Valchhaaa, balenciaga