bilde ko parada kad esi afk par ilgu
8
1
topic
[PDD] Clarence Graff
Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 53m
Redzēts 23. aprīlī, 00:01
Pievienots, 2021. gada 21. novembrī, 18:48

SAN ANDREAS PUBLISKĀS DROŠĪBAS DEPARTAMENTS
REKRUTĀCIJAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA

VEIDLAPAS INFORMĀCIJA
 

Zemāk norādītajā tiešsaistes pieteikumā ir iekļauta San Andreas Publiskās Drošības Departamenta sākotnējā pieteikuma un sertifikāta veidlapa. Lūdzu, rūpīgi pārskatiet pieteikumu un attiecīgi aizpildiet visas nepieciešamās sadaļas, pārliecinoties, ka visi tālruņu numuri un kontaktinformācija ir precīzi. Instrukciju neievērošana un pilnīga pieteikuma neievērošana ir pamats izņemšanai no rekrutēšanas procesa un lieguma izsniegšanai, atkārtoti rekrutēties departamentā.

[!] Jūsu pienākums ir aizpildīt šo veidlapu un sniegt visu nepieciešamo informāciju.

[!] Ievērojot ''Rekrutācijas un apmācības'' divīzijas, aplikācijas nosacījumus pieteikumam ir jābūt rakstītam ar melnu krāsu, neizmantojot  ''Italic'' vai kādu citu efektu, vai Fontu. Burtiem ir jāpaliek deafault ''size''. Aplikācijā ''BOLD'' paliek tikai tur, kur tas ir ticis norādīts no rekrutācijas un apmācības divīzijas puses. 

[!] Iesniedzot aplikāciju, jūs piekrītat, ka San Andreas Publiskās Drošības Departaments veic kriminālās pagātnes un finanšu pārbaudi, ieskaitot iepriekšējās kriminālapsūdzības, krimināllietu un civiltiesību parādīšanos, kā arī sociālo mediju vēsturi. Šie dati tiek izmantoti saskaņā ar datu aizsardzības likumiem un tiks glabāti tikai rekrutācijas un apmācības divīzijas datubāzē. 

[!] Aplikācijai ir jābūt publicētai sadaļā ''UZŅEMŠANAS NODAĻA'' ar nosaukumu ''[Rekrutācija] V.Uzvārds''.

DISKVALIFIKĀCIJA

Automātisko diskvalifikācijas pamatu ir ļoti maz. Pat iepriekšēja pārkāpuma jautājumi, piemēram, iepriekšēja narkotisko vielu nelikumīga lietošana, braukšana reibumā, zādzība vai pat arests vai notiesāšana, nav pamats automātiskai diskvalifikācijai. Tomēr apzināti nepareizi apgalvojumi vai precīzas informācijas nenorādīšana var un bieži novedīs pie tā, ka jūsu pieteikums tiks noraidīts neatkarīgi no nepareizo apgalvojumu vai nenorādītas informācijas rakstura vai iemesla. Faktiski pirmais iemesls, kapēc automātiskā diskvalifikācija stājās spēkā,  ir tāpēc, ka viņi apzināti slēpj vai nepareizi sniedz informāciju, kas saistīta ar aplikācijā esošajiem jautājumiem, no sava topošā darba devēja.

KANDIDĀTS

[!] Pretendentiem pieteikuma iesniegšanas brīdī jābūt vismaz 21 gadu veciem.
[!] Pretendentiem pieteikuma iesniegšanas laikā jābūt derīgai San Andreas auto vadītāja apliecībai.
[!] Amerikas Savienoto Valstu pilsonībai vai nepilsoņiem bet ar nosacījumu, kad nepilsonis ir ārvalstnieks, kas pastāvīgi uzturas, un kuri saskaņā ar ASV Pilsonības un imigrācijas dienesta prasībām ir tiesīgi un ir pieteikušies pilsonībai. Atlases procesā jāiesniedz dokumentācija, ka Dienests pieņēma kandidāta pilsonības pieteikumu.
[!] San Andreas Publiskās Drošības Departamenta darbiniekiem ir uzticēta atbildība par mūsu pilsētas aizsardzību, cilvēku glābšanu, cilvēku dzīvības nodrošināšanu, veselības, īpašuma nodrošināšana. Tāpēc ētiskas un morālas uzvedības vēsturei ir ārkārtīga nozīme. Jūsu iepriekšējai uzvedībai un jūsu izdarītajai izvēlei ir jāparāda pozitīvas iezīmes, kas atbalstīs jūsu kandidatūru policistam un labvēlīgi atspoguļos jūsu raksturu. Kandidāti, kuriem ir bijusi neētiska vai amorāla uzvedība, netiks pieņemti darbā. 
[!] Jums jābūt lieliskai veselībai un bez jebkādiem nosacījumiem, kas ierobežotu jūsu iespējas droši pabeigt akadēmijas apmācību un veikt ugunsdzēsēju vai policijas darbinieka darbu San Andreas Publiskās Drošības Departamentā.


