bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par spēlētāju
8
5
topic
[Sūdzība] Thee Falcon |Sotel 13| frakcija.
hood trooper
Lietotājs
84 atbildes forumā
Online: 5d 4h 46m
Redzēts 2023. gada 27. jūnijā, 03:32
Pievienots, 2021. gada 11. novembrī, 23:37

 

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju

 

Tavs lietotājvārds: karstgalvis

Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Marco Antonio Garcia, Fernando Alvarez, Omar Trevino Morales

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Jamal Naem

Ko spēlētājs/i pārkāpa: RK / CS - Vakardien, 10.11.2021 izdomājām doties uzmētāt bumbu savā rajonā, kur uzturamies. Atbrauca kaut kādi trīs džeki no Sevillas, apgalovojot, ka šīs ir viņu rajons, ko mēs iedomājamies, utt. Viss beidzas labi, rokas netika vicināti, ieroči netika vilkti ārā. Šodien ienākot spēlē, izdomājām izmest nelielu apli ap rajonu. Braucot, ieraudzījām spogulī, ka mums seko melna mašīna, neskatoties uz to, kur griežamies. Tieši tāda pati, kā vakardien, kas atbrauca pie mums. Pamūkot kaut kādas divas līdz trīs minūtes, viņi izdomāja, ka vairs to nedarīs. Pariņķojot pāris minūtes nolēmām doties atpakaļ uz rajonu. Iebraucot rajonā, redzam ka šī persona ir iegādājusies māju mūsu tieši mūsu rajonā. Neko īsti nejautājān, jo tāpat šo risinātu caur administrāciju vēlākā stundā. Zinājām, ka šeit īsti nekas labi nebeigsies, devāmies prom. Nu jau atkal astē iepriekšējā mašīna, un šoreiz tik tiešām dusmīga un cenšas apdraudēt mūsu drošību. Mans biedrs, kas sēdējā blakus saprata, ka šādi bēgot izejas nebūs, jo braucām ar busu. Viņš nolēma atklāt uguni uz šo automašīnu ar savu Tec-9. Rezultātā, viņš nogalināja divas personas no opozējošā grupējuma. Abu mašīnai esot sašautai, metāmies bēgt. Redzot ap stūri, ka viņi ir nolēmuši sašauto mašīnu respawnot, uzrakstījām reportu un tagad gaidījām. Kamēr gaidījām adminu, trešais nenošautas biedrs nolēma paņemt jaunu mašīnu, lielāku ieroci un braukt atpakaļ uz notikuma vietu, lai atriebtos, kas viņam izdevās. 

Pierādījumi: https://imgur.com/a/jF85Nz5

Komentāri: Servera īpašnieks mums jau atgrieza visu zaudēto, kā arī iegūto, jo pats galvenais puzels kauliņš, Omārs izgāja no servera. Runājot par pašu sitūaciju, kā arī šo beefu, kas radās par teritoriju nav, bet gan par situāciju, ka viņi izdomā nopirkt māju mūsu rajonā, kā arī pēc apšaudes izdomājot respawnojot auto un atgriežoties notikuma vietā pēc apšaudes ar lielāka kalibra ieroci, lai piebeigtu darbiņu. 

 

Iesniedzot sūdzību par spēlētāju vēlams iesniegt pēc iespējas detalizētāku situācijas aprakstu un vairāk pierādījumus, lai situācijas risināšana ietu raitāk un neveidotos domstarpības.

Pēdējo reizi rediģēja hood trooper, 2021. gada 11. novembrī, 23:38.
mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 11. novembrī, 23:46
3
post

Mani nenošāva, ar kājām aizskrēju pēc lodēm un ar citu auto atbraucu. Vienkārši zaudēt nemākat. Thanks. 

Pēdējo reizi rediģēja mākonis, 2021. gada 11. novembrī, 23:56.
naurz
Lietotājs+
204 atbildes forumā
Online: 6d 17h 3m
Redzēts 3. aprīlī, 23:33
Pievienots, 2021. gada 11. novembrī, 23:56
1
post

Sveiks! Izlasīju tavu reportu un secinu šo. No paša sākuma mums pat prāta neienāca ideja jūs apdraudēt vai citā veidā aizkārt. Sekojām jo gribējām aprunāties. Piekritīšu jā, nošavāt mani un otro biedru Marco, bet cik zinu Omārs vienmēr palika dzīvs. Un ja tiešām viņš to auto respawnoja, tas notika labas 5 minūtes pēc apšaudes, varbūt vairāk. Un auto ko respawnoja bija frakcijas auto, viņš aizskrēja lidz hoodam un paņēma pats savu auto, lai varētu šo lietu beigt, vai mēģinat jūs vel tur atrast.  Tiešām nezinu tādu noteikumu kurā ir teikts ka persona nevar iegādaties māju citā vietā, iemesls kādēļ Omārs nopirka šo māju bija jo viņam iepatikās mājas iekšpuse, interjērs. Nekādīgi nebija domāts lai jums kā ieriebtu. Šis reports netiktu veidots ja kāds no jums nebūtu zaudējis ieroci, bedīgi. Tas viss no manis, peace! 

