𝓔𝓛𝓒 𝓐𝓾𝓽𝓸𝓢𝓮𝓻𝓿𝓲𝓼𝓼
~servissa uzsākšanas stāsts~
Sākumā biju parasts LS pilsonis kas tiecās pēc kautkā iespaidīgāka un jautrāka tad nu iedomājos mašīnas ir mana lieta un varbūt izdodas uztaisīt servissu. Tad nu ar draugiem izdomājām ka vajag pašiem savu servisu kur labot savas misenes lai nav vakaros pēc 9 jatriecās pa LS ar pusdzīvu motoru ņēmu grožus savās rokās un iegādājos servissu un vēlos to padarīt par cilvēkiem zinošu un labu servissu kur viņiem būs prieks braukt un priecāties par mūsu auto labošanu
par ELC AutoServissu
esam gatavi labot jebkādu auto kas atrastos LS
lai braucot driftēt un aizmirstot zapasku tev notinās riepa nekurienē būsim gatavi tev izpalīdzēt jebkādos apstākļos vai laikā
vasaras karstajos laikos beigusies kondiška nebaidies serviss ir aprīkots ar to lai palīdzētu karstajos laikos
vai motoram būs beigta galvas blīve vai kāda sprausla nedarbosies ? mēs palīdzēsim
ziemā netiec uz darbu tādēļ ka vasarā ieliki veco aķi un domāji ka ziemā pielaidīsi un netiec uz darbu dēļ aķa steigsim tev palīgā
pēc ilgas stāvēšanas auto ir aprūsējis un sliekšņi jau drūp krāsa lobās nost ELC AutoServiss uzlabos tavu auto lai nebūtu kauns braukt cilvēkos
Kā arī serviss ir aprīkots ar bārmeni kas tev izsniegs jebko lai dāmai nebūtu jāgaida viņš izklaidēs vai pasniegs kādu našķi,tēju , kafiju var klausīties mūziku apsēsties mīkstā dīvānā un nemaz nejutīsi kā laiks paskrien ka auto jau būs gatavs
~atrašanās vieta~
taylor rp labo motor
Norm, max damage motoram un salabo pielejot dzesēšanas šķidrumu jeb antifrīzu? Jāaiziet IRL pameiģināt nokaut motoru un pieliet antifrīzu moška būs taka jauns.
Bambusa Lācītis
Iesaku piestradāt pie ss kvalitates
Es iesaku arhivēt
nja būs viss arī pats edits būs labāks
Sveiks!
Ja nepieciešams, sazinies ar mani fourum pm, iemācīšu kā editot.
Veiksmi!
viss chill es zinu sapratu nakamie ss bus očeņ horošo
Arthur Leagor rp buffera maiņa
Kāpēc Tu nevienu ss nedod citam iemest? Saedito iedo citam iemest
wowin uzspied sarkano krustu augsejaja labaja sturi ludzu
@wo1n viņi tā grib tā ir vieglāk kāda tev tur daļa b*e
Regna, ierunājas gudrinieks, pērk no manis naudu tad nodod un katru dienu bombardēja ka veidot F3, ka samaksāt pa reģistrāciju utt
Tak woin liec mieru cilvēkam, daudzi prasa citiem lai iemet ss fourumā, man bija f3 un ari cilveks pajautaja, lai es iemetu ss.
Cilvēks cenšās veidot savu f3, tu ar savu visur komentēšanu vinam tik boja topiku
Veiksmi Regna!
@raiviss je tev ar
Adrul1s, Tommy, Traktorists, pidars, klassiks, Lihans, Snowy, Shrek, Will Lawrance, Smile, dandijs, Draugs, Osmans, Spazzyy, Adrulis, Enuce, Adrulis1234, astr0q, DidzzyS, ellchapo, diletants, Gakisons, TrustR, Redžijs, Vyaceslav Ivanko, Grums, Ekskluzīvais, Origo Urla, johnferguson, Jitzie, niksniklaavss, PETER1ZZ, CiMBo, 7n4_, Regna, Infernus, Valchhaaa, kiroji, cjoma, Dekraa, Piwrix, LMD, RainersK, Scrubs, Fermeris, HENKONZ, 518293182, raivorijs, Ricins, samantiina, daunars, dasi, Freimis, Sardze, RoyElChapo, Admiiiks, n1k0lajsxd, FAMILIARITY, Tomijs, sukamaniramurs, Angelis, Kristers, Strepchy, Norbis, ELSB, Joker, naurz, Psychicaut, Dawitos, BauskasPiviits, Evil Muhamed, Murish, Kristiāns, radiojuniors, wfud, daanieels2, UMEH, Ofkors, MaryJane, Maruzha, Leonchiks