SAN ANDREAS PUBLISKĀS DROŠĪBAS DEPARTAMENTS
'' Pieklājība,  serviss un aizsardzība '' 

1. PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA

1.1 Uzvārds:Clarence
1.2 Vārds:Graff
1.3 Otrais vārds:
1.4 Tālruņa numurs: 801307
1.5 Dzimšanas datums:05/17/1994
1.6 Dzimums | Vīrietis [X]  ;  Sieviete [-]  ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
1.7 Adrese:2532-12 Liverpool road, Ganton.
1.8 Pilsēta:Los Santos
1.9 Štats:San Andreas
1.10 Pilsonība:
 * Esmu ASV pilsonis [X]
 * Esmu ASV teritorijā dzīvojošs ārvalstnieks un esmu pieteicies uz uz pilsoņa statusu [-]
* Neviens no iepriekš minētiem [-]

1.11 Rase:
  Baltādainais [+]
  Melnādainais/Afroamerikānis [-]
  Meksikānis/Latīņamerikānis [-]
  Aziāts [-]
  Cits: 

1.12 Svars (kg): 71kg
1.13 Augums: 200cm

2. IZGLĪTĪBA

2.1 Esmu absolvējis valsts vidusskolu, ko akreditējusi aģentūra, kas atzīta par ASV Izglītības ministriju [X]
2.2 Esmu saņēmis(-usi) vispārējās izglītības diplomu vai ekvivalentu Amerikāņu institūtā. [-]
2.3 Esmu absolvējis ASV vidusskolu vai ekvivalentu, bet esmu saņēmis (-usi) 2 gadu (asociēto) vai 4 gadu (bakalaura) grādu koledžā vai universitātē, ko akreditējusi aģentūra, kas atzīta par ASV Izglītības ministriju. [-]
2.4 Nekas no iepriekš minētajiem [-]

3. PAGĀTNES PĀRBAUDE

3.1 Man ir tīrs sodāmības reģistrs [X]
3.2 No San Andreas Štata miera uzturētājiem esmu saņēmis soda izrakstus, brīdinājumus vai aizrādījumus par Ceļa Satiksmes Noteikumu pārkāpumu, kurus esmu apmaksājis vai apstiprinājis tiesas priekšā. [-]
3.3 Esmu stājies likuma priekšā par veiktajiem pārkāpumiem, kurus man ir izvirzījuši San Andreas Štata miera uzturētāji. Esmu ticis apsūdzēts un esmu vai nu apstiprinājis apsūdzības tiesas priekšā, vai tiesas zālē pasludināts par vainīgu. [-]

4. DARBA VIRZIENS

4.1 Vai esat iepazinušies ar katra atzara un amata darba pienākumiem? Jā [X]  ;  Nē []
4.2 Kāds ir Jūsu izvēlētais karjeras uzsākšanas amats San Andreas Štata Publiskās Drošības Departamentā?

IEĶEKSĒT TIKAI VIENU NO 6 PIEDĀVĀTAJIEM

* Viens atzars - Štata Policija [X]
* Viens atzars - Paramediķis (EMS) [-]
* Viens atzars - Ugunsdzēsējs (EMR) [-]

* Apvienot atzaru Štata Policija ar atzaru Paramediķis (EMS)  [-]
* Apvienot atzaru Štata Policija ar atzaru Ugunsdzēsējs (EMR)  [-]
* Apvienot atzaru Paramediķis (EMS) ar atzaru Ugunsdzēsējs (EMR)  [-]

5. PERSONĪGĀ ESEJA

5.1 Kāpēc jūs vēlaties karjeru Publiskās Drošības Departamentā?Turklāt kāpēc Jūs esat īstais kandidāts Jūsu izvēlētajam  amatam? (200 vārdi): Es izvirzu savu kandidatūru uz PDD sevis un sava štata spēju pierādīšanas dēļ. Dzīves apstākļu dēļ esmu spiests dzīvot paaugstinātas bīstamības rajonā - Gantonā. Kopš sapratu to, ka dzīve Gantonā nav no tām drošākajām esmu veltījis vairāk laika sevis fiziskai un mentālai sagatavošanai lai izvirzītu savu kandidatūru jo līdz ar to arī sapratu, ka PDD ir vieta, kur vēlētos ieguldīt savu sirdi un dvēseli lai iedzīvotājiem būtu drošāka dzīve pilsētā. Esmu īstais kandidāts jo visu savu dzīvi esmu spējis līdz galam nodoties saviem mērķiem, izspiežot no sevis visu ko varu tikai lai panāktu iecerēto. Apzinos nopietnību, kas šim visam nāk līdzi un turu to prātā, tāpēc zinu, ka nepievilšu citus ar savu kandidatūru un ļoti cerams paveikto darbu iekš PDD. Esmu arī ļoti labs auto vadītājs, esmu redzējis daudzus bēgļus, tāpēc domāju, ka problēmas ar to noķeršanu man nebūs. Mēnesī 2 reizes apmeklēju arī šautuvi un gada laikā ļoti labi esmu apguvis šaušanas mākslu izmantojot dažādus ieročus, domāju, ka tas būs liels plus ar šo pašreizējo ieroču ieplūdumu pilsētā, kā rezultātā rodās vairāk dzīvībai bīstamas apšaudes kurās spēšu sevi nokontrolēt un lietderīgi izmantot savas šaušanas prasmes. Esmu spējis secināt to, ka PDD darbs ir ļoti aizraujošs un tā ir vieta, kur es gribu ieguldīt visus savus spēkus tikai tāpēc lai manai pilsētai būtu kaut kripatiņu labāk.
6. (( ĀRPUS TĒLA INFORMĀCIJA )) 