 

hood trooper
Lietotājs
84 atbildes forumā
Online: 5d 4h 46m
Redzēts 2023. gada 27. jūnijā, 03:32
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:24
1
post

@mākonis

Nekad nav bijusi problēma ar zaudēšanu. Problēma nav tajā, ka tu mūs nogalināji, bet gan tajā, ka aizskrēji atpakaļ uz rajonu, lai paņemtu jaunu mašīnu un lodes, pēc kā atgriezies notikumu vietā. 

 

@naurz 
Tas, ko jūs domājāt īsti nav svarīgi šajā situācijā, sākotnējie upuri bijām mēs. Jūs jau mums sekojāt, nevis mēs jums. Ar tādu slēpi, kā Moonbeam aizbēgt ir praktiski neiespējami no sedana, tāpēc bandas biedrs neredzēja citu variantu, kā pabiedēt. Pēc pabiedēšanas sākās ložu apmaiņa, kuras rezultātā mums auto vairs nebija braucams, tāpēc arī nācās neitralizēt. Ierocis tici man, nebija sāpē. Sāpē bija tajā, ka gaidot reportu mūs nogalināja ļoti smieklīgā veidā, par ko runāju jau iepriekš, atgriešanās notikuma vietā. Es sprastu, ja viņš būtu paņēmis līdzi kompanjonu, bet viņš bija viens. Viens pret divi īsti neiet kopā.  

Pēdējo reizi rediģēja hood trooper, 2021. gada 12. novembrī, 00:26.
sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:26
1
post

@makonis Kāds sakars šeit ar zaudēšanu? Tas, ka no malas tas vispār izskatijās recīgi ko jūs tur veidojat. Vakar jūs dzīvojat vienā rajonā, ieraudzījat, ka jauna frakcija uzturās willowfielda jus izdomājat uzreiz nopirkt sev jaunu īpašumu tieši mūsu rajonā. 

Tava acu priekša nošava automašinas šoferi un blakussēdētāju ar pus-automātisko ieroci un ko jūs rezultāta izdarijat? Respawnojat automašīnu, 0 emocijas un izliekas, ka vispar nekas nebija noticis. Mēs jau sen būtu prom no tās situacijas, ja Gamemasters saprastu ar pirmo reizi visu situaciju līdz es nepasaucu pašu ipašnieku- Bunnyhopu. Es gribu redzēt kā tu tik vienkārši aizskrietu pakaļ jaunam ierocim un skrietu atkal uz to pašu notikuma vietu atkal šaudīties, bet, jebkura gadijuma mēs no notikuma vietas jau sen būtu prom, ja nebūtu aizķeršanas ar pašu administrāciju. 

naurz
Lietotājs+
204 atbildes forumā
Online: 6d 17h 3m
Redzēts 3. aprīlī, 23:33
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:36
0
post

Paldies par paskaidrošanu, sapratu. Par šo " Es gribu redzēt kā tu tik vienkārši aizskrietu pakaļ jaunam ierocim un skrietu atkal uz to pašu notikuma vietu atkal šaudīties", piekritīšu, bet tur jāgaida mākoņa atbilde vai administratora.

Pēdējo reizi rediģēja naurz, 2021. gada 12. novembrī, 00:36.

 

mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:37
0
post

Nu par to auto okay, bet pēc apšaudes tika izmantots cits auto tad kāda atšķirība? Rajons nav tālu, aizskriet mierīgi un atpakaļ ar citu mašīnu vispār. Un par to māju... Kurā vietā teikts ka nevaru pirkt īpašumu? Patika interjiers un pa 7 pakām riktīgs ķēriens, puis.

hood trooper
Lietotājs
84 atbildes forumā
Online: 5d 4h 46m
Redzēts 2023. gada 27. jūnijā, 03:32
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:43
0
post

Es domāju, ka ir diezgan ko skriet no Glen Park līdz Seville, ņemot vērā, ka esi ievainots. Kāda tad tur īsti starpība, esi sašauts, vai neesi. Galvenais ir braukt atpakaļ un turpināt šaudīties. 

Runājot par māju, protams. Kas tad tur, aizbraukt uz citu rajonu, neatmazgātos naudas līdzekļus iemest īpašumā. Tas izskatās visai neloģiski no mana skatpunkta un domāju, ka ne vienīgajam.

518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:47
0
post

@mākonis te arī nedaudz loģiskā domāšana ir jāieslēdz, protams serverī tas termins ir izņemts vairāku iemeslu dēļ, bet šaubos, ka tu oppo teritorijā iegādāsies īpašumu, jo pēc taviem screeniem, jūs erpojat, ka tags ir ''jūsu'' teritorijā un gatavi jau pakot ciet meanwhile tu pērc īpašumu par unknow izcelsmes naudu (ja kļūdos, tad mb, bet neesmu vēl gājis cauri jūsu frakcijas un tēlu developmentam). Es nesaku, ka tas ir aizliegts, bet te loģika ir aizšāvusi galīgi greizi.

