Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ X ]
Anketa
Vārds:Mārcis
Vecums: 18
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Dante
Izveidoto personāžu saraksts: Dante Steinback
Pieredze šāda veida amatā:Esmu bijis administrators protu komandas un RP,pirms daru kautko vienmēr pakonsultējos ar kolēģiem lai nerastos domu starpības.
Pieredze lomuspēles jomā: Esmu atveidojis roleplay nelegālās,bet pārsvarā servissu rpoju kautkā pie sirds ir labot un uzlabot auto tieši.RP spēlēju jau 5 gadu.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/b3Xkeig
Motivācijas vēstule:Piesakos par spēles uzraugu lai palīdzētu/pamācītu cilvēkiem vairāk izpaust savas roleplay zināšanas vairāk produktīvākā un radošākā veidā. Esmu ļoti runātīgs, protu runāt, un izprast cilvēkus, dažādās situācijās. Plus, mīnus pie datora pavadu no 3-8 stundām skatoties uz to no tādas puses,protams man arī ir darbs.Esmu radošs cilvēks protu pacensties ja ir velme un turu solijumus. Projektam varu pavadīt aptuveni piecas, vai vairāk stundas serverī, jāskatās uz to cik daudz man ir personīgi ko darīt, tur iespējams iet uz garāžu un kautko skrūvēt, vai jastrādā. Es ja būtu Spēles Uzrauga amatā es censtos kicka biedrus mudināt lai viņi izrāda savu radošumu un to kas viņiem patīk,un mēģinātu veidot vairāk RP situācijas lai būtu jautrāka spēlēšana.
pirmo reizi tevi redzu un dzirdu vispar. pret
kas tu esi? pret
pret
Aktivitāte iekš servera ir svarīga, bet diemžēl es personīgi nessmu redzējis neko no tevis.
Ieteiktu nedaudz pagaidīt un nesteigties, labāk padomā kā Tu varētu sevi paradīt lietotājiem un administrācijai, lai tiktu novertēts, kā arī pieteikums tāds pliks izskatās.
antirekomendācija
Labdien, veletos uzzinat kas tu esi? Pirmo reizi dzirdu par tevi.
PRET
Veiksmi!
Izveidoto personāžu saraksts: Dante Steinback ------------ šis visu izsaka
pret
Varēji arī pielikt cik serverī stundas, Jo tu baigi redzēts nēsi, PRET. Gud luck
Šahs un mats, tavs maks tagad zagts
pret, cuvaks pirms nedelas man caur pmiem vel centas notirgot ic naudu par eirikiem xdd
noperc vel kadu naudas zuksni no staff un turpini tirgoties, ko tu vari apmacit, ja pats ka lowaks skraidi apkart
Tevi pašu vēl ir jāmāca, nevis tu kādam varētu ko iemācīt, pret.
Ja saka godigi es tevi pirmo reizi sdn redzeju serverī, brauci ar baltu mersi gar IGS, tas no tevim ir viss. PALDIES, BET NĒ! PSSR.MTA.KICK.LV BIJA JOKS, tas nenozīme ka visi raksta tad visi raksta. PRET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hz. Prasīja lai pabugojam naudiņu pa piecīt c: es laikam pret.
cau
Jau ta ir daudz speles uzraugu kuri neko nedara, pietiks.
Cik tu man vel tādus serverus sūtisi?
@Castellani nu tikmēr līdz dabūs banu visos kuros lien dirsa, rupji rekinam vel 10 serveri.
pret, pirmo reizi tevi redzu un arī
Atnācis no mēnešniekiem un cer uz statusu 😂
All we had to do was follow the damn train, CJ!
Es laikam sapratu, kapēc tā sabira tie pieteikumi. Viens spēlētājs bez zināšanām iedvesmoja pārējos. Pret, pret, mega mg fans. <3
Reklamējas ar citiem serveriem un tagad jau šeit grib būt gm. Pret
Adrul1s, dandijs, Haseeb, Čivrix, Jitzie, Grums, Twizzy, radiojuniors, Tomijs, Rixhijs, Luwii, Cryptix, Sardze, Sestais, martinsh, GhostSpocer, Strepchy, sluker, HandlexY, pagarinatajs, Memorie, Zexity, ppiippaarrss, disrespectful, bLank, jurislips, Kiwix, Tropkillaz, Arhimēds Pitagors, timaballs, Castellani, Skrevele, Kristers, PETER1ZZ, hoodrat, Tējaaa, RaivoKR, ELSB, archaa, Scrubs, raivorijs, Assassin, niksniklaavss, Draugs, Криля, FL3X, Bosch, Zupinshh, Gozmit, 518293182, sukamaniramurs, yanchux, Kapracis, samantiina, amsterdam, Artiss, CarD, Norbis, MrLa!pa, pivuks, Joker, abolinsraivo, OpisLV, Negro, RainersK, alexdell2, draiver, joberis, CiMBo, Sneaky, Ryan Gosling, LMD, daunars, Valchhaaa, GATERISTS, girts, Angelis, FizzyS, DidzzyS, DriverOG, KasParNa*uj?, kristaps_hokage, friend of deer