LP Neighbourhood Crips
Šodien 01.06.2019 tika dibināta LP Neighbourhood Crips,gangs asocējās ar street fight,aplaupīšanu,auto sādzību un visu pārējo.Gangā ir 5 memberi un tie ir:La'Reloanto Wright,O'Shea Wright,Janshen O'froy,Bryson Kingston,Jay Ruben.Kā mēs izdomājām taisīt gang shitu?......Vis aizsākās kādā saulainā dienā,kad visi savējies savācās un izdomāja patripot pa ielām un tad pēkšņi Wrights iedomājās taisīt gang un viņa vārdi bija tādi:Niggas atcerās, kā mēs te uzaugām uz ielām darot visu huiņu lai izdzīvotu? un tad mēs pārējie trīs atbildējām:Yeahh homie šie bija labi laiki,kas tieši tagad pietrūkst.Un tad Wright teica:Nu tad niggs atsākam visu šito gang shitu un pelnam naudu.....Visi bija ar mieru un tad pa lēnam sāka veidot gangu Gleen Parkā kas atrodas netālu no Los Santosa skeiteparka.
Grupējuma pamatsastāvs ir noformēts. Nelegālā organizācija uzņem melno rasu pārstāvjus. Ir, kas tiek izmantotas, lai veiktu ceļošanu. Galvenais organizavimas (izspiešana, nolaupīšana, rekets, laupīšana, krāpšana utml.) Ja iziet no frakcijas CK. Lai tiktu gangā ir jāpiekrīt visiem noteikumiem un iesvētīšanas rituāls ir tāds ka no visi memberi tevi dauzīs 10 sekundes un kad viens no memberiem iebļaujās 10 tad tu esi laipni lūgts gangā,bet ir iespēja arī tāda, ka mēs tevi nositam.
Ceru, kad tu vairs nekad needitosi SS rolex. Tu vel projam izskatās esi iedzimis 2017.gada kur izmanto YO NIGGA
Ceru, kad tu vairs nekad needitosi SS rolex. Tu vel projam izskatās esi iedzimis 2017.gada kur izmanto YO NIGGA
-Kāds tam sakars ar YO NIGGA , es tur rakstīju tieši tā kā bij icly čatā , kā arī nelieku tev līst šajā topikā , neko nesaku ja izsakās yostu/9boz / bunnyHOP , tie kas tieši uzmana šo lauciņu. Nevis tu SKEIP , kas šeit nav izcēlies ne ar ko . Citiem arī netraucē šādu veidu skrīni un kāda starpība , katrs prātā ir savādāks , es nevaru būt tik ideāls kā tu. 2019 . gada Cilvēks. Ja ir vēl ko sacīt , droši DC .
Roll'Q
@Skeips 5 brīdinājumi tas jau vien visu izsaka
ja bro, nigghh ja iztures zem udens 10 sekundes u will be wit us nighh brooo!!!! aight maann i knoooo nigggha!
ya men, homies for life, veciit jaa!
KUR MANI HOMIES?!?!?!?!
YO NIGHHH BROOO, EU DOG KUR HOMIES PALIKUSI.
ka sis pastav jezus?
-Kāds tam sakars ar YO NIGGA , es tur rakstīju tieši tā kā bij icly čatā , kā arī nelieku tev līst šajā topikā , neko nesaku ja izsakās yostu/9boz / bunnyHOP , tie kas tieši uzmana šo lauciņu. Nevis tu SKEIP , kas šeit nav izcēlies ne ar ko . Citiem arī netraucē šādu veidu skrīni un kāda starpība , katrs prātā ir savādāks , es nevaru būt tik ideāls kā tu. 2019 . gada Cilvēks. Ja ir vēl ko sacīt , droši DC .
U DUMB UR SOMETHING? tu pats redzi cik jobani izskatās, visi normāli latviski raksta, un tad jus
Aight' Yo nighh! I knooo'
nu ja jūs to nesaprotat tad jūs tiešām esat unikāli.
VĒL TAS MA FOK, es kad ieraudziju gandrīz apdirsos. Ma fok, labi ka mašīnās nerakstat šādi - ejam uz savu caa'
or, homiji, maucam uz savu whipu.
