Čau, mani sauc Elīna, man ir 18 gadi, mācos vidusskolā. Esmu diezgan garlaicīga, nepatīk lieka uzmanība, ikdienā esmu ļoti klusa. Man ļoti interesē mašīnas, taču neko daudz nesaprotu no tām, bet vienmēr esmu gatava iemācīties ko jaunu. Man ļoti patīk volejbols, bet nu jau kādu ceturto gadu nenodarbojos ar to. It kā tas arī viss, gan jau tiekās kaut kur serverī.
Čauu, stilīgā!
Degun augšā, neesi garlaicīga. Čau!
Yooo Priekšniec!
labvakar, elīna.
Zdarova bratuha, rīt tiekas 16:00 statika ka parasti!
Sveika projektā labākajā buss daudzi pielūdzēji, taka vari vīru meklēt jau lēnām īsto un vienīgo.
CAU ELIN.
elīna spāģe, yo
čau!
cau
zdarova Elina, karoc es pisis uz jelgav driz, negribi tikties Lietuvas šoseja 2a Kool zapravka? Prost parrunat dazas lietas ble
Caf caf, veiksmi kikonā, ja iesaistīsies saja aktivaja kick dzive tad sapratisi ka neviens nav garalicigs
LABDIEN
Čaw čaw.
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
Tu brauc ar E46 ? Tu man jau patīc !
Ja tas ir trinnits tad nammm.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Es milu tevi, tu mani, mes milam abi iedzer snabi
sveiki
simpers incoming
cau
fujax
caw
te nekā nav
SkyLine, rackzz, MMD, Jony, samantiina, nauriks, Bezikaans, jurislips, Aleksej Nikolaev, Eliina, Brazy, cyber, Flexits, Enija, HENNESY, Jitzie, shockins, kiroji, Dekraa, dandijs, Tomijs, Gakisons, Kaprīzā, HENKONZ, DenzBen, sluker, Artiss, anatoliks02, callmedsbitch, hood trooper, Luwii, Osmans, Scrubs, Matisons, LMD, marats, annija, yanchux, pagarinatajs, Dawitos, Kristers, sippa, Gozmit, Arnolds.aka.Rapid, Guzman , Arhimēds Pitagors, daunars, Kn0w, Ricins, PETER1ZZ, Tominsh, pivuks, RainersK, Kriksis, FroyTheDude, Negro, Murish, Tropkillaz, Rixhijs, RavenS, timaballs, uravnobeshen, ForesT, FizzyS, W22D, Kapracis, friend of deer, Zupinshh, Castellani, joberis, Chester, TrustR, GATERISTS, ppiippaarrss, Draugs, Sardze, Dopixxx, raivorijs, amsterdam, sukamaniramurs, DriverOG, kristaps_hokage, dmer777, 518293182, archaa, Ryan Gosling, hoodrat, rackzz, dilonis, DidzzyS, LaMpAcKa, Zexity, Ekskluzīvais, ELSB, KasParNa*uj?, Boo, Assassin, bLank, cjoma, Twizzy, Valchhaaa, abolinsraivo, 420ricards, LuckyDonut, martinsh, Kiwix, command, airdox, Emilciks, Bosch, Криля, HandlexY, Pishkaa, Sestais, Danno, Origo Urla, FL3X