Gvidins Ozols
32
Emily *21 Gadus veca *
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Amir Vasquez , 18
Nodarbosanas - man ir masina, atra.
Sveiks amir vēlies iepazīties ? * Emily *
Alejandro
Nodarbošanās: romantiķis
kas par vezi?
[ Emily Nordarbojās ar Modelēšanu] Es esmu jau 10 gadus modele
lietotājs @marats tiek izbanots no Los Santos Tinder aplikācijas par noteikumu pārkāpšanu.
Andris Āboliņs, 23
Dzīvoju pie mammas
Sveiks Andri smuka bilde <3
Melnais Omārs.
36 gadi.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sveiks @Alejandro, Vēslies satikties ? Un šampi padzert ?
@Amir Vasquez , 18
man masina ir
Kāda mašina @ Amir ?
Vai kāds vēlās tikties ?
Viktors Podziņš, rajonā runču mednieks, draugi mani sauc par podziņu, bijis latvijas pasaules šķēpa metējs un lodes grūdējs, dziļi sirdī esmu romantiķis un mīlulis. Gadi man ir 30 pāri.
Tagad nodarbojos ar ietusēšanu pie veikala ar saviem pacaniem.
Garšo vess atsvaidzināts amerikāņu bocmanis.
Patīk futbols un kikbokss.
Darbs nav, bet pa haltūram skrienu šurp un turp, naudas man ir.
Sveiks Viktor Podziņ man tu liecies tīri simpātisks, vēlies iepazīties.
Mani sauc Zanda uzvārds Zvaigzne man ir 2 bērni.
Vasarā kad ir sezona lasu mellenes un nododu tās tākā ar naudām man ir kā ir.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kurts, stafins_420, Swufy, 7n4_, RaivoKR, airdox, Zexity, hoodrat, Blondaaa, Liepinshh, RainersK, sluker, Admiiiks, ivanovs, pivuks, DriverOG, Tropkillaz, jurislips, silvia, Jitzie, KasParNa*uj?, Hopijs, ForesT, kidpromil, ugis360, Dinčaa, friend of deer, Supreme, Knight, Murish, Ryan Gosling, girts, uravnobeshen, CarD, balenciaga, Ricins, Scrubs, Kristers, 518293182, Vitautas, alexdell2, Origo Urla, JojoLV, Ekskluzīvais, PETER1ZZ, HENKONZ, Kuzmics, Luwii, MaryJane, naurz, Shrek, shockins, wolfenstein, marats, ELSB, Maruzha, Dekraa, dmer777, amsterdam, Artiss, hood trooper, LMD, Fermeris, Valchhaaa, Zupinshh, rackzz, raivorijs, abolinsraivo, timaballs, cjoma, samantiina, daunars, sippa, Castellani, FL3X, Enija, Sneaky, Sestais, annija, Sardze, Joker, TrustR, Tējaaa