@eslains , nomeirinies resnais , gan tev ar pienāks laiki , ka hesburgerī būs lētāki kartuepļi un labāks internets ar kuru aizbāzt tev muti un roaks , lai tu nerakstī'tu šito shiit'-
Jo redzu , ka vēlies panākt , to lai ievainotu mūs morāli , lai atmestu visam ar roku .
''saubos nighh, wanna kauties or sum homie?'' Droši , neatteiktos no rubaka ar tevi , jo esi blatns un špļaudies lieki ar savu kritiku , kas ir galīgi garām.
Kā arī viss tas ir latviskais tīrais bazars pieder pie sabiedrības leksikas , mēs , kuri attēlo melno personāžu , vēlamies parādīt to ka runājam netīri žargonos.
Taka resnais nomierinies un apēd līdz galam savu picu , jo izskatās ,ka esi nemierīgs , resnais.
Roll'Q
viss ko pateici ir resnais nighhhh
tu pats redzi kā izskatās? APSMIEKLS, nu visi kas ienāk simt punkti parēc. Ma Fok nu bļe es piss džēki, otrkārt ar netu man viss kārtībā, treškārt manā pilsētā hesīšana nav, maldies atkal.
pats apskaties editošanu un visu pārējo
Ma Fok
ne velti tev brīdinājums forumā.
((Visiem , kas heito , jeb raksta sūdu šeit. tieši tie priekš tiem kas drukā , pa klavietūru drukā. ))
Roll'Q
iemetīšu tev pamācību jeziņ miļais, ko tu dari ar savu dzīvi ?
((Prieks redzēt , ka skrīnšoti un edits ir apmierinātības stāvoklī , jo acīm tiešām ir patīkamāk skatīties... Būs laikam jāprasa drops [ Vēl skrīni. ]))
Roll'Q
Tiek dotas 24h lai papildinātu topiku ar ekrānšāviņiem, pretējām gadījumā tēma tiks nogodāta uz arhīvu.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Sākums bija labs, bet laikam, ka nesagāja. :/
Žēl, ka tā.
daudziem nav laika spēlēt tāpēc mums viss izjuka.
(( Paldies visiem biedriem , kas bij ar Mani un @1337 , sākumā iespringām uz to visu , beigām pārbaudijām , kā būtu ja mētātu lielos gangsterus ar *pohuju* , tas nesanāca , rezultāts bij [scoups / ban ] , tāpēc atkāpāmies un nodevāt staffeti pārējām bandām izcelties , ko vēl neesmu redzējis šajā projektā. Bet ceru , ka beigs rūpēt tas CK utem utt un riskēs izcelties.. ))
- ARHIVĒT -
Roll'Q
Tapat veezis lielakais lvrp vesture : pardod bumbinpistoles, saki, kad mums ari ir ak.Skeitparka ir auto 3/3 gxng gxng , crippin' die
1337, KasParNa*uj?, Animals, 21Skrivch, RainersK, Spazzyy, dandijs, pidars, LaKush, Laurz, karlizz, amiz, emilinss, fletcher2, CiMBo, Sharper, Anton, Melnais, RavenS, Rudzha, rosearch, Karchiks, ivanovs, Angelis, Sneaky, rolex, Cosmoss, asdasdasd, klaxzy, realduksitis, PAW, cibalv, gg_Billy_gg, Gozmit, janiszaķumeditajs, Devitais, SnaxxXD, Fosiks, Ofkors, amatieris16, sweathly, Els, 518293182, Ērms, 9Boz, makaveli, bandits, Logix, SNAKE, SkyLine, teoy, JayB, vhoon, Rūdolfs, Esesietis, wazijs, Dekraa, Tankists, PETER1ZZ, Zupinshh, eslains, Fushion Lv, tavsmurgs, Roxbyyy, walZ, Сhrееру, Krisic, Tommy, Thomas, 123123, TheTrollLV, Erns, TrustR, Biggy, ricardssb, MaryJane, Edza, bLank, Pinuzis, Kristherz, 442240, Brazy, GLX, Flomits, wuzg00d, , ruslans, VitaFruit, vnkelvis, Kontaz, Venom, EBK, Flippa, Marks, FL3X, sensejs, DackaLV, bludaks000, PiePutnis