Cik skatijos, tad logos bija 2 | 2 killi, Fernado un velviens, un tad sippa ar hood trooper, logus es speciāli vairs nevēršu vaļā, bet esmu confident, ka redzēju pareizi.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

hood trooper
Lietotājs
84 atbildes forumā
Online: 5d 4h 46m
Redzēts 2023. gada 27. jūnijā, 03:32
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 00:52
0
post

@agnese 

Kā jau iepriekš es minēju, mūs abus nogalināja tieši gaidot reportu, ko Jitzie var apstiprināt, kas to arī apstiprināja. Gaidot mūs arī nogalināja, ja atver logus, es pieļauju domu, ka redz ļoti lielu laika atškirību starp pirmajām divām nāvēm. Mēs tur gaidījām, jo pat nevarējām iedomāties, ka kāds sašauts skries atpakaļ uz Seville pēc mašīnas un lodēm. 

 

Pēdējo reizi rediģēja hood trooper, 2021. gada 12. novembrī, 00:53.
mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 02:13
0
post

1. Nebiju pat ievainots. 2. Kāda uknown izcelsmes nauda? šito es nesaprtatu īsti lidz galam 3. Kā es varu zinat ka tu gaidi reportu vai ko tur, man iet tev klat jautat vai reportu gaidi un vai drīkstu tevi šaut? Prosta aizskreju jus tur 3 bijat un divus no jums nošāvu, viens notinās. 

Pēdējo reizi rediģēja mākonis, 2021. gada 12. novembrī, 02:16.
naurz
Lietotājs+
204 atbildes forumā
Online: 6d 17h 3m
Redzēts 3. aprīlī, 23:33
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 02:23
0
post

Galīgs sviests. Personīgi domāju ka abas puses ir kļūdījušās. 

 

mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 02:24
0
post

Reāli huiņa, thats it. Personigi domāju ka neko nepareizu neesmu izdarījis. Ja esmu tad palūgšu uzskaitīt visu un gribu redzet kur tas ir aizliegts.

HandlexY
Bijušais administrators
242 atbildes forumā
Online: 17d 15h 35m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 13:10
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:15
0
post

 Es nesaprotu, kas darījās Jūsu galvā, lai Jūs vienkārši noprikt citu "rajonā" īpašumu, lai tikai uzsāgtu kaut kādu beefu. No mana skatu punkta tas ir pilnīgi dirsā, pluss frakcija puikām ir pilnīgi svaiga, pat nav paspējuši neko sapostot, kad jau krīt krāgā. Protams, ka bez ekšena būtu galīgs gaļaxx, bet Jūsu @mākonis @naurz Roleplay apgriežas tikai vienīgi ap beefiem. Ja arī gribat, ko tādu darīt, tad atrodat tam loģisku iemeslu, kā viņu uzsākt, nevis tā ko Jūs to izdarījāt, situācija ir ļoti debīla. Arī, kur viens pats aizej un nošauj divus fujakus, zinot to, ka abi ir sprādzēti, nezinu vai tas ir loģiski.

mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:27
0
post

@HandlexY Es jau nejiešu tur ievākties viņu hooda, prosta mājai normāls interjiers un varetu uzmest paris kapeikas pa virsu tas arī viss. Lai viņi tur dara savu. Un šie jau tur sāka šaut un divus manējos nošāva, ko citu man darīt? 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:33
0
post

Ja tu no sava personāzā rpo ielas bandā, kā tu vari būt kaut kāds īpašumu pārpircējs? Sāksim ar to, ka tev pilnīgi nav loģiskās domāšanas un nekāda tēla attīstība. @mākonis

Pēdējo reizi rediģēja marats, 2021. gada 12. novembrī, 08:36.
mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:36
0
post

@marats Kāpēc nevarētu bandās iesaistīti purni bīdīt arī kautko tādu ja ir iespējas? Nesaprotu par ko tu runā.

 

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:38
0
post

Es nedomāju, ka 18-20 gadīgiem ielas bandas, ghetto fujakiem būs tik daudz nauda, lai varētu pārpirkt un tirgot īpašumus. Tas galīgi neiet kopā. Otrkārt neviens tādās lietās no ielas dzīves neiesaistās pat ja būtu tā nauda. 

HENKONZ
Lietotājs+
kjubs
124 atbildes forumā
Online: 6d 20h 3m
Redzēts 2022. gada 05. janvārī, 16:16
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:39
0
post

Tak neviens no bandām nepirks tās mājas visi baidīsies pat iebraukt tajā rajonā kur nu vēl tur dzīvot

''Once you’ve raced, you never forget it…and you never get over it.''

 

 

 

mākonis
Lietotājs
Mākonītis
24 atbildes forumā
Online: 1d 9h 18m
Redzēts 2023. gada 14. augustā, 19:46
Pievienots, 2021. gada 12. novembrī, 08:40
0
post

@Henkonz nav jau nekur teikts ka tur banda uzturas vispār. Un pērk tādos rajonos btw.

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Lietotāji skatās šo tēmu: 0