Hey, dārgie kikieši!
Lielā mērā rakstu šo sasveicināšanāš topiku priekš nākotnes pieteikumiem, bet arī nevarēju atrast savu veco, par cik jūs šeit aktīvi esiet sarakstījuši vairākas lapas!
Tātad, vārdā esmu Atis, teiksim, ka esmu 20 gadus jauns (Pāris dienas vēl). Dzīvojos pa šejieni jau no 2019. gada, ar pātraukumiem protams, par cik nācās tur paskraidīt, bet beigu beigās protams atgriezties, jo no šī komūna tā vienkārši aizbēgt nav iespējams un jebkurā gadījumā atgriezīsimies šeit!
Esmu paspējis šeit arī adminēt, moderēt, apmācīt un vēl sadarīt visādus brīnumus gan vecās vadības laikā, gan pie mūsu līdzšinējā vadītāja! Citu acīs esmu saglabājis labu reputāciju, citu acīs gan esmu izcēlies ar ne tik labām rīcībām, protams atvainojos par to, bet visi esam ar saviem tarakāniem galvā un mēdzam izdarīt muļķīgas lietas!
Tas tā īsumā par mani, neko vairāk uz sitienu nespēju izdomāt! Ja ir kādi jautājumi, droši met zemāk komentu vai raksti privāti. ;)
Ko lai saka foršais čau!
yo
sveiks
ou yo yo ofkorr,tu paliksi manā sirdī..
hahah vnm atcerēsos to kā tu sāki reidžot par to,ka tu kazinčikā papisi naļiku =DD un šaudijies apkart,haha
Labrit
HI
halo halo
Čava trakais
cau
čau <3
zdarova bratan
SkyLine, Safety21, samantiina, wolfenstein, Erms2, Twizzy, AntiFrezzze, ! starxzs, yanchux, Hyper, jurislips, Aleksej Nikolaev, Layne, Jitzie, DenzBen, Ne, kevins, Fosiks, Bosch, Arhimēds Pitagors, Tropkillaz, ricardssb, kiroji, Hazard, cyber, amiz, Ofkors, dandijs, Ricins, Kristiāns, Kapracis, Swufy, Kiwix, Ryan Gosling, timaballs, SHIT, kupers, Viņa, Luwii, Freedy, Psychicaut, skapis, juppi, KasParNa*uj?, ELSB, nauriks, Shade59, abcdefghijklmnopqrstuvwxyz, 518293182, ツARMISSツ, Sardze, n1k0hacker, Gozmit, sukamaniramurs, RainersK, Valchhaaa, MonopolsS, Kristers, niksniklaavss, Dinčaa, PETER1ZZ, Niknaaks, TrustR, LMD, FL3X