Saskaņā ar KRIK un RFE/RL Balkānu dienesta kopīgu izmeklēšanu, pēdējo desmit gadu laikā Serbijā un Melnkalnē notikušajās mafijas slepkavībās bojāgājušo skaits ir vismaz 175.
Policija 5. februārī Belgradā aiztur organizētās noziedzības grupas dalībniekus, kas saistīti ar Veljko Belivuku.
Desmitiem šo slepkavību vaino teritoriju karā starp Kavac un Skaljari klaniem no Kotoras, Melnkalnē, kas kopš 2014. gada ir dramatiski paplašinājies.
Taču informēti novērotāji liek domāt, ka ir maldinoši uzskatīt Belivuku un viņa rokaspuišus par "importētu mafiju", kā to izdarīja Vučičs tūlīt pēc 4. februāra arestiem.
KRIK žurnāliste Bojana Jovanoviča, kura ir daudz ziņojusi par Belivuku un organizēto noziedzību, RFE/RL Balkānu dienestam sacīja, ka daudzi no attiecīgajiem noziedzniekiem ir Serbijas pilsoņi vai iedzīvotāji, kas strādā Serbijā.
Daudzi kas ir saistīti ar šo organizāciju pameta serbiju, dodoties uz Amerikas Savienotajām Valstīm, jaunas dzīves meklējumos, daži ievācās Los Santos, daži citos štatos.
Out of character informācija.
Mēs centīsimies attēlot pēc iespējas realistiskāku Serbu organizētās noziedzības grupu, kas darbojas iekš Los Santos, pirmo reizi ko šādu attēloju, tāpēc es esmu gatavs uzņemt kritiku.
Vēl meklēju biedrus šai organizācijai, ja vēlies pievienoties uzsit man ziņu discord - MaryJane#5457 Vai In-game.
nu cerēšu uz to labāko
makarov pm ble xD
+rep, džeki ar olām, yakuzas zem tupeles palika
Joprojām tiek meklēti vēl cilvēki kas vēlas erpot šajā frakcijā, ja interesē raksti man privāti vai nu dc vai forumā.
+rep
šito jāatbalsta
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
dzekins iznesa 1v4 ar coltu, dzeki saņemās
😍
CarD, Ryan Gosling, MaryJane, CiMBo, edgars6969, Nigaaa, Zale, zayac, pidars, Guzman , Thomas, Admiiiks, klassiks, EBK, Tropkillaz, jurislips, Jitzie, ELSB, kristaps_hokage, naurz, astr0q, ellchapo, Origo Urla, Cryptix, RaivoKR, Valchhaaa, Kristers, HENKONZ, LMD, raivorijs, n1k0lajsxd, Swufy, Regna, Scrubs, Tomijs, balenciaga, archaa, uravnobeshen, timaballs, sukamaniramurs, dandijs, 7n4_, marats, daunars, Ekskluzīvais, GhostSpocer, sippa, Bosch, Vyaceslav Ivanko, Sardze, PETER1ZZ, samantiina, KasParNa*uj?, Ricins, tomka_c19, Liepinshh, Wormix, kiroji, cjoma, Tējaaa, HandlexY, MustanK, Draugs, ForesT, Supreme, radiojuniors, draiver, Norbis, Petriks420, diletants, UmpaLumpasss, heii55, UMEH, Skrevele, DidzzyS, Psychicaut, Sestais, Kapracis, mākonis, RainersK, Enija, Sneaky, Криля, hoodsta, rackzz, friend of deer, Sicitisss, Strepchy, joberis, Angelis, Arhimēds Pitagors, GATERISTS, 518293182, BouBou, Kuzmics, annija, bLank, Tominsh, Joker