bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
7
2
topic
West Side Crips
Spazzyy
Lietotājs
Spaziks
11 atbildes forumā
Online: 10h 9m 52s
Redzēts 27. februārī, 16:24
Pievienots, 2022. gada 27. martā, 23:47

West Side Crips

Stenlijs "Tookie" Williams, West Side Crips dibinātājs Westside Crips bija afroamerikāņu ielu banda, kuru 1971. gadā Losandželosā, Kalifornijā nodibināja Stenlijs "Tookijs" Viljamss. Stenlijs "Tukijs" Viljamss 1971. gadā satikās ar Raimondu Lī Vašingtonu (kurš jau bija uzsācis East Side Crips 1969. gadā), un abi nolēma apvienot savus vietējos bandas locekļus no Losandželosas South Central rietumu un austrumu puses, lai cīnītos. kaimiņu ielu bandas. Lielākā daļa dalībnieku tajā laikā bija septiņpadsmit gadus veci. Viljamss atgādināja, ka Crips dibinātājs Buda pirmo reizi valkāja zilu bandannu kā daļu no viņa krāsas saskaņotā apģērba, kurā bija zils Levi's, zils krekls un tumši zili zeķturi. Budas memoriālā pēc viņa nošaušanas 1973. gada 23. februārī tika nēsāta zila bandanna, kas galu galā kļuva par zilo krāsu, kas saistīta ar Kripsu. Tā, kas kādreiz bija vienota alianse starp divām autonomām bandām, tagad ir brīvi savienots atsevišķu grupu tīkls, kas bieži iesaistās atklātā karā savā starpā. Mūsdienās Westside Crips pārstāv visas apkaimes, kas pretendē uz Neighbor Hood Crips, Mafia Crips un Rollin 0s karti.

---------------------=------------------------------

Dažas Crip bandas dzīves prakses ietver grafiti un atsevišķu alfabēta burtu aizstāšanu un dzēšanu. Burts "b" vārdā "asinis" dažos Crip komplektos ir "necieņots" un rakstīts ar krustiņu tā iekšpusē, jo tas ir saistīts ar ienaidnieku. Burti "CK", kas tiek interpretēti kā "Crip killer", tiek izvairīti un aizstāti ar "cc". Piemēram, vārdi "atsitiens" ir rakstīti "kicc bacc", bet bloks ir rakstīts kā "bloks". Simbolisku asociāciju dēļ tiek mainīti arī daudzi citi vārdi un burti. Crips tradicionāli apzīmē viens otru kā "Cuz" vai "Cuzz", kas pats par sevi dažreiz tiek izmantots kā Crip monikers. "Krabis" ir visnecienīgākais epitets, ko saukt par Kripu, un tas var attaisnot letālu atriebību. Kripi cietuma moduļos 1970. un 1980. gados dažreiz runāja svahili valodā, lai saglabātu privātumu no apsargiem un konkurējošām bandām

--------------=------------


--- IC STĀSTS ---

Kyle Lee pieteicās darbā par mehāniķi, tad sāka mētāt narkas un metālu. Kyle Lee notirgoja pāris metālus un narkas, tad saprata ka tas nes lielu peļņu. Tirgojot, protams atrada sev kontaktus un draugus ( Oļegu, Mike un Rudolph ) . Viņi domāja ka jāsāk veidot grupējums jo bieži tika apzagti, tad sāka kačāt sev reputāciju un pamazām vāca cilvēkus, iepirka sev ieročus un mājas. Palēnām tiek veidots hood un turpinājums vel tikai priekšā...

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Spazzyy, 2022. gada 27. martā, 23:49.
Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 12m
Redzēts pirms 19 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. martā, 00:03
1
post

bet bloks ir rakstīts kā "bloks".

Bet labi tu esi uzdrukajis tur savas bandas vesturi talajos 1970 gados. Bet IC storijā drukā ka sāki bandu ar chomiem jo apnika ka jus aplaupa. Ka ta isti viss sakas? 

Pēdējo reizi rediģēja Scrubs, 2022. gada 28. martā, 00:13.
jurislips
Lietotājs
jurs
113 atbildes forumā
Online: 20d 19h 14m
Redzēts 28. martā, 20:30
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. martā, 17:12
0
post

Velos noskaidrot vai var pievientoies f3 OOC ceļā, ja var interese pievienoties. Ja nevar tad IC centisos tikt

 

 


 

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1385 atbildes forumā
Online: 101d 3h 40m
Redzēts 16. maijā, 15:00
Pievienots, 2022. gada 02. aprīlī, 23:24
0
post

Ieteiktu pievienoties kadā citā frakcijā, lai apgūtu iemaņas kā tiek veidoti ēkrānšāviņi un kādam saturam ir jabūt frakcijas topikā, forumā ir daudz dažāda veida pamacības kuras saistās ar ekrānšāviņiem un protams arī lomuspēles pamacības tieši nelegālajā jomā. 

Frakcija tiek Arhivēta.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0