bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi
6
2
topic
Policijas Mašīnas[Ieteikums]
Avatars
Lietotājs
66 atbildes forumā
Online: 2d 5h 28m
Redzēts 16. martā, 22:08
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 10:05

Policijas mašīnam ir 3 veida kruizeri Dodge un 2 Fordi.

Problēma ir tāda ka vienīgā no tām at kuru var turēties kādam līdzi it ar Dodge bet problēma ar Dodge ir tāda ka viņš pārāk traki slīd reizēm vienkārši piebremzējot viņš izspinojas un pa to laiku kamēr tu uzbrauc uz ceļa tu jau esi pazaudējis vizuāli. Un vienīgie 2 kas neslīd ir fordi bet abiem šiem fordiem Top speed ir 175 un ar viņiem nevar turēties līdzi pat Golfam.

Tādēļ es ieteiktu uzlabot Dodge handlingu un palielināt fordiem ātrumu tā lai policijas darbs būtu mazliet vieglāks.

Gozmit
VIP
Bijušais foruma moderators
#soberAF
445 atbildes forumā
Online: 37d 22h 53m
Redzēts 30. martā, 00:38
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 12:30
0
post

Iemācies normāli braukt un tiksi visiem līdz  :huehue: 

 

te nekā nav

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 22. aprīlī, 22:14
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 13:20
0
post

Es nezinu vai tas kaut ko mainīs, bet paši labi saprotiet, ka braukt arī jāmāk. Jūs tā jau bez iemesla mani apstādinājāt, es aizbēgu prom no 3 policijas mašīnām, kad līkumā griezos ar žurku, kura slīd vairāk nekā Jums un iet arī maz, bet Jūs nevarējāt kaut kādu sūda līkumu izņemt un visi sienā iepisāt :D

Iemācaties braukt un tad varēsiet tur prasīt, lai uzlabo mašīnas vai vēl kaut ko. :D 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ofkors
SuperBiedrs
Mediķis
гקﻮ๏๔
911 atbildes forumā
Online: 46d 10h 15m
Redzēts 14. aprīlī, 12:00
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 13:42
0
post

Redzu, ka cilvēkiem īsti nav izpratnes kādas ir šī brīža LSPD Dodge automašīnas, kuras līkumos pat labi braucēji nespētu normāli novaldīt un izņemt to.. Šobrīd dēl realisma sistēmas ir sarežģijumi ar handlingu izveidi un kā jau Jitzijs privāti LSPD DC minēja, tas notiek dēļ tā, ka ar ar auto uzbraucot uz zālāja mainās automāšinas saķere ar zemi un to var labot ar administrācijas palīdzību - /reloadveh, bet par cik neiesim taču katru reizi jautāt administrācijai lai to dara, tādēļ ir jāgaida un jācer, ka VCT komanda kopā ar BunnyHop'u izdomās šīs problēmas risinājumu! 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Ofkors, 2022. gada 24. martā, 13:44.

 

Scrubs
Uzraugs
Biedrs
lvbrok
587 atbildes forumā
Online: 18d 21h 11m
Redzēts 20. aprīlī, 00:21
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 14:51
0
post

Nezinu kā Jums, bet es principā esmu izmantojis tikai dodge un esmu jau pieradis pie tā handlinda. Neteikšu ka viņš ir labs, taču nav mirstama vaina. Tāds handlings ir bijis un kautkā galā esam tikuši. 

P.s Var jau viņu mainīt, bet jārēķinas, ka daži jau ir pieraduši un tas atkal būs laiciņš kamēr pieradīs. 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 33m
Redzēts 21. aprīlī, 12:40
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 15:49
2
post

Njaaa, agrāk šādu problēmu nebija :-/ 
Agrāk arī koperi pīpēja gangsterus bet tagad gangsteri pīpē koperus. Ļoti bēdīgi. 

PETER1ZZ
Lietotājs
PETJONS
363 atbildes forumā
Online: 36d 12h 48m
Redzēts 26. aprīlī, 19:48
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 18:26
0
post

Ja iemācītos kvalitatīvi braukt,tad arī ar belarusu noķersi.


Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 18:59
0
post

sava laika @buny liecinieks, ka pat ar ford crown victoria vienatne var nokert kaut kadu ferrari vai citu atru miskasti.

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2022. gada 24. martā, 19:03
0
post

PD automašīnas iet atbilstoši uz esošo brīdi, arī realitātē mēdz gadīties nesavaldīt spēkratu u.t.t Tapēc tas tikai būtu normāli un godīgi pret speletājiem. PD automašīnas ir taisītas tā, lai arī spēletājam kurš nesen ir sācis spēlēt būtu iespēja aizmukt. 


Lietotāji skatās šo tēmu: 0