Meme iesūtīšana veiksmīgi noslēgusies.
Balsošanas noteikumi:
*Par savu darbu balsot aizliegts!
*Atklāt savu darbu citiem lietotājiem ir aizliegts!
*Jābalso par 3 darbiem!
Balsošana norisināsies līdz 25/04/2022 Plkst. 22:30
1.
2.
3.
4.
5.
6.
top 1: 5.
top 2: 2.
top 3: 6.
5
2
2
4
5
1 4 5
mazo balsojumu del balsosanu pagarinam par nedelu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111
6 5 2
kur rezultati
3.
5.
6.
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
kur rezultati
Aizstais muti idiot, jitzie pateica ko atkārto, ja nevari izdomāt ko jaunu stāvi klusu bebr galva
negribu lai tava ģimene ciešs ( it īpaši māsa ) dēļ tava autisma, atļaušu padzīvot manā dzīvoklī
Kropli, iznāc ara pilsēta ble nesēdi majas. (AIMIRSU KAD TEV NAV DRAUGI, jo esi atpalicis). Varoni Tu ble, satiktu uz ielas piedirstu savas mammas zagtās bikses ble
Dauni es tevi redzēju kā brauc ar riteni pa autoostu, biju laukā centrā - tālāk?! Tu daunis akls esi pabrauci man garā.
Ar vienu lauztu roku būtu tevi nopisis no stabiem.
P.S Ielikāt dzīvoklim jaunas durvis?! Vai tas vēl nav pa maciņam
woin dzirdeji tev prasa ieliki jaunas durvis vai nee
Ja? Es Tev to roku salauzu, man pretīgi skatīties uz tevi un Tavu ģimeni.
Vecit man ļoti patīk kur Tu dzīvo, Tev tur pēc sūdu kūts izskatās.
aizmirsu nav nauda remontēt ko
a durvis ieliki vai nee
lol
fujax
Wowin, visu ko salauzi ir manas smadzenes ar savu low iq, IELIEC TĀS DURVIS DZĪVOKLIM TU ŠMURGULI!!!!!!!!!!!!!!! MOŠ VEL LOGUS JAUNUS IEPIS
Wowin tu shitā ātrāk izlidosi no dzīvokļa ja runāsi sūdu pa ģimeni
Jitzie, Kurts, Ricins, ELSB, Skrevele, Zexity, Ne, 💜 Tvaiciņš 💜, jur, Liepinshh, dandijs, FL3X, Lauris29, Avatars, Arhimēds Pitagors, ivanovs, Pelnutrauks, Brazy, 518293182, SkyLine, FalkeLV, Kristiāns, Niknaaks, Tropkillaz, Sneaky, Origo Urla, cjoma, Hazard, Scrubs, Ryan Gosling, yanchux, santiz, kiroji, Dinčaa, Devitais, Tominsh, Ofkors, Gozmit, qtecc1, marats, daunars, cyber, samantiina, knejvs, amiz, timaballs, raivorijs, LUĪZE, Freimis, EBK, Swufy, liiwz, Sardze, juppi, ralfss, Krisic, Osmans, skapis, radiojuniors, Tējaaa, sukamaniramurs, kristaps_hokage, friend of deer, Valchhaaa, balenciaga