Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ +/- ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x]
Anketa
Vārds: Mārcis
Vecums: 17
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav
Izveidoto personāžu saraksts: Dante Steinback
Pieredze šāda veida amatā:Esmu adminējis 1 gadu
Pieredze lomuspēles jomā:Roleplay atveidoju jau 5 gadus.
Servera /history ekrānšāviņš:Nav jo serveris ir uz paroles.
Motivācijas vēstule:Mana līdzšinējā pieredze kā ''Spēles Uzraugs'' ir bijusi diezgan plaša,esmu apguvis visas nepieciešamās komandas un zinu kā rīkoties situācijās.Esmu cilvēks ar augstu atbildības sajūtu,precizitāti kā arī esmu komunikabs un ātri vien spēju pielāgoties videi.No savas puses centīšos palīdzēt ik vienam ,kas palūgs,uzjautās palīdzību.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Pirms 22 stundām tika atteikts tavs pieteikums PH, tagad jau te piesakies. Pret.
kam tev gm serveri, kur pat nespele neviens?
Atbildes uz šo pieteikumu tiešām smieklīgas, ielikšu vienu lielu, treknu pret un pamatošu.
Es nezinu kāda ir tava sistēma, bet nevaru galīgi saprast kā tu vēl neesi noguris katru dienu mainīt projektus, kur uzturies. Man ir tāda sajūta, ka Tu pirms katra pieteikuma atver to wheel spin mājaslapu, saraksti projektus, uzgriez un ej rakstīt pieteikumu tajā, kuru uzgriez.
Runājot par pašu pieteikmu, tas ir piecu minūšu variants, ar tādu pieteikumu Tu pat average mēnešniekā netiktu komandā.
Savu reputāciju esi sagrāvis līdz nullei, regulāri sūtot dažādu blakusprojektu invites lietotājiem un administrācijai, vēl piedāvājot bugot naudu lietotājiem. Tas nav normāli, esmu sastapies ar cilvēkiem, kas mēdz iesmieties dzirdot tavu vārdu.
Ja tiešām gribi sevi pierādīt servera lietotāju un administrācijas acīs, tad neskrien prom pēc atteikta pieteikuma, bet pārdomā kā piestrādāt pie mīnusiem un actually piestrādā pie tiem.
Cau adminesi pats sevi, kautgan noderetu, ja pats sevi apmacitu. Pret
Ata paldies vari uz nakamo projektu
Nezinu kas esi, bet atceros, kad momentá kad atteic skrien uz nākošo servak, takā statu***** . Plusā tavs pieteikums ir bēdīgāks par nezinu ko , centības galīgi nebija, plusā ar pašliacīgo spēlētāju skaitu, visi admini kas jau ir, tiek galā bez nekādām problēmām . Saņemies.
PRET
Cirks aizbrauca klauns palika
Atbilde jau acimredzma
Jailus vajadzetu ari apskatities sodiits ir pietiekami
Sveiks, Grum, izskatot Tavu pieteikumu uz mehāniķa spējam secinu kad nepieciešams lai papildini ar automašīnu krāsošanu! Apakša zem šī posta, ka arī iemet ss ar F3 paneli!
Lieks posts//Sodīts. Sakrāti 5 atkārtoti warni, banots uz 5 dienām.
Nav lojalitātes projektam, nav vietas adminstrācijas komandā. No manis stabils pret, bet nu pieņemu, ka šim pieteikumam tāpat vairs nekādiem komentāriem nevajadzētu būt - tam vajadzētu būt slēgtam for good.
Kā es saku visur, es esmu Par to, lai visiem tiktu dota iespēja tikt kādā statusā or smth, bet nu šeit izskatās uz ķep ļep uzrakstits un nu gaidīsi, bus vai nebus, pašlaik Pret, butu kaut mazliet pacenties.
Būšu pret tavu kandidatūru, tavā profilā nevar neko īpašu ieraudzīt, pāris gm pieteikumi, sūdzība un privātās frakcijas topiks. Pasēdi paspēlē un pierādi, ka spēj uzturēt aktivitāti. Nav bijusi ar tevi nekāda saskarsme, tādēļ nezinu kāds cilvēks esi, veiksmi.
Visi pret, ielikšu par lai mierīgāka Tev diena.
paklaxjss, figura, CiMBo, kupers, Jitzie, Kristiāns, nauriks, Tējaaa, juppi, radiojuniors, Memorie, Haseeb, Kapracis, ELSB, samantiina, Kristers, sippa, Assassin, 518293182, Twizzy, amsterdam, Sestais, Kuzmics, Scrubs, Bosch, Криля, marats, TrustR, dandijs, pagarinatajs, ArtursLV, Rendiijs, sukamaniramurs, Gozmit, DidzzyS, Ricins, Biezaputra, jurislips, Ne, archaa, hustlerx, Tropkillaz, naurz, Sardze, Niknaaks, Prime, niksniklaavss, R4LF1NS, RainersK, Origo Urla, Čivrix, Cryptix, martinsh, Rixhijs, rackzz, CarD, Swufy, draiver, Draugs, Ryan Gosling, silvia, UMEH, EmailsKruc, daunars, timaballs, Psychicaut, Maruzha, raivorijs, PETER1ZZ, Grums, kiroji, Kiwix, Norbis, uravnobeshen, bLank, Castellani, dmer777, cjoma, N1ce7ry, Lauris29, Strepchy, diletants, Boo, Angelis, FalkeLV, Enija