• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [X]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [X]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]
Anketa
Vārds: Niks
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Strepchy ; Strepchyy
Izveidoto personāžu saraksts: Nick Broadwood; Alessandro Esposito; Paul Dickins.
Pieredze šāda veida amatā: Esmu ekspermentējis ar servera hostēšanu uz "OwlGameing" skripta, tadēļ ar kommandām māku apieties.
Pieredze lomuspēles jomā: MTA spēlēju jau ļoti ilgi, bet kick spēlēju kopš 2019. gada beigām.
Servera /history ekrānšāviņš: Ekrānšāviņš
Motivācijas vēstule: Sveiki visiem kas šo lasa, esmu nepārāk pieredzējis šajā jomā, bet zinu kur visu iemācīties, un esmu gatavs mācīties! Manuprāt esmu advancētāks legālajā role-play nekā nelegālajā, turpinot mācities pilnveidot savu RP. IRL esmu mašīnu un programmēšanas fanāts, un šīs zināšanas cenšos izmantot spēlējot lomuspēli, it īpaši strādājot "Los Santos Customs" par mehāniķi. Esmu gatavs palīdzēt spēlētājiem lomuspēles atveidošana. Online esmu parasti visu dienu, it īpaši no rīta kad maz spēlētāji un administrācijas biedru ir online, tādēļ es domāju ka esmu labs kandidāts šim amatam, pat ja neesmu perfekts visās jomās.
Nick Broadwood | Dzīvs | Los Santos Customs
Palasot augšā esošos komentārus,tad nu gŗūti spriest,es teiksim tā,ka palikšu '' Neitrāls'',tāpat veiksmi ;)
Jā, izklausies sakarīgs, bet ko citi saka, kad visi slikti. Ja būs iespēja artevi uzerpot tad nu arī sacīšu savu viedokli. Pagaidām neitrāls!
Veiksmi!
-Kautvai netiekot par gamemaster, apņemos no rp neizvairītes...
Paldies par atbildi!
Nick Broadwood | Dzīvs | Los Santos Customs
Tu ble atbildēt vari beigt? Te nav nekādas ziņas, Tev te nav jārunā un viss
kkads pokemons tu esi, anti
ja atbildēsi uz šo = gejs
pzdc nahuj atbildet katram, imbicil
anti
cau, es lieku pret
cau
huizin,ir labāki cilvēki,kuri varētu ieņemt GM amatu.. pret
Pret.
Man ble nedaudz besī ārā, ka uz katru comment atbildi, ceļot augšā savu topiku.
Kā saka, no lielas gudrības var iedirst biksēs.
Uzsvilies gan Tu ļoti ātri. Bija viena situācija, kad Tu man prasi vnk SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO, SALABO. Es pasaku vnk nē, un sākas nevajadzīgs bazars un sūda pārmetumi.
reali gl Tev ,bet es nevēlos Tevi redzēt administrācijas sastāvā.
Pret.
Nedomāju ka tu varētu būt GM un par to jau vien lieciena tava nepacietība, bet nu ja tev sanāks, visu to labāko.
Emmm..... nu tātad, tikko palasiju tavu dzīves stāstu un atkal redzu, ka tu atbildi visur. Pēc lasītā man sāk šķists, ka esi diezgan toxic, bet to neizrādi ar lamuvārdiem.
Protams, atbildēt nav slikti, bet nu sajūta, ka tu esi tāds kurš pateiks ''Atpi_ies'' jauniņajam kurš neko nerubī roleplay.
Diemžēl PRET!
Bet, veiksmi!
Nesen vēl teica ka gaidīšot ka čiliņš atvērsies, un GM raksta lol
xdddddddd sanemies homie.
Bambusa Lācītis
Pieteikums ļoti jēls, skatoties tavu profilu neatradu neko īpašu un spēles uzrauga cienīgu, saskarsme ar tevi serverī ir bijusi, iepsaids par tevīm ir radies slikts un nepatīkams. Tie posti zem uzrauga pieteikuma ir ļoti lieki un nevajadzīgi, šie posti parāda to, ka nespēj pieņemt cita cilvēka kritiku un viedokli. Pieredze nav tā bagātākā, kā arī neesi nobriedis, lai pieņemtu šos spēles uzrauga pienākumus, noraidīts!
Kasparsrims, pidars, nauriks, jurislips, pagarinatajs, radiojuniors, Admiiiks, Kiwix, Sardze, archaa, amsterdam, DJ quack, hustlerx, Strepchy, Čivrix, martinsh, Jitzie, Memorie, Mentos, Bosch, Origo Urla, Tomijs, TrustR, raivorijs, 7n4_, dandijs, sukamaniramurs, marats, Loews, Ekskluzīvais, ELSB, draiver, Angelis, Gozmit, ellchapo, HENKONZ, MaryJane, Petriks420, qtecc1, sluker, Valchhaaa, Draugs, annija, friend of deer, Tējaaa, Ricins, RainersK, timaballs, PETER1ZZ, diletants, Tominsh, bLank, Skrevele, Murish, Psychicaut, Scrubs, UmpaLumpasss, DidzzyS, KasParNa*uj?, LMD, Kristers, pivuks, N1ce7ry, yanchux, Sneaky, FalkeLV, Ryan Gosling, shockins, 518293182, mopz, UMEH, uravnobeshen