Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ / ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Kristiāns
Vecums: 17
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -
Izveidoto personāžu saraksts:
Emanuel Dare, Taylor Peers
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze šobrīd nav tik liela ,lai es zinātu visas funkcijas ,darbības 100% ,kā arī piesakos uz šo amatu lai uzzinātu kā tas ir ,un lai iegūtu pieredzi no sava skata punkta. Ar laiku iemācos visu, un ātri aiziet domāšana.. ja pieļauju kādu kļūdu ,tad es to laboju, un mācos no kļūdām - ka jau mēs visi.
Pieredze lomuspēles jomā:
Saku spēlēt ar lielam nesaprašanās, līdz man pastāstīja mazās lietiņas un ar laiku apguvu visas lietiņas, ka jau redzams viss- ar laiku pats viss atnāk. Visa lieta aiziet ja ir vēlme un ir ļoti laba saprašana.. līdz šim brīdim ir lietas kas aizķeras, kā kļūda un ir lietas kas neaizķeras un nav pieļautas kļūdas
Servera /history ekrānšāviņš: https://prnt.sc/RzQvj1mYjlci
Motivācijas vēstule:
Komūnā atrodas jau no Oktobra, un šo serveri iesāku diezgan iespringti spēlēt, ar to ka tiešām neko nesapratu kas šeit ir jādara, kā arī biju fermā, nevis paradzētājā vietā kur būtu, līdz es nokļuvu jau Los Santosā man iemācīja kā viss notiekas.. Ieguvu ātri savu mazo pieredzi, ar uzraugiem ,kuru vārdus tiešam, īsti neatceros kas ar visu palīdzēja, un ar to vien ieguvu savu redzējumu ,ka šeit adminstrācijas darbības ir atbalstošas un saprotamas. Ar katru dienu ieguvu nelielu pieredzi un tagad nu zinu visu kas būtu vajadzīgs kā spēlētājam. Vēlos tieši uz šo amatu, ne dēļ status, bet dēļ tā lai iegūtu sava paša pieredzi, kā ir būt uzraugam, palīdzēt citiem un izskaidrot jauniem spēlētājiem situāciju. Ar situācijas / darbības skaidrošanu man ir maza pieredze, bet ir bijušas tādas reizes, ka esmu pamācījis un tas cilvēks ir iemācījies darbības un beigu beigās aizgāja kaut kāda doma..
charlijam vendettei rekomendācija, erpe prot, galva uz labā kājas elkoņa pirksta ir, viss būs ok.
Džeks saprātīgs, ar PD vadīšanas asistēšanu tiek galā perfekti, tāpēc mani nemāc bažas arī, ka ar statusu tiks galā ļoti labi. Cilvēks vērsās pie manis pēc padomiem, jo pats saprot lietas nopietnību un negrib aizšaut greizi. Neredzu iemeslu nedot iespēju vēlvienam aktīvam spēlētājam, kam patiešām ir potenciāls. Veiksmi.
Džeks ir saprotoš un ātri mācās no kļūdām ,vienmēr gribas kādam palīdzēt, piemēram kā man . Rp zināšanas domāju ir pietiekamas ,lai apmācītu jauniņos, čakls un aktīvs cilvēks, neredzu iemeslu nedot tev iespēju kā servera uzraugam. Rekomendācija
Rekomendacija,neredzu iemeslus lai nedotu iespeju tev iestaties amata
rekomendeju, saprotoš un apzinīgs. katrazina iespeju var dot.
Šefiņš - ahujenais chuhans un diezko nopietns. Zala gaisma no sera skrubja
+rep
sakarīgs cilvēks, ar labu lomuspēles pārziņu. personīgi, esmu maz saticis, bet cik esmu, ļoti akurāti izturās pret citiem un pret lomuspēles būtību.
Pirmo rezi tevi redzu, diemžēl būs neitrāls, atbilde var mainīties redzot tavas spējas serverī.
Tu tak teici, ka negribi vēl statusu serverī
Bet nu rekomendēšu, saprātīgs esi, domā ko dari, pieredzi iegūsi un būs labi! Lai veicas vecozēn!
Par, jo esmu saticis ic kā PD un tiešām sakarīgs, kā arī apmācīt spēlētājus nebūs grutiba. Par
Par, galva uz pleciem ir. Komunikabls, esmu ļoti daudz sastapies ar viņu, vienmēr uzklausa, nav kā dazs labs iedomigais, šis vienmēr atbildes ja uzdosi jautajumu.
liels par, fujaks zin ko dara, iespējams kad ir pieredze kā arī pārzin RP un tā terminus ļoti labi.
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
rekomendācija no manis, sakarīgs bēbis
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
kas tu esi vopš? pirmo reizi redzu, apšaubu vai būsi spejigs mācit, no manis nebus
fujax
Ja godīgi, no manis antirekomendācija... izskaties vēl, pēc mazas hujilas. No hate. Un izskatās, ka staffs jau ir pārpildīts. Veiksmi, pupsik.
sukamaniramurs, nauriks, Kristiāns, pidars, Collins, Avatars, Adrul1s, Kspaks, PETER1ZZ, saulstarins, Liepinshh, Ricins, ! starxzs, Jitzie, Castellani, samantiina, DriverOG, hustlerx, Zexity, Infernus, LMD, Ne, Bārnijs, Grums, yanchux, Gozmit, Matisons, Biezaputra, marats, amsterdam, kuistaps, archaa, Scrubs, juppi, Tējaaa, kupers, 518293182, raivorijs, CarD, Freedy, dandijs, cjoma, radiojuniors, Kapracis, Kiwix, RaivoKR, sluker, skapis, Sardze, ELSB, kristaps_hokage, Криля, bLank, Tominsh, jurislips, Ofkors, Psychicaut, Assassin, Tropkillaz, Luwii, esketit., Kriksis, Bosch, Ryan Gosling, shockins, amiz, Maruzha, Sestais, n1k0hacker, Niknaaks, LUĪZE, DidzzyS, Kristers, Origo Urla, FalkeLV, kiroji, FL3X, TrustR