Vajadzīgās prasības, lai iegūtu mehāniķa spējas
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [ x ]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [ x ]
• Aktīva frakcija [ +/- ]
Anketa
Tēla Vārds Uzvārds:Khamazat Chimaev
Frakcijas Nosaukums:Los Santos Customs
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi):Tātad man šīs mehāniķa spējas ir vajadzīgas,lai es varētu strādāt savā sfērā,kas ir uzlabot gan vizuāli,gan iekšas modificēt auto,kā arī salabot auto.Un atveidotu lomuspēli.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana
/do uz galda atrastos ūdens (smidzināmajā pudelē),plēve un papīra nazīts.
/me pieietu pie galda pēc kā satvertu ūdens pudeli,dotos pie auto un ar labās rokas palīdzību satvertu druvju rokturi,pēc kā to parautu..
/do redzams ka durvis atvertos,pēc tam nosmidzinātu logus no iekšpuses.
/me noliktu ūdens pudeli uz zemes,pēc kā paņemtu no galda plēvi un nazi papīra,līmētu līmplēvi un akurāti nogriestu pa līnijām
/me noliktu nazi un atlikušo plēvi uz galda un paņemtu gumijas lāpstinu,dotos pie auto un ar lāpstiņu uzspiestu gaisa burbuļus no plēves.
Ārpuss tēla prasības
Vecums:18
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history:https://imgur.com/a/d6aEwrK
Lūdzu papildināt tēmu zem mana posta ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana, lai korekti aizpildītu topiku.
Ja tu logu tonēšanu atveido tikai ar piecām rindiņām, tas tikai liecina to, ka būsi paviršs ar spējām, dažreiz kautko izlaidīsi, dažreiz vispār neatveidosi RolePlay un tādiem spēlētājiem spējas uzticēt nevar. Pieprasījums noraidīts, pēc nedēļas mēģini vēlreiz jau piekopis RolePlay prasmes un nedaudz iedziļinājies detaļās. Veiksmi serverī!