Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Aleksējs
Vecums: 17 gadi
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Alex Rose
Izveidoto personāžu saraksts: viens (1)
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze ir pietikami liela, protu visas komandas, kā arī to pielietošanu
Pieredze lomuspēles jomā: roleplay spēlēju no mazotnes, tādā ziņā tā ir plaša
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/QlS2TKt (1 ajail, daļēji nepaties..)
Motivācijas vēstule: Kā jau norādiju augstāk, ar "Roleplay" aizraujos no mazotnes. Pēc kā var secināt, kad ir plašas zināšanas. Serverī jau nospēlētas 50 spēles stundas, un redzu kad daudzi veel nav apguvuši zināšanas par Rp un to terminus, kā arī daudzi pieļauj kļūdas, esmu šeit lai padarītu kāda cilvēka "Roleplay" zināšas labākas, vai to iemācītu, terminiem un pareiz veidotam "Roleplay" varbūt kāds saka kad Latviešu komūnos "Roleplay" ir izmiris, vai ko tam līdzīgu, bet esmu šeit lai varētu to padarīt plašāku un nekas nav izmiris, daļa vienkārši slinko vai neprot, būsim godīgi. Kāpēc es spēšu padarīt serveri labāku un kāpēc, jāpaņem mani šinī amatā? - atbilde mana ir tāda, esmu ļoti aktīvs iekš MTA.KICK.LV servera, spēlēju tikai MTA un tikai MTA.KICK.LV serveri, katru dienu eju iekšā, un veidoju dažādas "Roleplay" situācijas ar spēlētājiem, kas arī tāpat kā es, ir apguvis to. Spēšu padarīt serveri labāku, jo vienmēr paņemšu zem sava spārna kādu jaunpienācēju, kas pavisam nezina kas ir "Roleplay", spēšu to apmācīt terminiem un pareizai "Roleplay" pielietošanai, kā arī spēšu dot padomus, tiem kas zin kas tas ir, varbūt arī ko nezina... spēšu būt draudzīgs, sakarīgs, labsirdīgs pret visiem. (īpaši priekš spēlētājiem) kā arī es protu visas komandas un to pielietošanu, jo esmu bijis amatā citos komūnos, vairāk reiz, ar to problēmas nebūs, protams arī bieži sēdēšu /aduty, un pēc iespējas ātrāk ņemšu reportus, tadejādi centīšos servera spēlētājiem risināt to problēmas kā arī tos uzsklausīt, atbalstīt. Skatīšos vai visi servera spēlētāji ievēro servera noteikumus, kā tos ievēroju es. Cerēsim uz to labāko, paldies!
Sorri, bet Pret, pārāk zaļš pagaidām.
Caf un atā, pārāk zaļš šeit, personīgi kickā redzu tevi pirmo reizi un esi uzrakstijis nežēlīgu garu putru, der ar īsu un kodolīgu tekstu.
Nevajag steigties ar to gm rakstiisanu ja iist nav sanaacis pieraadit sevi citu aciis, bet ja esi taas pats Alex Rose no pagasassezonas tad atceros tevi ka trolli//pret
Piebilde- Tapec konkreti mineju, ja esi tas pats. Nu vot neesi , spele kicku tikai paris nedelas un jau gm megini dabut
Zinu kad uz saviem topic parasti neatbild...
Nevajag steigties ar to gm rakstiisanu ja iist nav sanaacis pieraadit sevi citu aciis, bet ja esi taas pats Alex Rose no pagasassezonas tad atceros tevi ka trolli//pret
Bet es kick nespēlēju pagajš sezonu..
pret, noname kaut kāds.
Nā vecīt,neuzskatu to,ka šobrīd būtu nepieciešami kandidāti,kas pretendētu uz šo vietu,šobrīd ir pietiekami un ir labi ar to kas ir
pret, no kurienes esi? nēesmu neko dzirdējis, manuprāt pārāk ātri centies sasniegt kaut ko lielu, admini pietiekami domāju pagaidām.
pret, alex rose
Ar nožēlu paziņoju, ka Jūsu pieteikums tiek noraidīts.
Jūsu profils ir ļoti tukšs, neko nevar atrast un noteikt tavu aptuveno lomuspēles līmeni.
Serverī spēlē diez ko aktīvi, attieksme pēc šodienas situācijas ar radio ir labi redzama, esat ļoti nesavaldīgs un uzvelcies par sīkumiem.
Par jaunu varat rakstīt pēc 14 dienām.
SkyLine, inciks, Collins, ivanovs, Ne, Jitzie, Avatars, Cryptix, Tējaaa, Kristiāns, kupers, Scrubs, Liepinshh, kiroji, Ofkors, nauriks, Biezaputra, Криля, juppi, Origo Urla, radiojuniors, dandijs, Sneaky, DidzzyS, Memorie, Swufy, Haseeb, sluker, Sardze, yanchux, Bosch, Kapracis, Ricins, archaa, TrustR, amsterdam, lvgamerke, PETER1ZZ, ArtursLV, Rendiijs, sippa, bLank, Kuzmics, Maruzha, 518293182, Gozmit, Psychicaut, uravnobeshen, sando5, RainersK, Kiwix, Ryan Gosling, samantiina, jurislips, Freedy, heii55, amiz, Sestais, Kristers, ELSB, Adrul1s, Niknaaks, martinsh