Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x]
Anketa
Vārds: Kristaps
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): kuistaps
Izveidoto personāžu saraksts: David Hennessy
Pieredze šāda veida amatā: Šādā jomā esmu spēlējis pietiekami ilgi lai zinātu kas, ko, kā ir jādara spēlēs uzraugam un kādi ir viņa pienākumi.
Pieredze lomuspēles jomā: Aptuveni 3 gadi.
Servera /history ekrānšāviņš: Nevaru ievietot.
Motivācijas vēstule: Labdien, es šo mitivācijas vēstuli rakstu, lai mani pieņemtu šajā brīnišķigajā serveri un, lai nevis es pats savā labā izmantotu šo spēles uzraugu, bet gan priekš spēlētājiem kuriem vajadzīga palīdzība vai kāda apmācība. Esmu redzējis, ka reporti stāv vairāki pēc kārtas un neiet baigi uz priekšu, tāpēc es vēlos palīdzēt musu atdministrācijai ar šo. Ceru jau kad pieņems mani šajā staffa, jo tiešām gribas palīdzēt.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Anti, nezinu kas tu esi ig. Neesmu parliecinats par tavu pieredzi
tam ir domāts pārbaudes laiks . UZ bārbaudes laiku paņem ja neapmierina jums kā es daru savu darbu, tad nebūšu par spēlēs uzraugu
Kas Tu tads?
vecit Tev nav nekas jāievieto personāžu sarakstā, Tev jāieraksta Tavs in game vārds uzvārds un iekavas kura F3 ir vai bezdarbnieks. Pirms raksti apskaties citus GM pieteikumus. Paldies!
PRET
Pārbaudes laiks 3 sekundes. Izgāzies pirmajās 2. Pret.
Pirmo reizi redzu, zaļš un nemākulīgs, ANTI
ja fujaku var wo1ns noroustot, tad čista nevajag
Šodien reğistrējies un jau raksti uzrauga pieteikumu. Pasēdi komūnā un pierādi, ka esi lojāls tam, kā arī izrādi savu aktivitāti forumā un iekš servera. Postojat ekrānšāviņus citi lietotāji iegūs kaut kādu iespaidu vismaz par tevi, jo šobrīd tāda nav, jo esi zaļs iekš šī komūna, pret.
Traks onkulis esi draugs.. Vairāk protams šis izskatās pēc joka, bet ja nav, tad nerekomendēšu!
Iemesli jau ir pašsaprotami un redzami arī citu lietotāju postos!
Bez jautajumiem - Anti
Augsa parejie izteica viedoklus,esi parak neatpazistams
PRET PRET UN VĒLREIZ PRET.
wolfenstein, LAUKISSSS, kiroji, Kristiāns, hustlerx, nauriks, Grums, Matisons, 518293182, sluker, Jitzie, kuistaps, jurislips, Scrubs, kupers, Adrul1s, Avatars, Gangsta, Sestais, Ricins, CiMBo, Freimis, Bosch, Криля, juppi, ELSB, farling, kristaps_hokage, Kapracis, Arhimēds Pitagors, Tējaaa, amiz, dandijs, Kiwix, skapis, sukamaniramurs, PETER1ZZ, Draugs, Freedy, HandlexY, Sardze, radiojuniors, Ofkors, Ryan Gosling, RaivoKR, Lil Puz1ts, Rendiijs, Lihans, samantiina, Gozmit