6.1 Vārds:Toms
6.2 Vecums:15
6.3 Dzimums | Vīrietis [X]  ;  Sieviete [-]  ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
6.4 Cik ilgi spēlējat lomuspēli? Apmēram 2.5 Gadus.
6.5 Cik ilgi spēlējat MTA KICK RP projektu? Nedaudz vairāk kā gadu.
6.6 Vai esat bijis LSPD/LSSD/PDD frakcijā kopš 2020.gada Oktobra?: Jā [-]  ;  Nē  [X]
6.6.1 Ja, jā miniet personāžus un/vai apstiprinātu anketas link:
6.7 Vai spēsiet izmantot Teamspeak 3 programmu? (Obligāts priekš Štata Policijas pārstāvjiem, EMS un EMR nav obligāts bet ir vēlams) Jā  [X]  ;  Nē [-]

Pēdējo reizi rediģēja Jitzie, 2021. gada 25. novembrī, 12:16.

Kiwix
Bijušais administrators
@pump_upp - best crypto p...
257 atbildes forumā
Online: 23d 0h 5m
Redzēts 2023. gada 13. decembrī, 17:46
Pievienots, 2021. gada 21. novembrī, 20:48
0
post


 

Cienījamais kandiāt Clarence Graff vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.

 KANDIDĀTA ANKETA - PIEŅEMTS

Paldies, ka pieteicāties San Andreas Publiskās Drošības Departamentam, Štata Policijas Virsnieka amatam. Mēs esam rūpīgi izvērtējuši jūsu pieteikumu, ņemot vērā San Andreas Publiskās Drošības Departamenta vispārējos drošības standartus. Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju,  Jūsu pieteikums ir atzīts par atbilstošu standartam, un tagad tas tiek nodots Apmācību Nodaļai, tālāko procedūru nodrošināšanai.

Kamēr Apmācību Nodaļa nodrošina departamenta iekšējās politikas īstenošanu, Jūsu pienākums ir sazināties ar Departamenta Rekrutācijas un Apmācības divīzijas pārstāvjiem un noskaidrot Jums abiem apmierinošus laikus, lai veiktu interviju. Intervija ir obligāts posms lai Jūsu anketa tiktu tālāk izskatīta Apmācību Nodaļā un Jūs tiktu informēti par Akadēmijas datumiem un laikiem.

 

Novembris, 21, 2021.
San Andreas Publiskās Drošības Departaments
Personāla un Apmācības Birojs

Rekrutācijas un Apmācības Divīzijas pārstāvis
Chief, Dylan Bezos

Los Santos, 2307 Commerce, Central Ave., Recruitment division

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 24. novembrī, 22:55
0
post


 

Cienījamais kandiāt Clarence Graff vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.

 KANDIDĀTA ANKETA - ANULĒTA PĒC ATKĀRTOTA PĀRSKATA

Mēs esam piespiedu kārtā, rūpīgi un kārtīgi esam veikuši atkārtotu Jūsu anketas pārskatu. Ņemot vērā San Andreas Publiskās Drošības Departamenta vispārējos drošības standartus. Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju,  Jūsu pieteikums ir atzīts par neatbilstošu standartam un tas tiek anulēts. Rekrutācijas un Apmācības Divīzija dod Jums iespēju labot 5.Sadaļu 48 stundu lakā no šīs atbildes saņemšanas brīža. Anulēšanas iemesls tiek uzrādīts kā, kļūda pieteikuma pirmajā izskatīšanas reizē, kurā netika ņemts vērā sasniegtais vārdu daudzums 5.Sadaļā. 

 

Novembris, 24, 2021.
San Andreas Publiskās Drošības Departaments
Personāla un Apmācības Birojs

Rekrutācijas un Apmācības Divīzijas pārstāvis
Assistant Chief of PDD, Thomas Fletcher

Los Santos, 2307 Commerce, Central Ave., Recruitment division

Lietotāji skatās šo tēmu: 0