nu bled wtf, kas jus FR FR FR šito visu? Mans PSSR.mta.kick.lv bija joks, nu draugi ludzu beidziet. man jau apnik rakstit. PRET, neesi izcēlies ar saviem Compton negeriem, nemaz nevaru saprast jūs tur zili vai sarkani.
Tik daudz jauni GMi piesakās, un visiem tie pieteikumi arvien bēdīgāki. Sorry vec pirmo reizi pa tevi dzirdu, pret.
Protams būs pret.
Padoma kartigi, pat neskatijies ieprieksejo personu pieteikumus? Jo nu tevi ar dzirdejis neesmu, jāpierada sevi un tad jāraksta.
XDDDDD PAR SHITIEM
VISIEM GM PIETEIKUMIEM VAR PARĒKT ..
l
pret!
sitais es domaju stabili nebus, pieteikums ir trash no hate, ja gribi kandidet amata tad ir jaizcelas ar kautko no citiem.
Pieminu ari to ka history links nestrada
Svaigs ,pirmo reizi redzu neko nevaru pateikt ja pilniiba ir 0 iespaids pret tevi
Antirekomendeju
Lohs esi? Pis nahuj, tu te neesi vajadzigs.
All we had to do was follow the damn train, CJ!
ne, kad tiek aplaupits erpo speciali ar 200 ping, lowaks pilnigs jap
PRET
nē paldies atā
Tēma Slēgta
Ar cieņu
mta.kick.lv Lietotāju atbalsta punkts
Yo, who are you?
Nekad mūžā nēesmu tevi redzējis ne ingame ne foruma čatā. Pirmais topiks ko redzu no tevis - GM Anketa.
Manuprāt esi zaļš gurķis, pastāvi šeit vēl parādi sevi un mēģini vēlvienreiz.
PRET
Bambusa Lācītis
Kolkin, Admiiiks, CiMBo, Haseeb, Jitzie, HENKONZ, Rixhijs, radiojuniors, sluker, Sardze, Ricins, niksniklaavss, 518293182, amsterdam, Scrubs, ELSB, Kristers, PETER1ZZ, daunars, Valchhaaa, Luwii, MrLa!pa, marats, RainersK, LMD, abolinsraivo, rackzz, samantiina, Kapracis, Криля, GATERISTS, pivuks, Zatlerzaurs, Zupinshh, Zexity, W22D, FizzyS, timaballs, Negro, joberis, archaa, friend of deer, Tropkillaz, dandijs, sukamaniramurs, raivorijs