Mikey Lo'Mont, zināms arī kā ''Mikijs'' ir aziātu-amerikānis, kas dzimis Santos'ā 95' gada 1.augustā, Los Santos slimnīcā. Savu bērnību pavadījis bagātā rajonā, jo vecāki strādājuši labi apmaksātos darbos. Skolu pabeidzis kā labakais klasē, ieguvis dažus diplomus, par labajām atzimēm. Pabeidzot vidusskolu, sāka uzreiz strādāt, nemez nevēlējās doties uz augstskolu, jo zināja, ka tas ir lieks laiku tēriņš. Piestrādāja pie kamiņiem, nopļāva zāli, uzraudzīja mājdzīvniekus, kamēr samnieki atradās prom no majām. Uzreiz pēc 18 gadu sasniegšanas, devās atrast darbu. Visu laiku mētājās, jo nespēja atrast normālu un stabilu darba vietu, bet tad 2 nedēļas pēc 21 gadu palikšanas, iepazinās ar Brent Broughton, kas tajā laikā uzsāka savu Autoservisu/Placi. Tā arī 5 gadus tur nostrādāja par izpilddirektoru, atbildot par finansēm un darbiniekiem. Tagat, pirms pāris dienām atradis darbu Rykerword's Coproration, strādā par automehāniķi pilnā slodzē. Mikijam ir lielas domas kļūt par daļu no kādas sacīkšu kommandas, kuras virziensbūtu auto rallijs.
(( Pēc iespējas aktīvāk centīšos postot, bet jārēķinas, ka ir skola un citas lietas. ))
mans homijs
Vienmer! <3
Tiešām labākā tēla attīstība kuru es esmu redzējis xDDDDDDD
Tu spried pēc sevis alni? Visiem dzīvesstāsta gudru vīru meta, pašam nav tie ss vairāk un te arî ir vēzis.
Iemācies sākumskolas matemātiku 🤡🤡🤡🤡
Sakars? Viņiem labaks topiks nekā Tev, Tev tik sūdi ir
dzeks nomira RIP
Scrubs, Zale, hoodrat, marcisxd, Ryan Gosling, Ofkors, Kspaks, Ricins, ELSB, Draugs, Jitzie, geralds, marats, Snowy, amiz, Mikinsh, Grums, LMD, mākonis, naurz, HENKONZ, CarD, MaryJane, n1k0lajsxd, niksniklaavss, sippa, PETER1ZZ, GhostSpocer, Murish, cjoma, Origo Urla, pivuks, joberis, Sneaky, Valchhaaa, Kristers, Leonchiks, Tomijs, jurislips, rackzz, Tropkillaz, HandlexY, Sardze, Ekskluzīvais, annija, Artiss, hollow, Zexity, abolinsraivo, hoodsta, RainersK, GATERISTS, timaballs, sukamaniramurs, MrLa!pa, amsterdam, dandijs, pagarinatajs, raivorijs, sluker, pidars, daunars